Kuzum kendi doktorum 3. Basamak bir hastanede bir perinotolog da takip etsin durumun kötülüğüne göre belki doğumu 3. Basamak bir hastanede yapmak zorunda kalabilirsin demişti. O yüzden bizim hastaneden randevu almak için geldim doktor da sağolsun gel hemen bugün bakalım dedi. Plesenta tam rahim ağzında sonlanıyor hala hiç bi değişiklik yok. Hatta benden önce tansiyonu yükselen gebeler, şekeri olan gebeler falan muayene olmuştu. Ben içeri girerken dedi ki sonunda gerçekten riskli bir gebe

öyle şeyler söylemeyin hocam dedim

maksat onlardan vaka çıksın

plesentan evet rahim ağzında sonlanıyor ancak 28 e kadar yukarı çıkma ihtimali var. 28. Haftada gelirsin bi bakarız çıkmadıysa bi de 32 de gelirsin bakarız eğer 32 de de çıkmadıysa 37 yi beklemeyiz 36 da alırız sezaryenle dedi. Plesenta kanlanması, yapışması vs. Durumlar oluyormuş ama senin zaten plesentan arkada böyle şeyler yok hem de ilk gebelikmiş dedi. Çok şükür o konuda iyiymişiz. Bi de normalde 26+6ydım bugün ama bir hafta geride gibi görünüyorum. Ama üstünde durmadı çok önemli değil dedi. Zaten stresten sanırım 54 kiloya çıkmıştım 52 kiloya geri düşmüşüm yemem içmemde kötü değil halbuki anlamadım

bi de böyle durumlarda azıcık ufacık bir pembe leke bile gelse saat kaç olursa olsun hemen hastaneye geliyorsun doğum başlamış olabilir çünkü dedi. Plesentası aşağıda olan arkadaşlarım size de uyarı olsun. Öyle yani ayın 9 unda tekrar bi randevum var bakalım inşallah çıkar yukarı
AdChoices
ADVERTISING
@nuriye54
A
acemianne92