2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ekledim canım iyiyim canım lekelenmeler devam ama motiveyim her şey yolunda diye düşünüyorum
Sen nasılsın
Bende keseyi bekledim eklemeniz için yaşım 28 ilk çocugum kese görme 5+4te oldu
Ekledim. Diğer bilgiler de verirseniz ekleyebilirim

Hayırlı uğurlu olsun. ilk mesajdaki bilgileri paylaşabilirseniz tamamen ekleyebilirim
Bu ağrılar çok normal ben de 6. Haftaya kadar çok yoğun regl öncesi minik kramplar sancılar çektim. Şimdi nadir ve daha hafif giriyor
Kizlar iyi aksamlar bugun keseyi gorduk sukur. Yalniz bir sorum olacak sat a gore 5+2 yim fakat ultrasonda 5+5 gozukuyor bunun sebebi nedir acaba ?
Hayırlı olsun listeye daha önce eklenmemişsiniz. İlk mesajdaki bilgileri yazarsanız listeye de ekleyebilirim
Bizlerde de 2 gün önde 3 gün geride çok karşılaşıyoruz
KİZLAR BEN DE YAZDİM AMA DÖNÜŞ OLMADİ 1 HAFTA ONCE BETA 218Dİ BUGÜN 6000 OLDU BU NORMAL Mİ SİZCE
Hayırlı olsun öncelikle. Gayet normal geldi bana benim de 5 gün sonra 2500 dü 2 gün sonra 5000 olacaktı muhtemelen. Benim tek gebelik. Endişe yaptığınız şey nedir tam olarak

İnşallah canım insallah ama bel fıtığı gibi belimden bacagima vuruyor ağrı. Bu aralar da yoruldum biraz tabi ondan da oluyor insallah hep böyle devam etmez
Kuzummmm dinlen yorma kendiniiii eğilip kalkma özellikle, ağır biseylerde taşıma… iyi bak kendine Bende bu aralar sürekli uyku modundayım. İş yerindeyken gözlerim kapanıyor

Sanmıyorum değişeceğini alttan muayene ettiyse net görmüştür bir mi iki mi diye. Bende ilk defa duydum böyle artış doktor ne dedi bu artış için
Çok güzel artmış dedi böyle artislarda ikiz olma ihtimali oluyo dedi ama ultrasonda tek kese çıktı suanlik durum bu ben de endiseliyim biraz

canım benimde ara ara ağrılarım oluyor doktor normal dedi ve artabilir dedi korkulacak bir sey değilmis

-Sunshine yaş 26 beklenen doğum 28.10.2022 ilk çocuk şehir istanbul, kese görme tarihim 23.02.2022 kalp atışı için çarşamba gideceğim belki duyamam ama doktor gösterir bakalım yine güncellerim

Sağol canım normalde iki katı kadar artiyomus ya fazla artması tuhaf geldi ve acaba ikiz olur mu endişesi oldu. Ama tek kese gözüküyor şuan zaten

Beklenen dogum tarihi 23.10.2022 sat 19.01.2022 yas 28 ilk gebeligim ilk keseyi gorme tarihim 24.02.2022 sehir izmir
Beklenen dogum tarihi 23.10.2022 sat 19.01.2022 yas 28 ilk gebeligim ilk keseyi gorme tarihim 24.02.2022 sehir izmir :)

İnşallah ya bir an önce geçsin
Ben 6 kiloya yakın doğmuşum eşimi bilmiyorum
Annem ablam hep 4 üstü çocuk doğurmuş genetik olduğunu duymuştum umarım öyle olur benim de

Masallah sanirim bende kilolu dogmusum esim zayifmis. Ben 30 kilo aldom cocuk 3170 gram dogdu kilosundan dolayi doktorum sizin dogum kilolariniz nasildi diye sormustu.

Kizlar bu gün doktoru aradim yero olduguna sukrediyorum ama randevu 21 martta taa tahmin etmistim zaten. Sekreter herseyi sordu sonra yillik kontrolmu dedi, 4 haftalik hamileyim gebelik takibi dedim aa o zaman bir bakayim dedi hesap yapti :) keske yanlis yapsaydida erkene verseydi. 7+4 falan olucak o zaman. Umarim sagliklidir ve bebek olusur kesede sizlerin haberlerine mutlu olacagim o zamana kadar.

Son adet tarihi 17.01.2022
Beklenen doğum: 24.10.2022
Şehir Ankara

Bende yeni atlattim bugun bitti karantinam birsey olmuyor korkmayin sadece beslenmenize dikkat edin bol bol portakal suyu ve su tuketimini cok yapin zaten bu surecte dinleneceginiz icin korkmayin :)

-Sunshine yaş 26 beklenen doğum 28.10.2022 ilk çocuk şehir istanbul, kese görme tarihim 23.02.2022 kalp atışı için çarşamba gideceğim belki duyamam ama doktor gösterir bakalım yine güncellerim

Sağol canım normalde iki katı kadar artiyomus ya fazla artması tuhaf geldi ve acaba ikiz olur mu endişesi oldu. Ama tek kese gözüküyor şuan zaten
Haftada değil 48 saatte bir 2 katına çıkması beklenir. Ama benim de hep 2.5 hatta bazen yaklaşık 3 kat şeklinde gitti işte. Ama tek kese tabi.
Beklenen dogum tarihi 23.10.2022 sat 19.01.2022 yas 28 ilk gebeligim ilk keseyi gorme tarihim 24.02.2022 sehir izmir

Beklenen dogum tarihi 23.10.2022 sat 19.01.2022 yas 28 ilk gebeligim ilk keseyi gorme tarihim 24.02.2022 sehir izmir :)

Son adet tarihi 17.01.2022
Beklenen doğum: 24.10.2022
Şehir Ankara

Yaş 32
Sat :22 0cak 2022
İlk gebelik
Şehir antalya
Herkesi ekledim
Güzel haberlerle süreçlerimize devam ederiz inşallah

Anladım canım inşallah tek bebektir Allah affetsin üzülürüm ikiz olursa naparim ben

Aaa ben her gittiğimde iki kese yok mu yaaa diye soruyorum gülüyor hep duam ikizdi birkere de mis gibi büyütürüm diye kısmet olmadı eşimde aklı gidiyor ben böyle diyince nasıl bakarız diyor
Allah isteyene versin valla canım ama bana dese ki biri artış normal en azından içim biraz rahatlayacak 10 gün nasıl beklerim ben bu stresle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…