• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    98
Kızlar göbekler ne durumda benim ilk çatlağım göründü bu gün çok keyfim kaçık 🫠🫠

Kızlar göbekler ne durumda benim ilk çatlağım göründü bu gün çok keyfim kaçık 🫠🫠
Benim ilk çatlak 20 gün önce görüldü 😞 karnımın alt kısmı catladi bir Karış kadar kısmı. Günde 1 kere lierac kullaniyordum, eczaneye durumu anlattım, mustelanin bir nemlendiricisini de önerdi -reklam değil - onu da aldım. Sabah birini akşam birini kullanıyorum ama ilerleyen zamanda ne olur bilemiyorum 🤷‍♀️

Benim ilk çatlak 20 gün önce görüldü 😞 karnımın alt kısmı catladi bir Karış kadar kısmı. Günde 1 kere lierac kullaniyordum, eczaneye durumu anlattım, mustelanin bir nemlendiricisini de önerdi -reklam değil - onu da aldım. Sabah birini akşam birini kullanıyorum ama ilerleyen zamanda ne olur bilemiyorum 🤷‍♀️
Benim de karnımın alt kısmı ya oraya iyi süremedim herhalde kremi görünmüyo diye Yanyana iki çizgi olmuş 🫠🫠

Back