Canım bir daha yazsana artışı 1 hafta araylamı ölçtürdün?Allah isteyene versin valla canım ama bana dese ki biri artış normal en azından içim biraz rahatlayacak 10 gün nasıl beklerim ben bu stresle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bir daha yazsana artışı 1 hafta araylamı ölçtürdün?Allah isteyene versin valla canım ama bana dese ki biri artış normal en azından içim biraz rahatlayacak 10 gün nasıl beklerim ben bu stresle
Evet canım tam bı hafta 218den 6000 olduCanım bir daha yazsana artışı 1 hafta araylamı ölçtürdün?
Ondan sonra muayene edip kese gördü mü ya da içinde bebeği ben hesapladım şimdi hadi taş çatlasa 1200 olması lazımEvet canım tam bı hafta 218den 6000 oldu
Gördü canım karından tek kese görünüyor dediOndan sonra muayene edip kese gördü mü ya da içinde bebeği ben hesapladım şimdi hadi taş çatlasa 1200 olması lazım
Yani istemiyorum dedin ama çok var ilk etapta ikinci kese görünmüyor sonradan gözüküyor doktor bir sorun yok dediyse takma kafanaGördü canım karından tek kese görünüyor dedi
Malesef modum düştü baya beklemiyordum çünkü hayırlısıyla tek olduğu sağlıkli olduğunu öğrensem çok stres yaptm çünküYani istemiyorum dedin ama çok var ilk etapta ikinci kese görünmüyor sonradan gözüküyor doktor bir sorun yok dediyse takma kafana
Muhakkak doktorunuza danışın. Risk olmasa bile sıcağa maruz kalmayla alakalı şeyler var.merhaba kızlar, birkaç günlüğüne termal otele kaçmak istiyoruz da hamilelikte sıkıntı olur mu acaab?
Tektir o doktor da görmüş canım. Bir de Allah nasip ederse vardır bir hayır stres yapma hiç. Çocuk rızkıyla gelir sözüne çok inanıyorum ben. ayrıca benim senin dediğin şekilde arttı gayet de tek keseAnladım canım inşallah tek bebektir Allah affetsin üzülürüm ikiz olursa naparim ben
Yaa oyle mi nasıldı artışın canım değerleri tam olarakMuhakkak doktorunuza danışın. Risk olmasa bile sıcağa maruz kalmayla alakalı şeyler var.
Tektir o doktor da görmüş canım. Bir de Allah nasip ederse vardır bir hayır stres yapma hiç. Çocuk rızkıyla gelir sözüne çok inanıyorum ben. ayrıca benim senin dediğin şekilde arttı gayet de tek kese
Yazmıştım ya 300 dü benim 5 gün sonra 2500 oldu. Benim hep 2 kattan fazla artarak devam etti. Bu hesaplamayla 7. Gün 5000 i görmüş oluyordum.Yaa oyle mi nasıldı artışın canım değerleri tam olarak
Ben şu an sıcağa maruz kalmanın senin için sıkıntılı olacağını düşünüyorum ama doktoruna sor tabii.merhaba kızlar, birkaç günlüğüne termal otele kaçmak istiyoruz da hamilelikte sıkıntı olur mu acaab?
Ya benimki iki kattan baya fazla artınca endişe ettim zatenYazmıştım ya 300 dü benim 5 gün sonra 2500 oldu. Benim hep 2 kattan fazla artarak devam etti. Bu hesaplamayla 7. Gün 5000 i görmüş oluyordum.
Bak stres yapma -Sunshine örnek olarak varmış kötüyü çağırma kese görünmüş mis gibi işte sorunda yok denmişYa benimki iki kattan baya fazla artınca endişe ettim zaten
Canım bu aralar biraz yoruldum misafirlik falan. Pek uzanma falan fırsatım da olmadı o yüzden tetiklendi iyice sanırım. Ağır taşımıyorum canım. Sende kendine dikkat et valla bende de bi uyku var sormaaaKuzummmm dinlen yorma kendiniiii eğilip kalkma özellikle, ağır biseylerde taşıma… iyi bak kendine Bende bu aralar sürekli uyku modundayım. İş yerindeyken gözlerim kapanıyor
Peki tamam canım hayirlisi artık sağolasınBak stres yapma -Sunshine örnek olarak varmış kötüyü çağırma kese görünmüş mis gibi işte sorunda yok denmiş
Ben rüyamda gördüm erkek daha hamile olduğumu bilmiyordum bakalım doğrumu çıkcakHepsii sağlıkla gelsinde inşallh cinsiyet ne hissediyorsunuz? Geçen sene erkek yılıydı sanırım hamile kalanların çoğu erkekti
Icinin rahat etmesi icin soyleyeyim artışa takilma bence. Benim de yüzde 90 artiyordu tam iki kati olmuyordu cok endiselenmistim dr a sordum bana dedigi şey şuydu, hamileligin matematigi olmaz cok takılmaYa benimki iki kattan baya fazla artınca endişe ettim zaten
:) doğru diyorsun geçen sene erkek senesiydi. Ben açıkçası kız hissediyorum. Ama erkek de olursa başım gözüm üstüne. Asla evlat ayrımım yok. Sağlıklı hayırlı evlat olsun tek isteğim buHepsii sağlıkla gelsinde inşallh cinsiyet ne hissediyorsunuz? Geçen sene erkek yılıydı sanırım hamile kalanların çoğu erkekti
Hadii bakalım vakti geldiğinde öğrencezz sağlıkla gelsiinBen rüyamda gördüm erkek daha hamile olduğumu bilmiyordum bakalım doğrumu çıkcak
:) doğru diyorsun geçen sene erkek senesiydi. Ben açıkçası kız hissediyorum. Ama erkek de olursa başım gözüm üstüne. Asla evlat ayrımım yok. Sağlıklı hayırlı evlat olsun tek isteğim bu