• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar çok çok geçmiş olsun…
Vallahi gördükçe üzülüyorum böyle şeyler.
-Sunshine -Sunshine canım kabızlık İçin kefiri de düzenli tüket diyorlar. Haberin olsun 🦋
ah her şeyi karıştırdım yedim çözdüm biraz o sıkıntıyı neyseki.
ağrıları da bu gece yastıklarla çözdüm biraz. bir yastığı belime, bir yastığı dizlerimin arasına, bir yastıkla da göbeğimi destekleyerek günler sonra güzel bi uyku çekmişim :D
Sağol canım ister istemez boğazına bir öküz oturuyor insanın, geçecek inşallah yüzümüz gülecek 🙏 evet güzel haber kalp atışlarını duymamız, inşallah bebişler doğunca da iyi-kötü geçirdiğimiz bugünlerimizi yadederiz ❤️
inşallah. tevekkül edeceğiz bir de kendimize dikkat edip bekleyeceğiz. nasibimizde varsa allah ol derse oluyor işte böyleymiş. o yüzden sakin kalmaya çalış, allahın izniyle bu günleri güzelce atlatırız inşallah.

ah her şeyi karıştırdım yedim çözdüm biraz o sıkıntıyı neyseki.
ağrıları da bu gece yastıklarla çözdüm biraz. bir yastığı belime, bir yastığı dizlerimin arasına, bir yastıkla da göbeğimi destekleyerek günler sonra güzel bi uyku çekmişim :KK70:
İyi yaptın :)

Kızlar ben geldim çok şükür duyduk kalp atışını kese düzgün dedi ama çok minik rabbim hepinize nasip etsin bu güzel anı çok duygulandım

Eklentiler

• 20220223_145018.jpg
    20220223_145018.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar ben geldim çok şükür duyduk kalp atışını kese düzgün dedi ama çok minik rabbim hepinize nasip etsin bu güzel anı çok duygulandım
Hadi gözün aydın canim minik değil ki 6 hafta 4 günde 8mmse benim ki 7+1de 10mmdi hızlı büyüyorlar annesi boyu iyi bence 😍

Hadi gözün aydın canim minik değil ki 6 hafta 4 günde 8mmse benim ki 7+1de 10mmdi hızlı büyüyorlar annesi boyu iyi bence 😍
Ay çok garipti. Tsh biraz yüksek geldi 3.74 cıktı biraz yüksek geldi tekrar kan tahlili verdim bakalım ne olucak ay tsh neden yükselir ki yaa

Bende belki duyarım umuduyla gittim de doktor dinletmedi zararlı diye belki de ama gösterdi burada ne görüyorsunuz bakın diye 😍😍🤲 Amiiiin rabbim bütün hamilelere sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin 😍😍
O kalp sesini duymak çok muzevi bir sey ya o sesi en yakın zamanda duyabiliriz insalllah 😍❤️🤲

Kizlar dogum icin hicbir hastaneyle gorustunuz mu fiyatlar konusunda ?
Bende görüşmedim merak ediyorum açıkçası doktorada soramadım daha ilk haftalar diye çok erken olur diye ama fiyatlardan hiç haberim yok. Biz doğurama kadar yine artar ki çok zaman var

Bende görüşmedim merak ediyorum açıkçası doktorada soramadım daha ilk haftalar diye çok erken olur diye ama fiyatlardan hiç haberim yok. Biz doğurama kadar yine artar ki çok zaman var
Ayni yil icerisinde olacagi icin cok farketmez sanirim. Ben izmirde egepole baslamistim ama baska hastane bakacagim sanirim muayene ucretleri bile cok fazla😖

Aynı şeyi düşünüyorum şu an onlara kafa yorup kafamı bulandırmayacağım.

Ayni yil icerisinde olacagi icin cok farketmez sanirim. Ben izmirde egepole baslamistim ama baska hastane bakacagim sanirim muayene ucretleri bile cok fazla😖
Sorma bugün 450 tl kan ve idrar tahlili için verdim doktor istersen devlette yaptır dedi ama devletten randevu almak gitmek gelmek sıra beklemek yemedi. Buda 450 tl içime oturdu 😂😂

Kizlar dogum icin hicbir hastaneyle gorustunuz mu fiyatlar konusunda ?
Doğum paketi fiyatları öğrenin arayarak bilgi alabilirsiniz daha uygun oluyor.12 bin TL doğum ücreti için fiyat almıştım, 14 bin doğum paketi dediler çok daha uygun.
Merhaba kızlar. Ben de katıldım aranıza. 🤗
Hayırlı uğurlu olsun 😍 ilk mesajdaki bilgileri yazarsanız listeye ekleyebilirim isterseniz 🤩

Ay o dediğin benim ben de kullanıyorum ve acayip şekilde midem bulanıyor, her akşam saat 21:00 olduğunda baş dönmem başlıyo bir birbuçuk saat sürüyor. Progestan mı yapıyor aklıma gelmemişti hiç
aynen canım bende akşamları alıyorum gün içinde rahatsız olmim diye ama gün içinde de rahatsız oluyorum maalesef

Doğum paketi fiyatları öğrenin arayarak bilgi alabilirsiniz daha uygun oluyor.12 bin TL doğum ücreti için fiyat almıştım, 14 bin doğum paketi dediler çok daha uygun.

Hayırlı uğurlu olsun 😍 ilk mesajdaki bilgileri yazarsanız listeye ekleyebilirim isterseniz 🤩
Son adet tarihi 02.01.2022
Tahmini doğum tarihi 09.10.2022
Yaş 33
3. Çocuk inşallah ♥️

Back