2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hay Allah üzüldüm ama doğru zamanda sağlıkla olsun inşallah.

Üzüldüm sasacım inşallah Allah bebişini bekletmeden nasip etsin

Üzgünüm Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Rabbim hayırlı zaman da sağlıkla nasip etsin inşallah.

Merhaba 3.gün embriyosu 8.gün 32 10.gün 108 12.gün yaptırmadım bugün tüp bebek merkezinde test günümdü 14.gün 395 çıktı değerim fakat ben hep akşam 8 de kan veriyordum bugün sabah 11de çağırdılar o saatte verdim biraz düşük geldi saat farkından olabilir mi ? doktorum iyi dedi ama benim içime sinmedi.. çarşamba 11de tekrar çağırdılar teste

Canım perşembeydi günün evde mi test yaptın?

Çok geçmiş olsun. Allah bebeğinizi ve sizi korusun. Ayaklarınızın altına birkaç yastık koyarak uzanın tehlike geçene kadar. Çalışansanız kesinlikle rapor almaya çalışın.

Aynen.. Bi arkadaş daha yapmıştı.. Saat farkından dolayı daha düşük çıkmıştı.. Hiç endişelenmeyin..

Hep aynı merkezde mi kan verdiniz?

Merhaba, ben tüp bebekle kalmadim ama benim catlatma ignesinden sonra 11.gün 12
13. Gün 56 çıktı değerim
6 Gün sonra da 313 çıktı. Çok düşük diye üzülmüştüm ama ertesi gün tekrar verdim 527ye yükseldi
2 Gün sonra da 1561 oldu.
Aklınızda fikir olsun diye yazıyorum benim değerlere kalırsa sizinki cook iyi

Sonra tekrar hamile kalabildi mi benimde büyük ihtimal öyle bugün gittim doktora

Canm inşallah bir sonraki denemede çok uğraşmadan pozitifi görürsün moralini yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…