2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Seviyorsa ne ala ablam 2 çocuğu da belli bi aya kadar öyle büyüttü ama bizimki sevmiyor maalesef. Şimdi dönenceyi taktım yemek falan yerken bari dursun diye anca zaptediyorum

Aa bende şampuan sebamed kullanıyorum. Mustela yüzünü de kurutmuştu iyi gelmedi

Kızlar bebeğinde mukuslu kaka olanlarda fotoğrafı var mı? Bebeğimin kakası mukuslu mu anlayamadım. Bugün nokta gibi kan vardı bide tedirgin oldum. Görmek isteyene özelden fotoğrafını atabilirim yardımcı olabilecek varsa

Kızlar vajinal kültür çıkmış. Gram pozitif koklar, gram pozitif basiller epiteller görüldü. Normal flora bakterisi üredi demiş. Ne olaki
Merhabalar, geçmiş olsun öncelikle. Benden de bu hafta vajinal kültür alınmıştı sonucu henüz çıktı ve aynı sizinki gibi. Size nasıl bir tedavi uyguladılar? Yarın doktoruma ulaşıp cevap almaya çalışacağım ama şu an çok tedirginim.

Benim daha önce rahim enfeksiyonu öyküm olduğu için doktorum ciddiye aldı, doğuma kadar antibiyotik kullandım. Siz doktorunuza danışın + crp testi isteyebilir. Sizin için çok önemli olmayabilir

Biz de işk zamanlar doymuyor bu çocuk diyip diyip mama vermiştik sonra öğrendik ki çocuk çok yediği için sindiremiyormuş o yüzden çok ağlıyormuş

Kızlar ben dün rezene verdim kızıma 1 çay kaşığı iyi geldi cok sukur atak haftasindayiz korkuma spora gidemiyordum dun ilk defa gittim öneririm

Hayatından memnunsa ne güzel. Yanlış doğru diye pek bir şey yok. Bebekleriz kendilerine en uygun seçeneği bize gösteriyor. Benim kızım için bu şekilde uyumak çok ideal değil mesela. Uyuması sorun değil ama uyanınca bir gerinme ritüeli var pusette yapması imkansız

Ben yine arada vermeye çalışıyorum ama iki üç dakika emip bırakıyor malesef
İnce müslin bezle kundak yapıyorum kollarını. Yoksa sıçramaktan deliksiz uyku uyuyamıyor. Ne zamana kadar gidecek bilmiyorum. Büyüdüler artık sarmak istemiyorum. Son günlerde benimde gündemim bu ne olacak kundak işi?

Bende öyle yapıyorum.oğlumda 2 bebek arabası vardı biri ev için biri sokak için.onlar duruyordu şimdi aynı şekilde kullanıyorum.büyük rahatlık

Kızlar oğlum üşüttü sanırım. Dünden beri hapşırık burun akıntısı ve son olarak yeşil kaka. Ateşi yok çok şükür. Hastaneye getirdim bakalım ne diyecek doktor.

Bunu benim yapmam mümkün değil çünkü doğduğundan beri ellerini serbest bıraktık, eldiven bile takmadım kendini etrafını tanıyabilsin diye. Bir de elleri hep havada uyuyor benim kızım yapamam gibi geliyor. Ama tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Benim oğlanda öyle kanguruya koyup yapıyorum hiç durmuyorsa biraz dolaştığımda uyuyor kanguruda zaten 3 ay bitti bizim oyun halısında oyalanıyor resimli kitaplara çok ilgisi var bol bol kitap gösteriyorum kendi kendine konuşuyor uyurkende kucağımda uyutuyorum bende yanına uzanıyorum diğer türlü uykusu çok kısa oluyor benimle uyuduğunda 2 3 saat yatıyor dışarı çıkmayı deneyebilirsin arabasında hep sakinleşiyor oğlum geçecek bu günlerimizde emekleyip yürümeye başladılar mı rahat edicez

Kızlar ya bebisleriniz memeyi damaklariyla sıkıyor mu bizimki doyunca öyle bir sıkıyor ki dişi olsa koparır çok canım yanıyor

Bizimkisi de sıkıyor Hatta böyle geriye çekiyor
Aynısı valla ya büyük kızım 11 12 aylık yapardı bunu anladığı içinde 2 3 kere ağzından çekip memeyi kapatıp konuştuğumda anlamıştı yapmamıştı bi daha ama bu anlamiyorda napacagimi şaşırdım

Böyle altını açarken totosuyla bezinin arasında sünuyor kakaben ordan anladım beze dikkatli bakınca da yumurta akı görüntüsü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…