Tektir o doktor da görmüş canım. Bir de Allah nasip ederse vardır bir hayır stres yapma hiç. Çocuk rızkıyla gelir sözüne çok inanıyorum ben. ayrıca benim senin dediğin şekilde arttı gayet de tek kese
Muhakkak doktorunuza danışın. Risk olmasa bile sıcağa maruz kalmayla alakalı şeyler var.
Tektir o doktor da görmüş canım. Bir de Allah nasip ederse vardır bir hayır stres yapma hiç. Çocuk rızkıyla gelir sözüne çok inanıyorum ben. ayrıca benim senin dediğin şekilde arttı gayet de tek kese
Kuzummmm dinlen yorma kendiniiii eğilip kalkma özellikle, ağır biseylerde taşıma… iyi bak kendine Bende bu aralar sürekli uyku modundayım. İş yerindeyken gözlerim kapanıyor
Canım bu aralar biraz yoruldum misafirlik falan. Pek uzanma falan fırsatım da olmadı o yüzden tetiklendi iyice sanırım. Ağır taşımıyorum canım. Sende kendine dikkat et valla bende de bi uyku var sormaaa
Icinin rahat etmesi icin soyleyeyim artışa takilma bence. Benim de yüzde 90 artiyordu tam iki kati olmuyordu cok endiselenmistim dr a sordum bana dedigi şey şuydu, hamileligin matematigi olmaz cok takılma
:) doğru diyorsun geçen sene erkek senesiydi. Ben açıkçası kız hissediyorum. Ama erkek de olursa başım gözüm üstüne. Asla evlat ayrımım yok. Sağlıklı hayırlı evlat olsun tek isteğim bu
:) doğru diyorsun geçen sene erkek senesiydi. Ben açıkçası kız hissediyorum. Ama erkek de olursa başım gözüm üstüne. Asla evlat ayrımım yok. Sağlıklı hayırlı evlat olsun tek isteğim bu
Aynen öyle sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlı evlat olsunlaar cinsiyetin önemi yok. İlk gebelik olunca sanırım heycanlanıyor insan. dün alışveriş yaptım heycandan duramadım 6-7 çeşit kıyafet aldım dayanamadım. Cinsiyeti bilmeyince zor oldu tabii bende hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda kız çocugu görmüştüm