• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen öyle sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlı evlat olsunlaar cinsiyetin önemi yok. İlk gebelik olunca sanırım heycanlanıyor insan. dün alışveriş yaptım heycandan duramadım 6-7 çeşit kıyafet aldım dayanamadım. Cinsiyeti bilmeyince zor oldu tabii 😂 bende hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda kız çocugu görmüştüm
Alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum.:KK17:

Canım bu aralar biraz yoruldum misafirlik falan. Pek uzanma falan fırsatım da olmadı o yüzden tetiklendi iyice sanırım. Ağır taşımıyorum canım. Sende kendine dikkat et valla bende de bi uyku var sormaaa🥲🥲
Canım annenler gelmedi mi olsun sen uzan yabancı değiller sakın yorma kendini 💖 kuzum benim 😍

Günaydın herkese ,
Bugün sabah kalktım yine kırmızı lekelenmeler gelmiş acaba gece uyurken gerindim mi ters bir hareket mi yaptım diye düşünmekten kendimi alamadım.
Her anımız endişe dolu , anne olmak cidden kolay değilmiş , Allah buradaki herkesin bebeklerini kucağına aldırsın sağlıcakla 🙏
Bizler için de dua edin 🙏

Evet canım tam bı hafta 218den 6000 oldu
Bunda çok büyük bir sapma yok ki. Ben de 2 gün arayla yaptırdım 400 den 1000 e çıktı. Yani 2 günde 2,5 kat artmış bu durumda benim artış oranıma göre bir örnekleme yaparsak, sizin 218 olan değeriniz 1 hafta sonunda yaklaşık 5000 civarı olmalıydı. Her seferinde artış oranında ufak değişimler olsa 6000i bulması anormal değil. Aslında ilk ölçümden 2 gün sonra yaptırsaydınız sizin için daha net olurdu.

Günaydın herkese ,
Bugün sabah kalktım yine kırmızı lekelenmeler gelmiş acaba gece uyurken gerindim mi ters bir hareket mi yaptım diye düşünmekten kendimi alamadım.
Her anımız endişe dolu , anne olmak cidden kolay değilmiş , Allah buradaki herkesin bebeklerini kucağına aldırsın sağlıcakla 🙏
Ben de aynı soruları sordum kendime biliyorum çok endişe veriyor ama aynısını yaşadım sakın üzme kendini bol bol dinlen geçiyor. Doktora da haber vermek oldukça önemli 💐

Günaydın herkese ,
🙏🏻🙏🏻
Canım kendini üzme olacağı varmış ki olmuş, sen sadece uyumuşsun. Ben de çok düşündüm yıprattım kendimi onu yapmasaydım bunu yapmasaydım olmazdı belki diye ama artık bununla alakası olmadığını düşünüyorum. Sen kendine dikkat et doktorunla her gelişmeyi paylaş.
Ama eğer için rahat edecekse ince yastıklarla destekle belini, bacak aranı ve göbeğini. çok rahat uyku çekmeye başladım ben bu şekilde.😘
Allah hepimizin gebeliğini tamamına erdirsin inşallah 🙏🏻
Merhabalar bende yeni hamileyim. Beta 437 çıktı iki gün önce öğrendim. Herkese sevgiler sağlıklı gebelikler dilerim
Merhaba hayırlı olsun 💐 listeye eklememi isterseniz ilk mesajdaki bilgileri alabilirim 😍
Günaydın beni de ekler misiniz tabloya 🤗
Merhaba hayırlı olsun 💐 listeye eklememi isterseniz ilk mesajdaki bilgileri alabilirim 😍

Günaydın herkese ,
Günaydin
Allah yardimciniz olsun, saglikla kavusun insallah. Anne olmak bebek rahime düstükten sonra basliyor lafi gercekten dogru. Dualarim hepinizle🤲🤲

Aynen öyle sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlı evlat olsunlaar cinsiyetin önemi yok. İlk gebelik olunca sanırım heycanlanıyor insan. dün alışveriş yaptım heycandan duramadım 6-7 çeşit kıyafet aldım dayanamadım. Cinsiyeti bilmeyince zor oldu tabii 😂 bende hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda kız çocugu görmüştüm
Hey maşallah :)
Ben daha hiçbişey almadım çok güzel şeyler var ama şimdiden alıp nereye koyayım 🤪 1+1 evim zaten 😃 benim de eşim daha meraklı 🙂 geçen gün zor durdurdum 😂
Artık kısmet ne olursa bahtımıza. Her iki evladın da güzellikleri ayrı 🤗 Allah sağlıkla sıhhatle doğmalarını nasip etsin 🙏

Geldiler kuzum da yine de pek olmuyor sagolasin canım benim dikkat etmeye calısıyorum 🥰😘😘
Dikkat et diloşcum 💜

Çok teşekkür ederim .inşallah sizde sağlıcakla bebeğinizin kalp atışını duyarsınız.Sol kasığımda ara ara ağrı olması normal mi ? Sizde yaşadınız mı başlangıçta böyle şeyler acaba
Amin teşekkür ederim 🥰 benim sağda oluyor genelde şimdi azaldı baya ilk başlarda baya vardı yatıyordum sürekli
C cerio Ben Tom olayım, sen Ceri. :oops::rolleyes:
Haha olur 🤣🤣😍😍
Çok güzel artmış dedi böyle artislarda ikiz olma ihtimali oluyo dedi ama ultrasonda tek kese çıktı suanlik durum bu ben de endiseliyim biraz
Benim ilk verdigim kan 113 48 saat sonra verdim 422 4 kat artmıştı neredeyse ama tek kese ve tek bebek gorduk panik yapma hakkımızda hayırlısı olsun

Merhabalar karnımdan yaptığım iğneden sonra gece de bugün de çok ağrı yaptı. Yan yatamıyorum mesela. İki aydır yapıyorum hiç böyle ağrı yapmamıştı. Şişlik de var. Başına gelen var mı ?

Merhabalar karnımdan yaptığım iğneden sonra gece de bugün de çok ağrı yaptı. Yan yatamıyorum mesela. İki aydır yapıyorum hiç böyle ağrı yapmamıştı. Şişlik de var. Mosmor zaten. Başına gelen var mı ?

Back