- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
Ahahaaha kaçış yoksa içerimmm12. Haftadan sonra düşük olmasa da veriyorlarkaçamazsın. Bebek için gerekli diye.
Ya demek ondan harikaaa limon sıkıcam ozamannn çok da severim limonÜstünü c vitamini alırsan demir emilimi artıyor o yüzden ya limon sık ya da et üstüne portakal suyu falan iç
Yaa çok güzel gözün aydın maşşallah sağlıkla gelsin inşaAllahKızlar keseyi gördüm 18mm boyutunda
Sağ ol canım içim iyice rahatladı bende birazdan kan vermeye gideceğim bakalım ne kadar artmış hoş sağlık ocağına gideceğim ancak yarın çıkar sonucum inşallah güzelce artmıştırCanım benim battan 3 gün önce 18di bat günü 97 oldu yarın tekrar kan vereceğim. Bu benim 2. Gebeliğim ilkte de 45 ile öğrenmiştim çok şükür sağlıklı bir kızım var
Hosgeldiniz benim de 7 mart çok yakınızSon adet tarihim 8 Mart
Tahmini doğum tarihimizde aynıHosgeldiniz benim de 7 mart çok yakınız
Yaa gözün aydın inşaAllah kalp atışlarını da duyarsınız çok sevindimGünaydın annisler ben dün keseyi ve yolk saci gördüm 5+2ykenama bebis gozukmedi 10 gün sonra kalp atışı ve bebis için çağırdı doktorum.
Canım benzer durumdayız sonucu yazarsan sevinirimBenim yumurtlama döneminden beri bel ağrısı var. Ayakta biraz fazla kalınca hemen belim ağrıyor. Gaz sancim çok fazla.. Bu bel ağrısı beni korkutmaya başladı. Henüz doktora gitmedim beta düşük biraz yükselsin diye bekliyorum
Canım benim battan 3 gün önce 18di bat günü 97 oldu yarın tekrar kan vereceğim. Bu benim 2. Gebeliğim ilkte de 45 ile öğrenmiştim çok şükür sağlıklı bir kızım var
Sağol canım dün gördüm 5+2deTahmini doğum tarihimizde aynıkesenizi ne zaman gördünüz
Ben de cumartesi gideceğim çok merak ediyorum umarım duyabilirim daha keseyi de görmedimKizlarrr simdi doktordan geldik ve kalp atislarini duydukk elhamdullillah minnoşumunBugun tam 7 haftalik oldukk
Aminn insaAllah canimmBen de cumartesi gideceğim çok merak ediyorum umarım duyabilirim daha keseyi de görmedimsağlıkla kucağına al inşallah canım
Aramıza hoş geldin, bebeğin hayırlı olsun canım.Merhaba yaş 29 şehir ankara sat 14mart tahmini doğum 19 aralık çok belirgin bi belirtim yoktu
İlaca devamDeğerleriniz çok fazla yüksek değil endişe etmeyin benim dusukte 5 di öyle kalbi durdu ya tiroidden ya başka birşey ama 3 çıkınca birşey olmaz ilaç başladıysanız ben hamileilk harici tiroid hastasıyım 75 mg iciyom şuanda normaldede yeni tahlil yaptım 1.90 çıkmış çok şükür iyi ilaç başlayınca sıkıntı olmuyor oğlumda kontrol altındaydı yine 10 yaşında maşallah takdir alan çocuk sıkıntı yok yani
Gözün aydın canım.Kızlar keseyi gördüm 18mm boyutunda
Hoş geldin, bebişin hayırlı olsun canım.Benide ekleyebilirmisinYaş 28 Diyarbakır tahmini doğum tarihi 13 Aralık
Hoş geldin, bebişin hayırlı olsun canım. Bize şehrini de yazabilir misin?Kızlar bugün kalp atışını gördü doktorumuz hamdolsun. Listeye ekleyebilirmisiniz lütfen yaş 34 sat 27 şubat belirti kasık ağrısı tahmini doğum 4 aralık
Ay yesin onu teyzeleri maşallahKizlarrr simdi doktordan geldik ve kalp atislarini duydukk elhamdullillah minnoşumunBugun tam 7 haftalik oldukk
Canım bende öyleyim, tansiyondan mıdır bilmiyorum başım fır dönüyor, 2 gece baş ağrısı çektim. Bence bebekten kaynaklı normal şeyler korkma.Hanımlar başım çok ağrıyor yaklaşık 4 5 gündür, tansiyonum düşük 9 6 veya 8 5 çıkıyor ondan sanırım baş ağrısı. pazartesi randevum ama korkuyorum bir sıkıntı olacak diye
Ay maşşallah Rabbim devamını getirsin inşaAllah bizler de duyarızKizlarrr simdi doktordan geldik ve kalp atislarini duydukk elhamdullillah minnoşumunBugun tam 7 haftalik oldukk
Şehir ÇankırıAramıza hoş geldin, bebeğin hayırlı olsun canım.
İlaca devamMaşallah ona bahtı güzel olsun yakışıklının.
Gözün aydın canım.
Hoş geldin, bebişin hayırlı olsun canım.
Hoş geldin, bebişin hayırlı olsun canım. Bize şehrini de yazabilir misin?
Ay yesin onu teyzeleri maşallah
Canım bende öyleyim, tansiyondan mıdır bilmiyorum başım fır dönüyor, 2 gece baş ağrısı çektim. Bence bebekten kaynaklı normal şeyler korkma.