- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
Bebekten dolayı olabilir tansiyon düşmesi baş dönmesi falan normal derler canını sıkma gayet güzel haberler vereceksin pzt günüHanımlar başım çok ağrıyor yaklaşık 4 5 gündür, tansiyonum düşük 9 6 veya 8 5 çıkıyor ondan sanırım baş ağrısı. pazartesi randevum ama korkuyorum bir sıkıntı olacak diye
Ben de çarşamba gidicem kese için inşaAllah görürsünüz güzelce yerleşmiştir rahme inşaAllahBen de cumartesi gideceğim çok merak ediyorum umarım duyabilirim daha keseyi de görmedimsağlıkla kucağına al inşallah canım
Sağol canım inşallah öyledir. Tuzlu ayran yükseltiyor ama tuz olunca yine bir acaba bişey olur mu diyorum işteAramıza hoş geldin, bebeğin hayırlı olsun canım.
İlaca devamMaşallah ona bahtı güzel olsun yakışıklının.
Gözün aydın canım.
Hoş geldin, bebişin hayırlı olsun canım.
Hoş geldin, bebişin hayırlı olsun canım. Bize şehrini de yazabilir misin?
Ay yesin onu teyzeleri maşallah
Canım bende öyleyim, tansiyondan mıdır bilmiyorum başım fır dönüyor, 2 gece baş ağrısı çektim. Bence bebekten kaynaklı normal şeyler korkma.
İnşallah canım, hepimiz güzel haberlerle dönelim inşallahBebekten dolayı olabilir tansiyon düşmesi baş dönmesi falan normal derler canını sıkma gayet güzel haberler vereceksin pzt günü
Ben de çarşamba gidicem kese için inşaAllah görürsünüz güzelce yerleşmiştir rahme inşaAllah
biraz içmekten bir şey olmaz iyi gelecekse eğer.Sağol canım inşallah öyledir. Tuzlu ayran yükseltiyor ama tuz olunca yine bir acaba bişey olur mu diyorum işte
2 gündür anlık olarak kurtarıyor bir kaç saat kendime geliyorum en azındanbiraz içmekten bir şey olmaz iyi gelecekse eğer.
Sağol canım dün gördüm 5+2d
Ay ben sormadım sanırım o da söylemediKese büyüklüğün kaçtı benim 6.1 mm doktor biraz küçük dedi kalp atışını bekliyorum ama iki hafta bitmesi gerekiyor
Cumartesi günü başka bir doktora sigil durumum için gideceğim belki bir umut bebisi görürüm diyorumKese büyüklüğün kaçtı benim 6.1 mm doktor biraz küçük dedi kalp atışını bekliyorum ama iki hafta bitmesi gerekiyor
Bugün tekrar test verdim 485 çıktı.. doktorum hersey yolunda dedi salı günü için randevu verdiCanım benzer durumdayız sonucu yazarsan sevinirim
InsaAllahh canimmAy maşşallah Rabbim devamını getirsin inşaAllah bizler de duyarız
Düşük tansiyon sıkıntı olmaz canım yüksek olmasın yeterHanımlar başım çok ağrıyor yaklaşık 4 5 gündür, tansiyonum düşük 9 6 veya 8 5 çıkıyor ondan sanırım baş ağrısı. pazartesi randevum ama korkuyorum bir sıkıntı olacak diye
Gidip doktorla ya da çalıştığı hastane ile şartları konuşuyorsunuz. Tüm tahlilleriniz, kontrolleriniz, doğum ve yenidoğan bakım paket içinde oluyor. Bir ücret belirliyorlar herşey o ücretin içinde yani tatlımDoğum paketini nasil aliyosunuz nasil oluyo bilgi verir misiniz bnde istiyorum da ama ne nasıl bilmiyorum. Biz butane yaptiricaktik oda olmadi
saol canım doğupta kucağımıza alana kadar endişeler bitmezDüşük tansiyon sıkıntı olmaz canım yüksek olmasın yeter
Parol iç sadece canım . Farklı bir ilaç için muhakkak doktoruna danışGeçmeyen baş ağrısı durumunda minoset içmenin bi sıkıntısı var mı kızlar bilen var mi
Mom vital verdi bana doktorum canımmultivitamin kullanan var mı aranızda?
Doktorum bana vinelac yazdı. İlk gebeligimde sanki 3 ay sonrasında başlamıştım diye hatırlıyorumMom vital verdi bana doktorum canım