Sağol canım, inşallah iyi olacak her şeyKızlar çok çok geçmiş olsun…
Vallahi gördükçe üzülüyorum böyle şeyler.
-Sunshine canım kabızlık İçin kefiri de düzenli tüket diyorlar. Haberin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım, inşallah iyi olacak her şeyKızlar çok çok geçmiş olsun…
ah her şeyi karıştırdım yedim çözdüm biraz o sıkıntıyı neyseki.Kızlar çok çok geçmiş olsun…
inşallah. tevekkül edeceğiz bir de kendimize dikkat edip bekleyeceğiz. nasibimizde varsa allah ol derse oluyor işte böyleymiş. o yüzden sakin kalmaya çalış, allahın izniyle bu günleri güzelce atlatırız inşallah.Sağol canım ister istemez boğazına bir öküz oturuyor insanın, geçecek inşallah yüzümüz gülecek evet güzel haber kalp atışlarını duymamız, inşallah bebişler doğunca da iyi-kötü geçirdiğimiz bugünlerimizi yadederiz
İyi yaptın :)ah her şeyi karıştırdım yedim çözdüm biraz o sıkıntıyı neyseki.
ağrıları da bu gece yastıklarla çözdüm biraz. bir yastığı belime, bir yastığı dizlerimin arasına, bir yastıkla da göbeğimi destekleyerek günler sonra güzel bi uyku çekmişim
Yaaa Maşallah onaKızlar ben geldim çok şükür duyduk kalp atışını kese düzgün dedi ama çok minik rabbim hepinize nasip etsin bu güzel anı çok duygulandım
Kuzumm benimm çok sevindimm kalp atışı için 5. Hafta çok erken olabilir kuzum doktor ne zamana çağırdıDilos6342 aşkım keseyi gördük çooook küçük çok minikkkk insallah haftayada kalp atışını duyarız
Hadi gözün aydın canim minik değil ki 6 hafta 4 günde 8mmse benim ki 7+1de 10mmdi hızlı büyüyorlar annesi boyu iyi benceKızlar ben geldim çok şükür duyduk kalp atışını kese düzgün dedi ama çok minik rabbim hepinize nasip etsin bu güzel anı çok duygulandım
Ay çok garipti. Tsh biraz yüksek geldi 3.74 cıktı biraz yüksek geldi tekrar kan tahlili verdim bakalım ne olucak ay tsh neden yükselir ki yaaHadi gözün aydın canim minik değil ki 6 hafta 4 günde 8mmse benim ki 7+1de 10mmdi hızlı büyüyorlar annesi boyu iyi bence
O kalp sesini duymak çok muzevi bir sey ya o sesi en yakın zamanda duyabiliriz insalllahBende belki duyarım umuduyla gittim de doktor dinletmedi zararlı diye belki de ama gösterdi burada ne görüyorsunuz bakın diye Amiiiin rabbim bütün hamilelere sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
Haftaya carşamba aşkım yine 5+5 kontrol olcak bakalım belki sadece bebeği görürüzKuzumm benimm çok sevindimm kalp atışı için 5. Hafta çok erken olabilir kuzum doktor ne zamana çağırdı
Bende görüşmedim merak ediyorum açıkçası doktorada soramadım daha ilk haftalar diye çok erken olur diye ama fiyatlardan hiç haberim yok. Biz doğurama kadar yine artar ki çok zaman varKizlar dogum icin hicbir hastaneyle gorustunuz mu fiyatlar konusunda ?
Ayni yil icerisinde olacagi icin cok farketmez sanirim. Ben izmirde egepole baslamistim ama baska hastane bakacagim sanirim muayene ucretleri bile cok fazlaBende görüşmedim merak ediyorum açıkçası doktorada soramadım daha ilk haftalar diye çok erken olur diye ama fiyatlardan hiç haberim yok. Biz doğurama kadar yine artar ki çok zaman var
Aynı şeyi düşünüyorum şu an onlara kafa yorup kafamı bulandırmayacağım.Bende görüşmedim merak ediyorum açıkçası doktorada soramadım daha ilk haftalar diye çok erken olur diye ama fiyatlardan hiç haberim yok. Biz doğurama kadar yine artar ki çok zaman var
Sorma bugün 450 tl kan ve idrar tahlili için verdim doktor istersen devlette yaptır dedi ama devletten randevu almak gitmek gelmek sıra beklemek yemedi. Buda 450 tl içime oturduAyni yil icerisinde olacagi icin cok farketmez sanirim. Ben izmirde egepole baslamistim ama baska hastane bakacagim sanirim muayene ucretleri bile cok fazla
Doğum paketi fiyatları öğrenin arayarak bilgi alabilirsiniz daha uygun oluyor.12 bin TL doğum ücreti için fiyat almıştım, 14 bin doğum paketi dediler çok daha uygun.Kizlar dogum icin hicbir hastaneyle gorustunuz mu fiyatlar konusunda ?
Hayırlı uğurlu olsun ilk mesajdaki bilgileri yazarsanız listeye ekleyebilirim istersenizMerhaba kızlar. Ben de katıldım aranıza.
aynen canım bende akşamları alıyorum gün içinde rahatsız olmim diye ama gün içinde de rahatsız oluyorum maalesefAy o dediğin benim ben de kullanıyorum ve acayip şekilde midem bulanıyor, her akşam saat 21:00 olduğunda baş dönmem başlıyo bir birbuçuk saat sürüyor. Progestan mı yapıyor aklıma gelmemişti hiç
Son adet tarihi 02.01.2022Doğum paketi fiyatları öğrenin arayarak bilgi alabilirsiniz daha uygun oluyor.12 bin TL doğum ücreti için fiyat almıştım, 14 bin doğum paketi dediler çok daha uygun.
Hayırlı uğurlu olsun ilk mesajdaki bilgileri yazarsanız listeye ekleyebilirim isterseniz
Tüm hastaneler farklı. Ben Bolu'da yaşıyorum burada doğum 5200 muayene ücreti 125 tahliller de 150den başlıyor.Kizlar dogum icin hicbir hastaneyle gorustunuz mu fiyatlar konusunda ?