2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba kizlar birsey sormak istiyorum benim bat a 9 gün kala gögüs agrim basladi baya aciyordu yanlari ust kismi su an 2 gün kaldi yani 25 i adet günüm ama o agrilar azaldi, oglumda ne kadar surmustu hatirlamiyorum normal mi bu durum? Birde ogluma hamileyken hic sancilanmamistim bu kez ara ara bayagi sanci giriyor rahim kismina. Yurt disindayim doktora en erken 6 haftanin sonu 7. hafta gibi alir sanirim meraktan catliyorum iyi mi diye endise ediyorum haliyle. Erken gebelik testi ile 6 gün kala ögrendim bu gün 4 haftalik oldu 28 günlük.

Yarın doktora gitcem kese görmek için çok heycanlıyım bildiğiniz zaman durdu günler geçmiyordu bir an önce yarın olsun modundayım 5+3 kalp atışı için erken değil mi?
Evet çok erken genelde 6. Haftadan sonra kalp atışı duyulabiliyor.:) bize güzel haberler verirsiniz yarın. İlk vesikalığınızı almayı unutmayın
Evet ekleyebilirsiniz son adet tarihi 8 ocak
Ekledim :)
Anlıyorsun zaten yani ne alaka şimdi diyorsun ben dedim annemle bakıştık hatta. Aslında hamile olmadığımızda da canımız istiyordu ama hamileliğe anlam yüklüyoruz
ben de eşime dedim her şeyden canım azar azar istiyor, birer çatal yesem yetecek. Diyo ki bu aşerme değil de aç gözlülük iştahım arttı biraz bi de ben tüp mideliyim düşün
Canımın çektiği meyveyi de satan yer bulamadım henüz
Merhaba anneler benim SAT 09 Ocak 2022 bugün doktora gittim kesemiz 12 mm olmuş.10 gün sonra kalp atımı için çağırdı.bir hafta geriden geliyoruz muhtemelen doktor 5 haftalık dedi
Hayırlı olsun listeye eklemi ister misiniz
Gebelik de tıkır tıkır işleyen bir şey değilmiş ben gebe kalınca her şey bitecek sanıyordum :)
valla ben de öyle sanıyordum meğer her şey yeni başlıyormuş

Kızlar şaka gibi oluyormuş gerçekten aş erdim bugün mevsiminde olmayan çiğ iç baklaya neyse bulduk çok şükür
Canım doktoruna danış sen yine de ama önceki hamileligimde doktor bana baklayı yasaklamıştı, bebekte bi rahatsızlığa sebep olabiliyormuş.

Kızlar bende müthiş halsizlik var. Sadece şimdilik folikasit kullanacaksın dedi dr. Benim d,b12 Demir yerlerde. Napmalı bilmiyorum. Kafam sepet gibi

Ararım zamanı geldiğinde çok teşekkür ederim

Test sonuçlarınıza bakmadan mı dedi bunu ?
Değerlerimin düşük olduğunu söyledim ama şimdilik bunları alcaz dedi. Şu an progesteron da kullanıyorum lekelenmem vardı. Ben Almanya’da yaşıyorum. Burada maalesef istediğimiz zaman kontrole gidemiyoruz. Randevum 15 martta. Sadece tsh yükselmiş onun için aradı. İlacın dozunu artıralım diye.

listeye ekleyebilirmisiniz

Ararım zamanı geldiğinde çok teşekkür ederim
Rica ederim
Yani aslında bariz düşüklük varsa vermeyen doktor yok gibi bi şey. Bir şey de diyemedim şimdi. Benim doktorum direkt multivitamine başlattı gebelik öncesinde planlarken daha.
listeye ekleyebilirmisiniz
Tabi ekliyorum

Canım doktoruna danış sen yine de ama önceki hamileligimde doktor bana baklayı yasaklamıştı, bebekte bi rahatsızlığa sebep olabiliyormuş.
Evet canım okudum bende ama yemesem uyuyamıcaktım nerdeyse okudum her doktor farklı şeyler söylüyor ama zaten her şeyin fazlası zarar fazla bakla sarılığa neden oluyormuş zaten artık yaza ancak ozamana kadar sorarım bizim trakyada çiğ bakla çok yenir benim doktorum sakatat yasakladı ( kokoreç,kelle paça,işkembe)çok tavuk yeme onlar hormonlu onun yerine hindi ye dedi. Nescafe içme dedi ben içiyorum deyince filtre kahveye süt koy iç çok istediğinde dedi.salataları sirkeli suda bırakıp öyle temizle dedi. Ama baklayı sorcam

Neden aşkım ya doktorda dedi ideali 10 haftalıkken söylemek dedi de insan dayanamıyor
Aslında 12ye kadar düşük riski azalıyormuş değil mi ama gerçekten insan dayanamıyor. En yakinlarindan bi kaç kişiyle paylaşmak istiyor illa
Benim nedensizce hep içimde bi endişe korku falan vardı bisey olacakmış gibi, belkide ilk haftalar çok hastalık geçirdim ya ondan öyle oldu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…