- 27 Ocak 2022
- 4.798
- 8.999
- 88
- 31
Ekledim canım iyiyim canım lekelenmeler devam ama motiveyim her şey yolunda diye düşünüyorumYaş 25, Son adet tarihi 08.01.2022, beklenen doğum 15.10.2022, ilk çocuk, şehir bursa, kese görme tarihi 14.02.2022 kalp atışı için pazartesi gideceğim inşallah.
Bu arada nasıl oldun canım daha iyisindir inşallah
Sen nasılsın
Ekledim. Diğer bilgiler de verirseniz ekleyebilirimBende keseyi bekledim eklemeniz için yaşım 28 ilk çocugum kese görme 5+4te oldu
Hayırlı uğurlu olsun. ilk mesajdaki bilgileri paylaşabilirseniz tamamen ekleyebilirimMerhabalar beni de eklermisiniz İlk gebeliğim olunca tecrübe sıfır kendimi birçok konuda bomboş hissediyorum ama iyiki bu gruplar var .kuran arkadaşlardan Allah razı olsun tecrübeli arkadaşlarımızın tecrübesinden faydalanmak isterim.Evde yaptığım testten sonra ilkkez doktora gittim bugün .beta degeri 313.8cıktı 4hafta 5günlüğüz doktorum 1hafta sonra tekrar bakalım o zaman muhtemelen kese görünür dedi .Bu beta değeri normal mi ? Haftaya kese görünür mü acaba ? Kalp atışı kısmı ise daha da sonraki haftalarda mı? Birde ben gebelik planlarken folidoce folik asit kullanıyordum doktor bugün folden -QF diye başka bir marka yazdı.kullanan var mı tavsiye ediyor musunuz ?diğerinden farkı sanırım iyot ve çinko içermesi ekstra
Bu ağrılar çok normal ben de 6. Haftaya kadar çok yoğun regl öncesi minik kramplar sancılar çektim. Şimdi nadir ve daha hafif giriyorBeta değeri ile ilgili hiçbirşey demedi .Hamileliğinin çok başından bu haftalarda kese görünmemesi çok normal dedi .Görünmesini beklemeyiz dedi sadece.Bir de yürüyemeyecek kadar ağrın ve ya kanama olursa acil gel dedi. Ben de hafif sol kasığımda ara ara ağrı oluyor ayağım çekiyor gibi oluyor bazen o normal adım atamayacak kadar olursa sıkıntı olur dedi .siz de yaşadınız mı gebeliklerinizde .sol kasığım ağrı oluyor korkuyorum bazen dayanamıcak kadar değilde huzursuz edici . Bır de öğretmenım okulda merdıven cok ınıp cıkınca kasılmam oluyor normal midir ?
Hayırlı olsun listeye daha önce eklenmemişsiniz. İlk mesajdaki bilgileri yazarsanız listeye de ekleyebilirimKizlar iyi aksamlar bugun keseyi gorduk sukur. Yalniz bir sorum olacak sat a gore 5+2 yim fakat ultrasonda 5+5 gozukuyor bunun sebebi nedir acaba ?
Bizlerde de 2 gün önde 3 gün geride çok karşılaşıyoruz
Hayırlı olsun öncelikle. Gayet normal geldi bana benim de 5 gün sonra 2500 dü 2 gün sonra 5000 olacaktı muhtemelen. Benim tek gebelik. Endişe yaptığınız şey nedir tam olarakKİZLAR BEN DE YAZDİM AMA DÖNÜŞ OLMADİ 1 HAFTA ONCE BETA 218Dİ BUGÜN 6000 OLDU BU NORMAL Mİ SİZCE