- 10 Şubat 2022
- 462
- 296
- 18
- 35
Evet çok erken genelde 6. Haftadan sonra kalp atışı duyulabiliyor.:) bize güzel haberler verirsiniz yarın. İlk vesikalığınızı almayı unutmayınYarın doktora gitcem kese görmek için çok heycanlıyımbildiğiniz zaman durdu günler geçmiyordu bir an önce yarın olsun modundayım 5+3 kalp atışı için erken değil mi?
Ekledim :)Evet ekleyebilirsiniz son adet tarihi 8 ocak
Anlıyorsun zaten yani ne alaka şimdi diyorsun ben dedim annemle bakıştık hatta. Aslında hamile olmadığımızda da canımız istiyordu ama hamileliğe anlam yüklüyoruz
Hayırlı olsunMerhaba anneler benim SAT 09 Ocak 2022 bugün doktora gittim kesemiz 12 mm olmuş.10 gün sonra kalp atımı için çağırdı.bir hafta geriden geliyoruz muhtemelen doktor 5 haftalık dedi
valla ben de öyle sanıyordum meğer her şey yeni başlıyormuşGebelik de tıkır tıkır işleyen bir şey değilmiş ben gebe kalınca her şey bitecek sanıyordum :)
Evet aşkım ya, kalp atışını bekliyoruz aşkım duyduğumuz zaman söyleyeceğiz insallahİyiki canım iyiki 14 şubat hediyesi olsun demiştik çok güzel olduetrafa söylediniz mii
Canım doktoruna danış sen yine de ama önceki hamileligimde doktor bana baklayı yasaklamıştı, bebekte bi rahatsızlığa sebep olabiliyormuş.Kızlar şaka gibi oluyormuş gerçekten aş erdim bugün mevsiminde olmayan çiğ iç baklayaneyse bulduk çok şükür
Bende katilmak istiyorum 22 ekim insallah saglicakla bu kez yavrumu kucaklarimNe varmış kız halinde :) bilgiler geldikçe giriliyor :)
Alalım senden de bilgileri..
Maşallah6 haftalık alt kameradan çekildi
Benim asermelerim hep öyle oluyor, gece rüyamda görüyorumBenim de gece rüyama bi meyve girdi ama ses etmedim bilemedimhiç de mevsimi değil. Aşerme gibi de gelmedi olsa farkeder miyim bilmem
Ekledim listeye canımBende katilmak istiyorum 22 ekim insallah saglicakla bu kez yavrumu kucaklarim
Yapma ya bildiğin aşeriyorum o zamanBenim asermelerim hep öyle oluyor, gece rüyamda görüyorum
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımMaşallahAllah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Test sonuçlarınıza bakmadan mı dedi bunu ?Kızlar bende müthiş halsizlik var. Sadece şimdilik folikasit kullanacaksın dedi dr. Benim d,b12 Demir yerlerde. Napmalı bilmiyorum. Kafam sepet gibi
Ararım zamanı geldiğinde çok teşekkür ederimGenellikle 10 muayene, 5 nst, doktorun istediği tahliller, sezaryen yA da normal doğum ücreti, tüm yenidoğan testlerini (topuk kanı,kalça kulak vs testleri) kapsıyor.
Benim aldığım fiyatlarda 2-3-4 lü testler, detaylı ultrason filan dahil değildi. Detaylı bilgi veriyorlar aradığınızda genellikle.
Değerlerimin düşük olduğunu söyledim ama şimdilik bunları alcaz dedi. Şu an progesteron da kullanıyorum lekelenmem vardı. Ben Almanya’da yaşıyorum. Burada maalesef istediğimiz zaman kontrole gidemiyoruz. Randevum 15 martta. Sadece tsh yükselmiş onun için aradı. İlacın dozunu artıralım diye.Test sonuçlarınıza bakmadan mı dedi bunu ?
listeye ekleyebilirmisinizEvet çok erken genelde 6. Haftadan sonra kalp atışı duyulabiliyor.:) bize güzel haberler verirsiniz yarın. İlk vesikalığınızı almayı unutmayın
Ekledim :)
ben de eşime dedim her şeyden canım azar azar istiyor, birer çatal yesem yetecek. Diyo ki bu aşerme değil de aç gözlülük iştahım arttı biraz bi de ben tüp mideliyim düşün
Canımın çektiği meyveyi de satan yer bulamadım henüz
Hayırlı olsunlisteye eklemi ister misiniz
valla ben de öyle sanıyordum meğer her şey yeni başlıyormull
En iyisi canım şöyle 7 8 haftalık olsun daha iyi olur bence, gerçi ben dayanamayıp baştan çıtlattım da sonra pişman oldumEvet aşkım ya, kalp atışını bekliyoruz aşkım duyduğumuz zaman söyleyeceğiz insallah
Rica ederimArarım zamanı geldiğinde çok teşekkür ederim
Yani aslında bariz düşüklük varsa vermeyen doktor yok gibi bi şey. Bir şey de diyemedim şimdi. Benim doktorum direkt multivitamine başlattı gebelik öncesinde planlarken daha.Değerlerimin düşük olduğunu söyledim ama şimdilik bunları alcaz dedi. Şu an progesteron da kullanıyorum lekelenmem vardı. Ben Almanya’da yaşıyorum. Burada maalesef istediğimiz zaman kontrole gidemiyoruz. Randevum 15 martta. Sadece tsh yükselmiş onun için aradı. İlacın dozunu artıralım diye.
Tabi ekliyorumlisteye ekleyebilirmisiniz
Neden aşkım ya doktorda dedi ideali 10 haftalıkken söylemek dedi de insan dayanamıyorEn iyisi canım şöyle 7 8 haftalık olsun daha iyi olur bence, gerçi ben dayanamayıp baştan çıtlattım da sonra pişman oldum
Evet canım okudum bende ama yemesem uyuyamıcaktım nerdeyseCanım doktoruna danış sen yine de ama önceki hamileligimde doktor bana baklayı yasaklamıştı, bebekte bi rahatsızlığa sebep olabiliyormuş.
Aslında 12ye kadar düşük riski azalıyormuş değil mi ama gerçekten insan dayanamıyor. En yakinlarindan bi kaç kişiyle paylaşmak istiyor illaNeden aşkım ya doktorda dedi ideali 10 haftalıkken söylemek dedi de insan dayanamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?