Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kızlar size çok saçma bişey dicem 😃 ben şimdi 37.haftamdayım ama bebek 40 hafta iriliğinde bu zaten şeyden kaynaklanıyor kadın doğumcum sat baz alıyor ama ben 5.gün embriyosu transferi oldum orda bi ayarsızlık var neyse bebiş 4 kilo şuan ve ben hiç 9 aylık hamile gibi değilim yani böyle aşırı karnım çıkmadı bildiğin yere bişey düştüğünde eğilip alabiliyorum karnım rahat. Allah Allah diyorum bi yanlışlık mı var haftaya doğumum var hala ben niye böyleyim diye sorguluyorum help kızlar

Aminn canım gezdiğimi gördü şimdi diğerlerine siz gelmeyin diyor 🤭 az daha sabretmesi lazım İnş doğumdan sonra gezmeye fırsat buluruz da bol bol gezeriz
Yaa çünkü o da bebiş daha insan kaç yaşında olursa olsun annesine ihtiyaç duyuyor işte. ben kendim anne olacağım, bir şey olunca yine anne diye ağlıyorum 🥹

1 mayısta gelir mi devrimci anarşik kız yok yok hayır kızım herkes tatilde olur 😂😂😂 en başından beri eşimle bunun dalgasını geçiyoruz umarım başımıza gelmez kendimi 1 haftaya şartladım teşekkürler aminn 🙏🙏😂😂🤭
🤣🤣 Bende hep eşim evdeyken sancı tutsun doğsun diye dua ediyordum aksilik gibi 1 mayıs da izinli günü geri o gün kalsa iyi olur diyorum ama kısmet bugün sabah da akşam da yürüdüm çok yoruldum şuan hiç halim kalmadı kolumu bile kaldıramıyorum görümcem bugün doğuracan mı ney sabahtan beri yürüyorsun diyor yatmama alıştı herkes tuhaflarına gidiyor

5 Mayısta bizim grupta şenlik var desenize 😍

Ben de bebişim 25 mayısta gelsin istiyorum ya hem güzel tarih hem burcu eşimle aynı olucak (25.05.2025) 🥹
Benimde 28 Mayıs tam 40 oluyor bende 28inde gelsin istiyorum eşimle tanışma yıl dönümümüz 😂 hemde boğa burcu olsun istemiyorum umarım erken gelmez de ikizler olur 😂

Yaa çünkü o da bebiş daha insan kaç yaşında olursa olsun annesine ihtiyaç duyuyor işte. ben kendim anne olacağım, bir şey olunca yine anne diye ağlıyorum 🥹
Tabiiki canım hepimiz öyleyiz hep Bi muhtacız annelere çocukluğunu tam yaşayamadan abi olacak inş doğurur toparlanırız da çabucak vakit ayırırım oğluma da

Kızlar size çok saçma bişey dicem 😃 ben şimdi 37.haftamdayım ama bebek 40 hafta iriliğinde bu zaten şeyden kaynaklanıyor kadın doğumcum sat baz alıyor ama ben 5.gün embriyosu transferi oldum orda bi ayarsızlık var neyse bebiş 4 kilo şuan ve ben hiç 9 aylık hamile gibi değilim yani böyle aşırı karnım çıkmadı bildiğin yere bişey düştüğünde eğilip alabiliyorum karnım rahat. Allah Allah diyorum bi yanlışlık mı var haftaya doğumum var hala ben niye böyleyim diye sorguluyorum help kızlar
Kızlar böyle olan var mı aranızda

Siz bilgi verirken transfer tarihini bildirmediniz ya da tüp bebek merkezi size söylemeniz gereken SAT tarihini söylemedi mi? İnternetten embriyo transfer tarihine göre haftaniza bakabilirsiniz eğer yanlışlık var ise doktora haber verin bebeğin gelisimi önden gidiyor da olabilir bu arada

Siz bilgi verirken transfer tarihini bildirmediniz ya da tüp bebek merkezi size söylemeniz gereken SAT tarihini söylemedi mi? İnternetten embriyo transfer tarihine göre haftaniza bakabilirsiniz eğer yanlışlık var ise doktora haber verin bebeğin gelisimi önden gidiyor da olabilir bu arada
Yok doktoruma tabi ki de söyledim ama internette de sata göre girince farklı transfer tarihine göre farklı oluyor ama arada 10 gün falan oynuyor. Her türlü de bebek ultrasonda önde gözüküyor. Benim demek istediğim karnım çok rahat geliyor bana yani millet eğilemiyorum şu bu falan diyor ya bi de doktorum bebiş iri dedi 4 kilo dedi Allah Allah dedim bende bi sorun mu var nereye sığıyor bu bebek diyorum. Yani benim gibi çok karnı çıkmayan hamileler var mı rahat mı geçiriyorum o yüzden mi. Haftaya sezeryan olacağım hala 9 aylık gibi durmuyor karnım buna takıldım

Senemisback Senemisback canım sen Solgar alip başlamıştın diye hatırlıyorum nasıl kullanıyorsun ben de yarın başlayayım 1 hafta kaldı
Başladım yavrum ben Bestlak geldi bugün ona da başladım
Sabah 2 akşam 2 alıyorum solgarı yarından sonra da sabah öğlen akşam 2 şer alırım 3/4 gün kalıyor nasılsa diye günde 6 yazıyor. Tok karnına alıyorum

Back
X