2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah Dinlen yorma kendini bir sonraki kontrol ne zaman

AA anladım benim de ilk lekelenmemde hiçbir kanama alanı yoktu sebepsizdi.
Amin inşallah be canım rabbim bizlere bağışlasın
Canım sana bir açıklama yapabildiler mi? Kanama gerekçesi söyleyebiliyorlar mı? Ben 2 dr gördüm ikisi de sebebini söyleyemedi. Sadece ilk doktorum ikiz tutunmaya çalışıp ikizlerden birinin tutunamamış olabileceğini ve onun kanama yaratmış olabileceğini bir ihtimal olarak gördüğünü söyledi.

1500 3000 arası değerde gözüküyormus ya kuzum karından görmesi bile güzel
Zaten gözüktüyse de değerin bi anlami kalmıyor artık sanırım valla nası getirdim seni arkamdan ama
Ya cidden harika oldu ya
Senin adına aşırı sevinmiştim bende ardından gelince şok oldum cidden İyi ki karşılaşmışız

Haftaya carsamba canim☺
Hadi bakalım güzel haberlerle inşallah
İlk lekelenmemde kanama alanı yoktu. Doktor da plesanta oluşup yerleşirken lekelenme yapabilir dedi, internette de devir teslim kanaması filan deniyor ( plasental shift).
Ama ikinci kanamam bu baya kanamaydı, kesenin arkasında kanama alanı oluşmuştu. Belli bi sebebi yok ama düşük riskimiz olduğunu gösteriyor tabi. Normal gebeliğe göre daha hassas bir süreçteyiz. Doktorum bazen 40 hafta boyunca kanaması olan gebelerimiz oluyor, sorunsuz dünyaya getiriyorlar bebeklerini dedi.
Bekleyeceğiz sabırla artık…

İnşallah o kadar uzun sürmez ya dinlenelim bitsin gitsin

O kalp sesini duymak çok muzevi bir sey ya o sesi en yakın zamanda duyabiliriz insalllah
Ay evet yaaa bende çok duymak istiyorum rabbim nasip etsin bizlere de
Benim doktor da erkek de ben sordum valla adam zaten alttan muayene vs ediyor onu mu soramicam bana bir sıkıntı yok ilişkide 2 ay kala yasak sadece dedi ama kanama lekelenme ve ağrıda artıs olursa kesinlikle yasak bu sefer sadece yatacaksin kalkmadan demişti bizde 2 kere oldu çok şükür bı sıkıntı ve olmadı

-Sunshine cım doğum paketi dediğin ile doğum ücreti arasındaki fark nedir acaba?
Genellikle 10 muayene, 5 nst, doktorun istediği tahliller, sezaryen yA da normal doğum ücreti, tüm yenidoğan testlerini (topuk kanı,kalça kulak vs testleri) kapsıyor.
Benim aldığım fiyatlarda 2-3-4 lü testler, detaylı ultrason filan dahil değildi. Detaylı bilgi veriyorlar aradığınızda genellikle.

Kızlar şaka gibi oluyormuş gerçekten aş erdim bugün mevsiminde olmayan çiğ iç baklaya neyse bulduk çok şükür

Ay nasıl bi şey bu aşerme normal olsa da yesek hissinden farkı ne
Gözünün önüne geliyor offf ne yenirdi be şimdi diyince annen ve ya eşin duramıyor ilk korktular ah mevsimide değil nerden bulcaz die şansa varmış yemezsen bir şey olmazda işte ne biliyim burnuma koktu öle diim:)

Benim de gece rüyama bi meyve girdi ama ses etmedim bilemedim hiç de mevsimi değil. Aşerme gibi de gelmedi olsa farkeder miyim bilmem

Evet ekleyebilirsiniz son adet tarihi 8 ocak

Benim de gece rüyama bi meyve girdi ama ses etmedim bilemedim hiç de mevsimi değil. Aşerme gibi de gelmedi olsa farkeder miyim bilmem
Anlıyorsun zaten yani ne alaka şimdi diyorsun ben dedim annemle bakıştık hatta. Aslında hamile olmadığımızda da canımız istiyordu ama hamileliğe anlam yüklüyoruz

Kanamaların belli sebepleri oluyormuş :
En birincisi yerleşme kanaması
2. Plesantal shift dedikleri yumurtalıklardan salgılanan hormonların plesantaya devredilirken çıkardığı kanamalar
3. Kese çevresinde kanama alanı
4. Kan sulandırıcı kullananların ekstra yaşadığı kanamalar ( bunun sebebi belli değil sonucu bu )
Birde açıklanamayan durumlar var kanamalar için.
Ama artık okuduğum sorduğum kadarıyla bebeği kaybetmek için şiddetli bir ağrıyla eşlik eden kanama lazımmış.
Ve doktorum kalp atışı geldikten sonra düşük riskinin epey azaldığını söyledi.
Kanamalar için açıklama yapamıyorlar kızlar.
Kanamalarıyla sağlıklı doğuran da var bebeğini kaybeden de..
Tek yapacağımız istiharat o da vicdanen ...
Tutunacağı varsa her türlü nasibiyle gelecektir kuzucuklar. Aslında teslimiyeti bir yapabilsek her şey daha rahat geçecek ama bebek bekleyen yolunu gözleyen biri için çok zor çünkü kolay bulmadık.
Benim de kırmızı yoktu bugün ama kahverengi devam etti. İğnelerin faydası olduğunu düşünmekteyim her ne kadar oturmakta zorluk çeksem de:))
Gebelik de tıkır tıkır işleyen bir şey değilmiş ben gebe kalınca her şey bitecek sanıyordum :)

canim selam bende atlatti omicronu hafif gecti bel agrisi öksürük grip gibiydi bol bol dinlen vitaminli seyler ye portakal iyi geliyor bir de bol bol su ic doktor bana parol kullanabilirsin ama cok fazla degil demisti.
Acayip zor geçiyor canım bende sabah akşam parol aldım ateşim durdu ağrılarımda durdu ama yemek yiyemiyorum midem kalkıyor meyve ,su , ekmek sadece bugün resmen aç kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…