2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yani istemiyorum dedin ama çok var ilk etapta ikinci kese görünmüyor sonradan gözüküyor doktor bir sorun yok dediyse takma kafana
Malesef modum düştü baya beklemiyordum çünkü hayırlısıyla tek olduğu sağlıkli olduğunu öğrensem çok stres yaptm çünkü

merhaba kızlar, birkaç günlüğüne termal otele kaçmak istiyoruz da hamilelikte sıkıntı olur mu acaab?
Muhakkak doktorunuza danışın. Risk olmasa bile sıcağa maruz kalmayla alakalı şeyler var.

Anladım canım inşallah tek bebektir Allah affetsin üzülürüm ikiz olursa naparim ben
Tektir o doktor da görmüş canım. Bir de Allah nasip ederse vardır bir hayır stres yapma hiç. Çocuk rızkıyla gelir sözüne çok inanıyorum ben. ayrıca benim senin dediğin şekilde arttı gayet de tek kese

Yaa oyle mi nasıldı artışın canım değerleri tam olarak

Kuzummmm dinlen yorma kendiniiii eğilip kalkma özellikle, ağır biseylerde taşıma… iyi bak kendine Bende bu aralar sürekli uyku modundayım. İş yerindeyken gözlerim kapanıyor
Canım bu aralar biraz yoruldum misafirlik falan. Pek uzanma falan fırsatım da olmadı o yüzden tetiklendi iyice sanırım. Ağır taşımıyorum canım. Sende kendine dikkat et valla bende de bi uyku var sormaaa

Hepsii sağlıkla gelsinde inşallh cinsiyet ne hissediyorsunuz? Geçen sene erkek yılıydı sanırım hamile kalanların çoğu erkekti

Hepsii sağlıkla gelsinde inşallh cinsiyet ne hissediyorsunuz? Geçen sene erkek yılıydı sanırım hamile kalanların çoğu erkekti
:) doğru diyorsun geçen sene erkek senesiydi. Ben açıkçası kız hissediyorum. Ama erkek de olursa başım gözüm üstüne. Asla evlat ayrımım yok. Sağlıklı hayırlı evlat olsun tek isteğim bu

:) doğru diyorsun geçen sene erkek senesiydi. Ben açıkçası kız hissediyorum. Ama erkek de olursa başım gözüm üstüne. Asla evlat ayrımım yok. Sağlıklı hayırlı evlat olsun tek isteğim bu

Aynen öyle sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlı evlat olsunlaar cinsiyetin önemi yok. İlk gebelik olunca sanırım heycanlanıyor insan. dün alışveriş yaptım heycandan duramadım 6-7 çeşit kıyafet aldım dayanamadım. Cinsiyeti bilmeyince zor oldu tabii bende hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda kız çocugu görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…