2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sorma bugün 450 tl kan ve idrar tahlili için verdim doktor istersen devlette yaptır dedi ama devletten randevu almak gitmek gelmek sıra beklemek yemedi. Buda 450 tl içime oturdu
Off evet 315 tl muayene benim gittigim yerde de
Bende dogum paketi aldim 7400 tl fiyat iyi geldi ama hastane nasildir arastirmak lazim tabii

Bende dogum paketi aldim 7400 tl fiyat iyi geldi ama hastane nasildir arastirmak lazim tabii
Ben İzmir’de tedavı görüyorum her muayene 700 tl . Allah nasıp ederse doğum ne kadar diyecekler bakalım tek dağlıkla kucağımıza alalım da parayı gördüğüm yok artık gıden gıttı Sızın gerçekten uygunmuş

Haftaya carşamba aşkım yine 5+5 kontrol olcak bakalım belki sadece bebeği görürüz
Kalp 7 falan sanırım. Kan sonucumda 1768 yükselmiş
Maşallah kuzum kalbinin attığını gösterir belki doktor gözükürse, dinleme işi 6da 7de olabilir
Ama değerine göre iyi görülmüş canım vajinal mi bakti

Bende izmirdeyim. Hangi hastane ? Ben egepole baslamistim fakat muayene ucretini 2 katina cikarmislar.

Maşallah kuzum kalbinin attığını gösterir belki doktor gözükürse, dinleme işi 6da 7de olabilir
Ama değerine göre iyi görülmüş canım vajinal mi bakti
Hayır canım ultrasonla gözüktü ama zar zor gördük bi kere gördük sonra zor yakaladık
Kendisini gösterdi sonra yine gördük ama netleştiremedik

Merhaba kızlar benim de tansiyonum düşüyor aç kalmamaya çalışıyorum sürekli tuzlu yemek zorundayım biraz da limona mı bağlı bilmiyorum limonlu sıcak su çekiyo canım sürekli.. müdürle de konuştum ders saatlerimi asgariye indirecekler olursa o zaman biraz evde dinlenirim bulantım çok değil sadece tatlı yiyince bulanıyor şimdilik böyle

Cok gecmis olsun, insallah bebeginiz saglikla sizle kalacak
Bu arada benim dun gece kanamam oldu, kipkirmizi taze kan tuvalette. Tabi cok korktum burda (hollandada)hastaneyede direk gidilmiyor, ebe merkezini aradim bugune acil randevu olusturdular. 8. Haftada Keseyi gorduk ilk defa ve kalp atisini duyduk baska bisey demedi, kanama olabilir dedi, bakalim hayirlisi hepimiz icin

Canim devam ediyor mu lekelenmen nasilsin?

Öyle iline göre değişiklik gösteriyor hepsi. Hastane de önemli. içinize sinen maddi olarak çok zorlamayacak bir yer bulursunuz inşallah
Canım benim tansiyonum da düşüktür ama doktorum özel olarak sakın tuzlu yemeye kalkma yükseltmek için dedi.
Ki stabil olarak 9/5 8/5 tir benim.
Bu konuyla alakalı ayrıca bi doktora görün bence. Suyu bolca ve sade olarak tüket. Gebelik bu.
Özellikle tansiyon düşürücü bir şey yemeye kalkma tabi, bile bile neden yiyorsun.
Dün akşam sarımsaklı yoğurt yedim bir kaşık sadece, midem bulanmaya başladı tansiyonumu oynatmış hemen.
Madem düşüyor sen de bile bile lades deme.
Ders saatlerine ayar çekilecek olmasına çok sevindim
Allah şifa versin dikkat et kendine.
Çok geçmiş olsun. En azından ekstra bir sorun yok demek ki Bebek iyiymiş bak çok şükür
Açıkçası doktorum bana da dinlenip bekleyeceğiz dedi. Fitil ve iğne kullanıyorum tabi böyle bir ilaç desteği verildi mi size de ?

Canim devam ediyor mu lekelenmen nasilsin?
Ediyor canım, tuvalet harici kalkmadığım için yattığımda akacak kadar yok ama tuvalete gittiğimde görüyorum geliyor aslında.
Sen nasılsın canım ? İyisindir inşallah.

merhaba herkese bir şey soracağım doktor ilişki yasak demediği sürece ilişkide bir sıkıntı olur mu acaba benimki tüp bebek o yüzden tedirginim kese görmeye gittiğimde doktor hiçbir şey demedi ilişki ile alakalı transferden sonra hemşire 5 gün ilişki yasak sonra serbest demişti ama tabi bizim olmadı tüp bebek sürecinde de annemlerde kaldım 2 ayı geçti yani doktor erkek olduğu için de ben soramadım o konuyu

Çekinmeyin sorun bence. Biz kontrole gittiğimizde riskli gebelik demesine rağmen cinsellikle alakalı bir şey dememişti. Biz yine de uzak durmuştuk sonra dayanamadım sordum.14. Haftaya kadar yasak dedi benimki. Sonrasına bakıcaz
Ama herkese yasaklanmıyor çekinmeyin sorun doktorunuz sonuçta.

Anladim canim, insallah o tuvalete gittiginde gordugunde en kisa surede biter gider
Ben iyiyim canim cok sagol, evde dinleniyorum gunleri sayiyorum bir sonraki doktor kontrolu icin

Hayır canım ultrasonla gözüktü ama zar zor gördük bi kere gördük sonra zor yakaladık
Kendisini gösterdi sonra yine gördük ama netleştiremedik
1500 3000 arası değerde gözüküyormus ya kuzum karından görmesi bile güzel
Zaten gözüktüyse de değerin bi anlami kalmıyor artık sanırım valla nası getirdim seni arkamdan ama

Vermedi hicbir ilac. Sebebini bilmiyoruz dedi. Bazen rahme fazla kan pompalanir, vucutta onu disari atar dedi ama ultrasonda gostermedi kanama surda burda diye Vala tuvalete gitmeye korkuyorum, yasim 36, ilk gebelik, umarim saglikla bebislerimiz bizle kalir

Anladim canim, insallah o tuvalete gittiginde gordugunde en kisa surede biter gider
Ben iyiyim canim cok sagol, evde dinleniyorum gunleri sayiyorum bir sonraki doktor kontrolu icin
İnşallah Dinlen yorma kendini bir sonraki kontrol ne zaman
AA anladım benim de ilk lekelenmemde hiçbir kanama alanı yoktu sebepsizdi.
Amin inşallah be canım rabbim bizlere bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…