- 19 Aralık 2016
- 1.199
- 1.800
- 34
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
Pregnacare kullanıyorum bende, doktor 3.aydan sonra başlatıyoruz ama kullanabilirsin demiştimultivitamin kullanan var mı aranızda?
Ben de öyle hatırlıyorum hatırlıyorum doktor bugün yazınca kafam karıştıMultivitamin 3 ayda diye bende biliyorum ben sadece folik asit kullanıyorum
Gebeligi ogrendikten sonra mi başladınız?Pregnacare kullanıyorum bende, doktor 3.aydan sonra başlatıyoruz ama kullanabilirsin demişti
Çok şükürKızlar bugün kalp atışını gördü doktorumuz hamdolsun. Listeye ekleyebilirmisiniz lütfen yaş 34 sat 27 şubat belirti kasık ağrısı tahmini doğum 4 aralık
Kizlarrr simdi doktordan geldik ve kalp atislarini duydukk elhamdullillah minnoşumunBugun tam 7 haftalik oldukk
Folic 1 kullanılıyor genelde ilk 12 hafta. Sonra decavit devletin verdiği multivitamin var. Ya da özel olanlar varmultivitamin kullanan var mı aranızda?
TeşekkürlerFolic 1 kullanılıyor genelde ilk 12 hafta. Sonra decavit devletin verdiği multivitamin var. Ya da özel olanlar var
Canım ben pregnavit kullanıyorum hamile kalmadan 1 ay önce başladım her şey var içinde bir araştır istersen.multivitamin kullanan var mı aranızda?
Gözünüz aydın olsun canımÇok şükürBize de nasip olsun kalp atışı duymak
Evet, öncesinde folbiol kullanıyordum. Öğrendikten sonra doktora gittim folik asiti düşürücez dedi bende pregnacare almıştım onu gösterdim. İçinde folik asit te var oran olarak yeterli dediBen de öyle hatırlıyorum hatırlıyorum doktor bugün yazınca kafam karıştı
Gebeligi ogrendikten sonra mi başladınız?
Canım ben pregnavit kullanıyorum hamile kalmadan 1 ay önce başladım her şey var içinde bir araştır istersen.
Evet, öncesinde folbiol kullanıyordum. Öğrendikten sonra doktora gittim folik asiti düşürücez dedi bende pregnacare almıştım onu gösterdim. İçinde folik asit te var oran olarak yeterli dedi
BETA HCG nin bi önemi oluyor mu peki Ben bende yarın hayırlısıyla kese görmeye gidecem insallah görürüm tüp bebek beta hcg 12.gün 351 14.gün 793 cıktı sizce degerler nasılHenüz bulantı başlamadı ilk gebeligimde de erken başlamamıştı.
Kızlar ben de gazman gibiyim. Folikasit ve kullanıyorsanız özellikle progestan aşırı gaz yapıyor
Ben de tutuyorum, sen kendini iyi hissediyorsan tutabilirsin.su an bebek yedigimizden etkilenmiyor ki ilerleyen aylarda bile beslenme periyodunda yeterli besin alınıyorsa oruç tutulabilir
Folik asitkullaniyorsan progestan gaz yapiyor
Ben tam 5+0 da gitmiştim tuvalete sıkışık olmadığım halde karından göründü haftasıyla da tam uyumluydu
Ölçüm yapmamış doktor,hayırlı olsun darısı kalp atışına
Hakkında hayırlısı olsun erken dönem kürtaj ilerleyen dönem kürtaja göre daha iyi doktorun doğru kararı vermiştir.En kısa zamanda yine gebe kalırsın inşallah
Karından USG bakılacaksa erken dönemde idrara sıkışık olmak daha net görüntü almak için iyi oluyor, ancak vajinal USG ile bakılacaksa sıkışık olmak gerekmiyor. Ben 5+0 da hiç tuvaletim yokken karından bakıldığında gördüm keseyi
Hayirli olsuunEvet arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza nisan 4 151.6 ile öğrendim hamileliğimi 8 nisanda betam 725.7 olmuştu 12 nisandada 2300 lerdeydi betam bu gün kontrole gittim kese gözüktü ama doktor kese boyu herhangi birşey söylemedim ultrason çıktısı verdi keseyide işaretlemedi anlayan var mı bakabilirmisiniz inşallah eğer bir aksilik çıkmazsa benim evladımda aralıkta kucağımda olucak hepimizinki inşallah
Doktorumuz keseyi gördüm dedi kağıtı verdi aslında ilgili birisi ama çok fazla açıklama yapmadı değerler normal kan tahlillerim herşey yolunda gebelik normal gebelik 15-20 gün gibi gelin bebeğide kalp atışlarınıda duyalım dedi inşallah bakıcaz bekleyebilicekmiyimHayirli olsuunAllahim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insaAllah..
Biraz bulanik bi cikti amaa sanirim ortadaki siyah olan kesee ve kesenin icinde yolk kesesinide goruyorum sankiemin degilimm ama benzettimm
İkili test ne o zorunlu biseymi neden yapiliyoCanım 6 da kalp atışı duyuluyor 10 da kese şekli bakılıyor 12 de ikili test var.
Zorunlu değil. Bebeğin down sendromlu olup olmadığı ihtimali ölçülüyorİkili test ne o zorunlu biseymi neden yapiliyo
Bana söylediğiniz günlerde bhcg çok düzenli geldiBETA HCG nin bi önemi oluyor mu peki Ben bende yarın hayırlısıyla kese görmeye gidecem insallah görürüm tüp bebek beta hcg 12.gün 351 14.gün 793 cıktı sizce degerler nasıl
Değeriniz gayet güzel artmışKızlar günaydın
Salı günü battan 1 gün önce 55 çıkmıştı değerim dün tekrar yaptırdım sonuç 198 sizce nasıl 2 kat artış normal denmiş ama benim 2 güne neredeyse 4 kat artmış bir problem yoktur değil mi