• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    99
Yani 3-10 Şubat arasında tamamen hazır olmak niyetindeyim. Valiz düzenleyiciler aldım zaten onlara bölcem, bir de süt arttırıcı çay, süt arttırıcı damla ve Nescafe eklicem sezaryen sonrası narkozu atmak için kahve öneriyorlar.
Doğumunuz ne zaman sezaryen mi olacak

Bebek kıyafetlerini renklerine göre ayırmayan var mı? Bir kaç yerde okumuştum boya kullanılmadığı için gibi bir şey diyordu ya da akmayacak türden boyalar olduğundan karışık yıkanmasında sorun olmadığını. Tam ifade edemedim o sıralar hamileligin başında olduğum için çok dikkat etmemişim karışık yıkayıp renkleri aynı kaldı sorun yaşamadım diyen var mı

Yani 3-10 Şubat arasında tamamen hazır olmak niyetindeyim. Valiz düzenleyiciler aldım zaten onlara bölcem, bir de süt arttırıcı çay, süt arttırıcı damla ve Nescafe eklicem sezaryen sonrası narkozu atmak için kahve öneriyorlar.
Cok sade yeterki hastane cantasi olmus bence fazlasina gerek yokk bi bebegi hastaneden cikarmak icin kalin battaniye de olabilir

Bebek kıyafetlerini renklerine göre ayırmayan var mı? Bir kaç yerde okumuştum boya kullanılmadığı için gibi bir şey diyordu ya da akmayacak türden boyalar olduğundan karışık yıkanmasında sorun olmadığını. Tam ifade edemedim o sıralar hamileligin başında olduğum için çok dikkat etmemişim karışık yıkayıp renkleri aynı kaldı sorun yaşamadım diyen var mı
İlk yikamada nasil yaptigimi hatirlamiyorum muhtmeelen ayirmadim ama sonrasinda hep bir yikamistim hic boya sorunu yasamadim

Hepsini bir attım bir sorun yaşamadım ama tüm kıyafetlerini pamuklu ve açık renk almıştım tek tip çamaşır gibi oldu koyu renk yada polyester yoktu battaniyeler tabi ayrı yıkamdı

Ben bu kiyafet konusuna cok useniyorum yaa battaniyeler kiyafetler hep baza altinda cikarip hepsini ayirmam lazim yikayip yerlestirmem lazim
Ben korkudan çokdaan hallettim hepsini hastane çantasına kadar az çok hazırladım eşime gösterdim çünkü ilk doğumum aniden oldu çocuğum kışın gününe battaniyesiz kaldı ince bişeye sarıldı üzülmüştüm

Cok az kiyafet aldigim icin hepsini bir yikamayi planliyorum zaten hepsi acik renkli. bi 4 5 tane çıtçıtlı body var beyaz onlarida arasında yikarim diye düşündüm. Bi sıkıntı olacagini sanmıyorum

Son düzenleme:
Bu arada 32 veya 33. Haftada hastane cantasini hazirlamayi planliyorum sizce cok mu gec ? Yada erken ?

Kızlar bebişlerin odasını yapmaya başladınız mı ? Biz bu gün birkaç mobilyacı gezdik biraz büyük olsun istedim dolabı çok yüksek fiyatlar çıkardılar 170 bin gibi. En son düğünümde mobilya aldığım için bana da yüksek gelmiş olabilir 🤣 bu arada anne yanı da alıcam fikirlerinize açığımm beşik gibi alsam park yatak mı bilemedim

Ben bu kiyafet konusuna cok useniyorum yaa battaniyeler kiyafetler hep baza altinda cikarip hepsini ayirmam lazim yikayip yerlestirmem lazim
Bende üşeniyordum önce ay ay grupladım sonra ihtiyacım olanları dolabına yerleştirdim yıkamadan çünkü yıkanınca nasıl yerleştireceğim karmaşası yaşamamak adına haftaya yavaş yavaş etiketleri sökeceğim 2-3 hafta içinde de yıkarım 32 haftaya hazır girmeyi planlıyorum

Back