- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.789
- 773
Ekimcim kendini negatif yükleme, ilk trimester her zaman daha zormuş. Herkes böyle anlatıyor. Kimin iç karnı denen şey yok böyle erken çıkabiliyor karın. Çok da önemli değil. Ben de genişlemeye başladım.Ya arkadaşlar ben çok halsiz hissediyorum kendimi mide bulantım olmadığında yürümeye bile halim yok böyle hayattan bezmiş gibiyim. Bide ben mustela çatlak yağ aldım çok şaşırcaksınız ama benim bildiğim göbeğim çıktı yanda annem kırmızı çizgi yakaladı erken başlasamda çok etkisi olmayacak sanırım. Yediklerimede dikkat ediyorum asla abur cubur yemiyorum annem diyor ben deli gibi yiyordum siz bilinçlisiniz o yüzden biz 30-35 kilo alıyorduk tuzdan ödem yapıyorduk bilmiyorduk hiçbir şeyi diyor. Bide size bir şey danışıcam alt komşumuzun kızı ikiz bebeklerini karnında kaybetmiş yeni ilki zehirlemek üzereyken doktora 15 günde bir gittiği için öğrenmiş. Kadın diyorki ilk etapta 15 de 1 git kafam çok karıştı doktorda 1 ay sonra gel dedi pimpirikli davranmak istemiyorum ama korktum
Dikkat edebilmen ne güzel, düzenli beslenebilmen de.
Sen gene de kremlerini kullan. Ben de sarı kantaron yağı ve Neutrogena vücut kremi aldım. Onları kullanacağım. Kafama göre sıradan sürerim.
Başkalarının hikayelerinden kendini soyutlamaya çalış, herkesin hikayesi ayrı. Bazı bebeklerin maalesef doğmaması gerekiyor, Allah böyle nasip etmiş. Doktora sık gitseydi de büyük ihtimal kaybedecekti. Nasip kısmet.
Sen hamileliğinin düzgün ilerlediğine inan ve güven. Bebeğin seninle Allah'ın izniyle.