• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhabalar karnımdan yaptığım iğneden sonra gece de bugün de çok ağrı yaptı. Yan yatamıyorum mesela. İki aydır yapıyorum hiç böyle ağrı yapmamıştı. Şişlik de var. Mosmor zaten. Başına gelen var mı ?
Merhaba, kan sulandırıcı iğne mi bu?

Bunda çok büyük bir sapma yok ki. Ben de 2 gün arayla yaptırdım 400 den 1000 e çıktı. Yani 2 günde 2,5 kat artmış bu durumda benim artış oranıma göre bir örnekleme yaparsak, sizin 218 olan değeriniz 1 hafta sonunda yaklaşık 5000 civarı olmalıydı. Her seferinde artış oranında ufak değişimler olsa 6000i bulması anormal değil. Aslında ilk ölçümden 2 gün sonra yaptırsaydınız sizin için daha net olurdu.
Umarim oyledir canım çok sağol yani Allah ikiz isteyene versin ama ben kaldıramam nasıl yaparım bilmiyorum

Amin teşekkür ederim 🥰 benim sağda oluyor genelde şimdi azaldı baya ilk başlarda baya vardı yatıyordum sürekli

Haha olur 🤣🤣😍😍

Benim ilk verdigim kan 113 48 saat sonra verdim 422 4 kat artmıştı neredeyse ama tek kese ve tek bebek gorduk panik yapma hakkımızda hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz

Ben varım ama benim hamilelik öncesi de vardı yani benim durumum kronik ve hep ilaç kullanıyorum.
Anladım canım. Benim 5 civarı sanırım Demir. Henüz ilaca başlamadım. Pazartesi tekrar tahlil yaptıracağım. Bebğü etkilediğini okudum korkuttu biraz. Rabbim evlatlarımızı korusun.

Ters bir yere mesela kılcal damara denk gelmiş olabilir ve orda bir hassasiyet oluşturmuştur. Ben daha önceki tüp bebek denemelerimde de kullanmıştım çok acıttığını deneyimlediğim için her iğne vurma aşamasında iğne öncesi ve sonrası uzun uzun masaj yapıyorum. Geçmiş olsun ve yine de sizi çok rahatsız ettiyse isterseniz bir de doktorunuzla konuyu paylaşabilirsiniz.

Ters bir yere mesela kılcal damara denk gelmiş olabilir ve orda bir hassasiyet oluşturmuştur. Ben daha önceki tüp bebek denemelerimde de kullanmıştım çok acıttığını deneyimlediğim için her iğne vurma aşamasında iğne öncesi ve sonrası uzun uzun masaj yapıyorum. Geçmiş olsun ve yine de sizi çok rahatsız ettiyse isterseniz bir de doktorunuzla konuyu paylaşabilirsiniz.
Teşekkür ederim mesaj attım da dönüş yapmasını bekliyorum 😑

Anladım canım. Benim 5 civarı sanırım Demir. Henüz ilaca başlamadım. Pazartesi tekrar tahlil yaptıracağım. Bebğü etkilediğini okudum korkuttu biraz. Rabbim evlatlarımızı korusun.
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve doktorum tüm kullandığım ilaçları biliyor, bana Demir ilacını kullanmaya devam et dedi. Ama siz yine de doktorunuza durumunuzu iletin derim.

Benim şu an o kadar zor geçiyor ki😞 10 yıldır korunmuyorduk ve tam tedaviye başlayacakken hamile kaldım, lekelenmelerim var, üstüne korona oldum, şu an ağzım burnum uçuk dolu, çok ciddi halsizim. 😩. Allahım şikayet etmiyorum. Sadece çok üzgünüm üst üste geldi. Burada sizlerin yazdıklarını okuyunca biraz rahatlıyorum.

Benim şu an o kadar zor geçiyor ki😞 10 yıldır korunmuyorduk ve tam tedaviye başlayacakken hamile kaldım, lekelenmelerim var, üstüne korona oldum, şu an ağzım burnum uçuk dolu, çok ciddi halsizim. 😩. Allahım şikayet etmiyorum. Sadece çok üzgünüm üst üste geldi. Burada sizlerin yazdıklarını okuyunca biraz rahatlıyorum.
Ne güzel kendiliğinden hamile kalmışsınız ben de 7 yıllık evliyim ilk 3 yıl düşünmedik ama sonrasında istesek de olmadı. Sonuç olarak 5. Tüp bebek denememizde hamile kalabildim o yüzden sizi anlıyorum hamileliğinizin değerini çok daha fazla biliyorsunuz eminim. Doğal olarak her konuya tedirginlikle yaklaşıyor olmanız çok normal. Başta kendim beceremesem de, mümkün olduğunca stresten uzak kalmamız gerektiğini unutmamalıyız. Çok çok geçmiş olsun kısa sürede atlatırsınız inşallah 🙏

Ne güzel kendiliğinden hamile kalmışsınız ben de 7 yıllık evliyim ilk 3 yıl düşünmedik ama sonrasında istesek de olmadı. Sonuç olarak 5. Tüp bebek denememizde hamile kalabildim o yüzden sizi anlıyorum hamileliğinizin değerini çok daha fazla biliyorsunuz eminim. Doğal olarak her konuya tedirginlikle yaklaşıyor olmanız çok normal. Başta kendim beceremesem de, mümkün olduğunca stresten uzak kalmamız gerektiğini unutmamalıyız. Çok çok geçmiş olsun kısa sürede atlatırsınız inşallah 🙏
Çok teşekkür ederim. Rabbim size de, buradaki arkadaşlarıma da banada evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hepimiz bu mucizenin tamamına erdiğini, evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görelim inş. Duam o ki hamileliği tadını ala ala yaşayalım ailemizle inş🤲

Umarim oyledir canım çok sağol yani Allah ikiz isteyene versin ama ben kaldıramam nasıl yaparım bilmiyorum
Bencede strese girmeyin bunun için benim beta hcg takibinde doktorum 2 sefer kan istedi bir kerede ben meraktan yaptırdım her yaptırdıgımda 2 günde 3,5 katı yükseldi dün keseyi gördük çok şükür doktor tek dedi. Siz bilirsiniz ama olduda ikiz bence çocuklar bu stresinizden olumsuz etkiler.

Kızlar kansızlık, Demir eksikliği problemi yaşayan var mı?

Ben varım ama benim hamilelik öncesi de vardı yani benim durumum kronik ve hep ilaç kullanıyorum.
Bende de Demir eksikliği var ferritinin 1 olduğunu bile gördüm. Ezelden beri Demir takviyesi kullanıyorum. Gebelik süresince de devam edecek. Derya49 Derya49 eğer sizde de her zaman düşük ise doktorunuzla görüşün muhtemelen sürekli kullanmanız gerekiyor olabilir

Ya arkadaşlar ben çok halsiz hissediyorum kendimi mide bulantım olmadığında yürümeye bile halim yok böyle hayattan bezmiş gibiyim. Bide ben mustela çatlak yağ aldım çok şaşırcaksınız ama benim bildiğim göbeğim çıktı yanda annem kırmızı çizgi yakaladı erken başlasamda çok etkisi olmayacak sanırım. Yediklerimede dikkat ediyorum asla abur cubur yemiyorum annem diyor ben deli gibi yiyordum siz bilinçlisiniz o yüzden biz 30-35 kilo alıyorduk tuzdan ödem yapıyorduk bilmiyorduk hiçbir şeyi diyor. Bide size bir şey danışıcam alt komşumuzun kızı ikiz bebeklerini karnında kaybetmiş yeni ilki zehirlemek üzereyken doktora 15 günde bir gittiği için öğrenmiş. Kadın diyorki ilk etapta 15 de 1 git kafam çok karıştı doktorda 1 ay sonra gel dedi pimpirikli davranmak istemiyorum ama korktum

Çok geçmiş olsun...

Back