- 8 Eylül 2024
- 593
- 662
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #26.661
Bı çoğumuzun tarihi netleşti kızlar aylak bir arkadaşımız hepimizi bir yazıda toplasa ne iyi olurdu ben 7 Mayıs 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani sonuçta iğneyi sancı hissetmemek için vuruyorlar belki hissetse ıkınma da olabilir ama tam bilmiyorum o durumuBende onu sorucaktım igneden dolayı mı acaba diye??
Aynı canım.. 34e kadar tek çatlak yoktu 1-2 günde göbek deliğimin üstü ve kasıklar çatlamış34 e kdr catlamayip bir gecede su hale gelmekte beni uzdu ama sabha kdr felakwt kasnmistim uzuldm biraz
5 mayıstan sonra fazla kimse kalmıcak sanırım. Bizi unutmayın buralardaBı çoğumuzun tarihi netleşti kızlar aylak bir arkadaşımız hepimizi bir yazıda toplasa ne iyi olurdu ben 7 Mayıs![]()
Merak etme yeni konularla geri döneceğiz5 mayıstan sonra fazla kimse kalmıcak sanırım. Bizi unutmayın buralarda![]()
Yaa çünkü o da bebiş daha insan kaç yaşında olursa olsun annesine ihtiyaç duyuyor işte. ben kendim anne olacağım, bir şey olunca yine anne diye ağlıyorumAminn canım gezdiğimi gördü şimdi diğerlerine siz gelmeyin diyoraz daha sabretmesi lazım İnş doğumdan sonra gezmeye fırsat buluruz da bol bol gezeriz
1 mayısta gelir mi devrimci anarşik kız yok yok hayır kızım herkes tatilde oluren başından beri eşimle bunun dalgasını geçiyoruz umarım başımıza gelmez kendimi 1 haftaya şartladım teşekkürler aminn
![]()
Bana da 39.haftada alayim dediBen de 5 mayista dogurmak istiyorum ya 38+0 e denk geliyor ama doktorum olmaz alamam dedi erken dedi![]()
Benimde 28 Mayıs tam 40 oluyor bende 28inde gelsin istiyorum eşimle tanışma yıl dönümümüz5 Mayısta bizim grupta şenlik var desenize
Ben de bebişim 25 mayısta gelsin istiyorum ya hem güzel tarih hem burcu eşimle aynı olucak (25.05.2025)![]()
Tabiiki canım hepimiz öyleyiz hep Bi muhtacız annelere çocukluğunu tam yaşayamadan abi olacak inş doğurur toparlanırız da çabucak vakit ayırırım oğluma daYaa çünkü o da bebiş daha insan kaç yaşında olursa olsun annesine ihtiyaç duyuyor işte. ben kendim anne olacağım, bir şey olunca yine anne diye ağlıyorum![]()
Kızlar böyle olan var mı aranızdaKızlar size çok saçma bişey dicemben şimdi 37.haftamdayım ama bebek 40 hafta iriliğinde bu zaten şeyden kaynaklanıyor kadın doğumcum sat baz alıyor ama ben 5.gün embriyosu transferi oldum orda bi ayarsızlık var neyse bebiş 4 kilo şuan ve ben hiç 9 aylık hamile gibi değilim yani böyle aşırı karnım çıkmadı bildiğin yere bişey düştüğünde eğilip alabiliyorum karnım rahat. Allah Allah diyorum bi yanlışlık mı var haftaya doğumum var hala ben niye böyleyim diye sorguluyorum help kızlar
Siz bilgi verirken transfer tarihini bildirmediniz ya da tüp bebek merkezi size söylemeniz gereken SAT tarihini söylemedi mi? İnternetten embriyo transfer tarihine göre haftaniza bakabilirsiniz eğer yanlışlık var ise doktora haber verin bebeğin gelisimi önden gidiyor da olabilir bu aradaKızlar size çok saçma bişey dicemben şimdi 37.haftamdayım ama bebek 40 hafta iriliğinde bu zaten şeyden kaynaklanıyor kadın doğumcum sat baz alıyor ama ben 5.gün embriyosu transferi oldum orda bi ayarsızlık var neyse bebiş 4 kilo şuan ve ben hiç 9 aylık hamile gibi değilim yani böyle aşırı karnım çıkmadı bildiğin yere bişey düştüğünde eğilip alabiliyorum karnım rahat. Allah Allah diyorum bi yanlışlık mı var haftaya doğumum var hala ben niye böyleyim diye sorguluyorum help kızlar
Herhalde en sona ben kalacağım5 mayıstan sonra fazla kimse kalmıcak sanırım. Bizi unutmayın buralarda![]()
Benim de 26 mayısta tam 40 oluyor ikimiz en son doğuran olacağız sanırımBenimde 28 Mayıs tam 40 oluyor bende 28inde gelsin istiyorum eşimle tanışma yıl dönümümüzhemde boğa burcu olsun istemiyorum umarım erken gelmez de ikizler olur
![]()
Yok doktoruma tabi ki de söyledim ama internette de sata göre girince farklı transfer tarihine göre farklı oluyor ama arada 10 gün falan oynuyor. Her türlü de bebek ultrasonda önde gözüküyor. Benim demek istediğim karnım çok rahat geliyor bana yani millet eğilemiyorum şu bu falan diyor ya bi de doktorum bebiş iri dedi 4 kilo dedi Allah Allah dedim bende bi sorun mu var nereye sığıyor bu bebek diyorum. Yani benim gibi çok karnı çıkmayan hamileler var mı rahat mı geçiriyorum o yüzden mi. Haftaya sezeryan olacağım hala 9 aylık gibi durmuyor karnım buna takıldımSiz bilgi verirken transfer tarihini bildirmediniz ya da tüp bebek merkezi size söylemeniz gereken SAT tarihini söylemedi mi? İnternetten embriyo transfer tarihine göre haftaniza bakabilirsiniz eğer yanlışlık var ise doktora haber verin bebeğin gelisimi önden gidiyor da olabilir bu arada
Başladım yavrum ben Bestlak geldi bugün ona da başladımSenemisback canım sen Solgar alip başlamıştın diye hatırlıyorum nasıl kullanıyorsun ben de yarın başlayayım 1 hafta kaldı
Evett cok tatli bi tarih ama ben ikizlerden korktugum icin allah nasip ederse boga olsun diye diretecegim son hafta5 Mayısta bizim grupta şenlik var desenize
Ben de bebişim 25 mayısta gelsin istiyorum ya hem güzel tarih hem burcu eşimle aynı olucak (25.05.2025)![]()