• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhabalar beni de eklermisiniz ☺️🥰İlk gebeliğim olunca tecrübe sıfır kendimi birçok konuda bomboş hissediyorum ama iyiki bu gruplar var .kuran arkadaşlardan Allah razı olsun tecrübeli arkadaşlarımızın tecrübesinden faydalanmak isterim.Evde yaptığım testten sonra ilkkez doktora gittim bugün .beta degeri 313.8cıktı 4hafta 5günlüğüz doktorum 1hafta sonra tekrar bakalım o zaman muhtemelen kese görünür dedi .Bu beta değeri normal mi ? Haftaya kese görünür mü acaba ? Kalp atışı kısmı ise daha da sonraki haftalarda mı? Birde ben gebelik planlarken folidoce folik asit kullanıyordum doktor bugün folden -QF diye başka bir marka yazdı.kullanan var mı tavsiye ediyor musunuz ?diğerinden farkı sanırım iyot ve çinko içermesi ekstra
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım değerin normal benim de o civarlardaydi kese gözükür gittiğinde ben 5+2 de kese gördüm 6+3 TE gittiğimde kalbi gördük ama sesini duymadık doktor haftaya gel dedi 8+0 falan oluyor gidicem o zaman duyucaz Allah nasip ederse 🥰

Hayirli olsun canim insallah saglicakla kavus bebisine 🙏😍 kese 5 ila 6 hafta arasi gorunuyor 7ila 9 hafta arasi kalp atişi beta degeri bana dusuk gibi geldi ama doktorun birsey demediyse normaldir ilk gebeligimde bende boyleydim hic bir seyden haberim yoktu simdi 4cu gebeligim ve hersey ezber etmisim ama ne yalan soyliyeyim her hamilelik bir birinden cok farkli tekrar hayirli olsun canim ❤️
Beta değeri ile ilgili hiçbirşey demedi .Hamileliğinin çok başından bu haftalarda kese görünmemesi çok normal dedi .Görünmesini beklemeyiz dedi sadece.Bir de yürüyemeyecek kadar ağrın ve ya kanama olursa acil gel dedi. Ben de hafif sol kasığımda ara ara ağrı oluyor ayağım çekiyor gibi oluyor bazen o normal adım atamayacak kadar olursa sıkıntı olur dedi .siz de yaşadınız mı gebeliklerinizde .sol kasığım ağrı oluyor korkuyorum bazen dayanamıcak kadar değilde huzursuz edici . Bır de öğretmenım okulda merdıven cok ınıp cıkınca kasılmam oluyor normal midir ?

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım değerin normal benim de o civarlardaydi kese gözükür gittiğinde ben 5+2 de kese gördüm 6+3 TE gittiğimde kalbi gördük ama sesini duymadık doktor haftaya gel dedi 8+0 falan oluyor gidicem o zaman duyucaz Allah nasip ederse 🥰
Çok teşekkür ederim .inşallah sizde sağlıcakla bebeğinizin kalp atışını duyarsınız.Sol kasığımda ara ara ağrı olması normal mi ? Sizde yaşadınız mı başlangıçta böyle şeyler acaba

Beta değeri ile ilgili hiçbirşey demedi .Hamileliğinin çok başından bu haftalarda kese görünmemesi çok normal dedi .Görünmesini beklemeyiz dedi sadece.Bir de yürüyemeyecek kadar ağrın ve ya kanama olursa acil gel dedi. Ben de hafif sol kasığımda ara ara ağrı oluyor ayağım çekiyor gibi oluyor bazen o normal adım atamayacak kadar olursa sıkıntı olur dedi .siz de yaşadınız mı gebeliklerinizde .sol kasığım ağrı oluyor korkuyorum bazen dayanamıcak kadar değilde huzursuz edici . Bır de öğretmenım okulda merdıven cok ınıp cıkınca kasılmam oluyor normal

Beta değeri ile ilgili hiçbirşey demedi .Hamileliğinin çok başından bu haftalarda kese görünmemesi çok normal dedi .Görünmesini beklemeyiz dedi sadece.Bir de yürüyemeyecek kadar ağrın ve ya kanama olursa acil gel dedi. Ben de hafif sol kasığımda ara ara ağrı oluyor ayağım çekiyor gibi oluyor bazen o normal adım atamayacak kadar olursa sıkıntı olur dedi .siz de yaşadınız mı gebeliklerinizde .sol kasığım ağrı oluyor korkuyorum bazen dayanamıcak kadar değilde huzursuz edici . Bır de öğretmenım okulda merdıven cok ınıp cıkınca kasılmam oluyor normal midir ?
Hic bir sey olmaz rabbim korur canim icini hic karartma kasik arisi hemilelik belirtisidir bel arisi gogus arisi bunlar cok normal seyler bazen cok baş agrilari olabilir buda yukselen hormonlarin yuzunden

Selam kizlar dun doktordaydim ve gebeligi teyitettirdim ❤️1 hafta sonra tekrar gidicem kalp atislari icin folik asit ve progestan hapi verdi kucuk bir kist varmis onun kaybolmasi icin umarim hersey yolunda giderde bu hamileligin sonunuda gorurum 🙏
Tahmını doğum tarıhlerımız sizle aynı 😀 Bende yarın gıdıcem doktora inşallah hayırlı haberlerle gelirim heyecandan daha çok korku var içimde

Kızlar ultrasona göremi son adet tarihinemi göre takip edicez benim adet tarihimden 3 gün önce çıktı ultrason

Kızlar ramzi teorisini bilen var mı cinsiyet için???ben bilmiyorum ama çin takvimi var ben 3 gebeligimdede baktim dogruydu simdikide tahminen kiz bklm cinsiyeti orenince dogrulugunu soylerim yine 😂sacma gibi geliyor kulaga ama 3 nude bilince bir inanasim geliyor su çin takvimine 🤔👍

Kizlar iyi aksamlar bugun keseyi gorduk sukur. Yalniz bir sorum olacak sat a gore 5+2 yim fakat ultrasonda 5+5 gozukuyor bunun sebebi nedir acaba ? ☺️

Mutfağa girince bile tiksinti geliyor alt kattakilerin yemek kokusu bizim mutfakta dün onların yüzünden kustum ilk defa ☹️
Sanırım kokudan daha çok tiksiniyorum kokusuz şeyler yemeye çalışıyorum ama hiç sağlıklı beslenemiyorum üzülüyorum o yüzden inşallah bir an önce geçer bu durum😷
Insallah cabuk gecsin oyle umalim biz. Kisiden kisiye göre degisiyor ama erken baslamis ya belki erkende gecer. Skma canini zaten hamilelikte yedigimiz seylerden kilo alan daha cok biziz. Mesela anne yada baba dusuk kilo dogmussa o bile cocugu etkiliyor ve ne kadar saglikli beslenirsek beslenelim cocuk cok fazla almiyor.

Insallah cabuk gecsin oyle umalim biz. Kisiden kisiye göre degisiyor ama erken baslamis ya belki erkende gecer. Skma canini zaten hamilelikte yedigimiz seylerden kilo alan daha cok biziz. Mesela anne yada baba dusuk kilo dogmussa o bile cocugu etkiliyor ve ne kadar saglikli beslenirsek beslenelim cocuk cok fazla almiyor.
İnşallah ya bir an önce geçsin 🤲🏻
Ben 6 kiloya yakın doğmuşum eşimi bilmiyorum 😂
Annem ablam hep 4 üstü çocuk doğurmuş genetik olduğunu duymuştum umarım öyle olur benim de

Yoo aynı hastane sadece artışın bu kadar çok olmasi şaşırttı beni doktor şuan tek kese gördüğünü söyledi sonradan değişmez dimi
Sanmıyorum değişeceğini alttan muayene ettiyse net görmüştür bir mi iki mi diye. Bende ilk defa duydum böyle artış doktor ne dedi bu artış için

Back