Aynen öyle sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlı evlat olsunlaar cinsiyetin önemi yok. İlk gebelik olunca sanırım heycanlanıyor insan. dün alışveriş yaptım heycandan duramadım 6-7 çeşit kıyafet aldım dayanamadım. Cinsiyeti bilmeyince zor oldu tabii bende hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda kız çocugu görmüştüm
Canım bu aralar biraz yoruldum misafirlik falan. Pek uzanma falan fırsatım da olmadı o yüzden tetiklendi iyice sanırım. Ağır taşımıyorum canım. Sende kendine dikkat et valla bende de bi uyku var sormaaa
Günaydın herkese ,
Bugün sabah kalktım yine kırmızı lekelenmeler gelmiş acaba gece uyurken gerindim mi ters bir hareket mi yaptım diye düşünmekten kendimi alamadım.
Her anımız endişe dolu , anne olmak cidden kolay değilmiş , Allah buradaki herkesin bebeklerini kucağına aldırsın sağlıcakla
Bizler için de dua edin
Bunda çok büyük bir sapma yok ki. Ben de 2 gün arayla yaptırdım 400 den 1000 e çıktı. Yani 2 günde 2,5 kat artmış bu durumda benim artış oranıma göre bir örnekleme yaparsak, sizin 218 olan değeriniz 1 hafta sonunda yaklaşık 5000 civarı olmalıydı. Her seferinde artış oranında ufak değişimler olsa 6000i bulması anormal değil. Aslında ilk ölçümden 2 gün sonra yaptırsaydınız sizin için daha net olurdu.
Günaydın herkese ,
Bugün sabah kalktım yine kırmızı lekelenmeler gelmiş acaba gece uyurken gerindim mi ters bir hareket mi yaptım diye düşünmekten kendimi alamadım.
Her anımız endişe dolu , anne olmak cidden kolay değilmiş , Allah buradaki herkesin bebeklerini kucağına aldırsın sağlıcakla
Bizler için de dua edin
Ben de aynı soruları sordum kendime biliyorum çok endişe veriyor ama aynısını yaşadım sakın üzme kendini bol bol dinlen geçiyor. Doktora da haber vermek oldukça önemli
Günaydın herkese ,
Bizler için de dua edin
Canım kendini üzme olacağı varmış ki olmuş, sen sadece uyumuşsun. Ben de çok düşündüm yıprattım kendimi onu yapmasaydım bunu yapmasaydım olmazdı belki diye ama artık bununla alakası olmadığını düşünüyorum. Sen kendine dikkat et doktorunla her gelişmeyi paylaş.
Ama eğer için rahat edecekse ince yastıklarla destekle belini, bacak aranı ve göbeğini. çok rahat uyku çekmeye başladım ben bu şekilde.
Allah hepimizin gebeliğini tamamına erdirsin inşallah
Günaydın herkese ,
Bizler için de dua edin
Aynen öyle sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlı evlat olsunlaar cinsiyetin önemi yok. İlk gebelik olunca sanırım heycanlanıyor insan. dün alışveriş yaptım heycandan duramadım 6-7 çeşit kıyafet aldım dayanamadım. Cinsiyeti bilmeyince zor oldu tabii bende hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda kız çocugu görmüştüm
Hey maşallah :)
Ben daha hiçbişey almadım çok güzel şeyler var ama şimdiden alıp nereye koyayım 1+1 evim zaten benim de eşim daha meraklı geçen gün zor durdurdum
Artık kısmet ne olursa bahtımıza. Her iki evladın da güzellikleri ayrı Allah sağlıkla sıhhatle doğmalarını nasip etsin
Çok teşekkür ederim .inşallah sizde sağlıcakla bebeğinizin kalp atışını duyarsınız.Sol kasığımda ara ara ağrı olması normal mi ? Sizde yaşadınız mı başlangıçta böyle şeyler acaba
Merhabalar karnımdan yaptığım iğneden sonra gece de bugün de çok ağrı yaptı. Yan yatamıyorum mesela. İki aydır yapıyorum hiç böyle ağrı yapmamıştı. Şişlik de var. Başına gelen var mı ?
Merhabalar karnımdan yaptığım iğneden sonra gece de bugün de çok ağrı yaptı. Yan yatamıyorum mesela. İki aydır yapıyorum hiç böyle ağrı yapmamıştı. Şişlik de var. Mosmor zaten. Başına gelen var mı ?