-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.101
Seviyorsa ne alaKızlar manyakça gelebilir ama ben bebek arabasını pusetiyle evde kullanıyorum odalarda mutfakta yemekte rahatça yanımda duruyo huysuzlanınca ayağımla iteliyorum bazen onda uyuyo uyanıyo acaba yanlış mı yapıyorum diyorum am büyük rahatlık
Aa bende şampuan sebamed kullanıyorum. Mustela yüzünü de kurutmuştu iyi gelmediBenim oğlumda da egzama vardı vücudunda. Kendi doktoru çözemeyince cildiyeye yönlendirdi. Kafası konaktan sanıyordum kuruluktanmış bi losyon bide şampuan verdi neredeyse geçti 3 kullanımda. Öncesinde şampuan olarak sebamed kullanıyordum mustela yenidoğan köpük şampuanını önerdi onu kullanıyorum artık baya baya geçti yok gibi bişey yani
Merhabalar, geçmiş olsun öncelikle. Benden de bu hafta vajinal kültür alınmıştı sonucu henüz çıktı ve aynı sizinki gibi. Size nasıl bir tedavi uyguladılar? Yarın doktoruma ulaşıp cevap almaya çalışacağım ama şu an çok tedirginim.Kızlar vajinal kültür çıkmış. Gram pozitif koklar, gram pozitif basiller epiteller görüldü. Normal flora bakterisi üredi demiş. Ne olaki
Benim daha önce rahim enfeksiyonu öyküm olduğu için doktorum ciddiye aldı, doğuma kadar antibiyotik kullandım. Siz doktorunuza danışın + crp testi isteyebilir. Sizin için çok önemli olmayabilirMerhabalar, geçmiş olsun öncelikle. Benden de bu hafta vajinal kültür alınmıştı sonucu henüz çıktı ve aynı sizinki gibi. Size nasıl bir tedavi uyguladılar? Yarın doktoruma ulaşıp cevap almaya çalışacağım ama şu an çok tedirginim.
Biz de işk zamanlar doymuyor bu çocuk diyip diyip mama vermiştik sonra öğrendik ki çocuk çok yediği için sindiremiyormuş o yüzden çok ağlıyormuşSağolun.
Önceleri yetmiyordu verdim şimdi de çaresizlikten acaba aç mı diye veriyorum. Zaten yoksa içmiyor öylece kalıyor. Gazını her beslenme snrasi genelde çıkarıyor alttan da çok yapıyor ama bilemedim aşırı huzursuz hep ağlıyor
Çizgi bezini Max 4 5 saatte bir dolu dolu alıyorsan vardır sütünSütüm var mıdır peki azaldı gibi geliyo böyle olunca
Hayatından memnunsa ne güzel. Yanlış doğru diye pek bir şey yok. Bebekleriz kendilerine en uygun seçeneği bize gösteriyor. Benim kızım için bu şekilde uyumak çok ideal değil mesela. Uyuması sorun değil ama uyanınca bir gerinme ritüeli var pusette yapması imkansızKızlar manyakça gelebilir ama ben bebek arabasını pusetiyle evde kullanıyorum odalarda mutfakta yemekte rahatça yanımda duruyo huysuzlanınca ayağımla iteliyorum bazen onda uyuyo uyanıyo acaba yanlış mı yapıyorum diyorum am büyük rahatlık
İnce müslin bezle kundak yapıyorum kollarını. Yoksa sıçramaktan deliksiz uyku uyuyamıyor. Ne zamana kadar gidecek bilmiyorum. Büyüdüler artık sarmak istemiyorum. Son günlerde benimde gündemim bu ne olacak kundak işi?Ben yine arada vermeye çalışıyorum ama iki üç dakika emip bırakıyor malesef
Bende öyle yapıyorum.oğlumda 2 bebek arabası vardı biri ev için biri sokak için.onlar duruyordu şimdi aynı şekilde kullanıyorum.büyük rahatlıkKızlar manyakça gelebilir ama ben bebek arabasını pusetiyle evde kullanıyorum odalarda mutfakta yemekte rahatça yanımda duruyo huysuzlanınca ayağımla iteliyorum bazen onda uyuyo uyanıyo acaba yanlış mı yapıyorum diyorum am büyük rahatlık
Bunu benim yapmam mümkün değil çünkü doğduğundan beri ellerini serbest bıraktık, eldiven bile takmadım kendini etrafını tanıyabilsin diye. Bir de elleri hep havada uyuyor benim kızım yapamam gibi geliyor. Ama tavsiyeniz için teşekkür ederim.Ya sıçramaya bi çözüm buldum gibi ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama kollarını yanlara getiriyorum saç bandanasıyla uykuya geçene kadar bağlı tutuyorum iki gündür. Üzülüyorum bunu yaptığım için saçma bir suçluluk hissi oluyor ama sıçradığında da kötü hissediyorum bi anda ağlıyor sanki bi anda korkmuş gibi oluyor. En azından o böyle daha çabuk uyuduğu ve uykusunu aldığı için sanki daha mutlu.
Benim oğlanda öyle kanguruya koyup yapıyorum hiç durmuyorsa biraz dolaştığımda uyuyor kanguruda zaten 3 ay bitti bizim oyun halısında oyalanıyor resimli kitaplara çok ilgisi var bol bol kitap gösteriyorum kendi kendine konuşuyor uyurkende kucağımda uyutuyorum bende yanına uzanıyorum diğer türlü uykusu çok kısa oluyor benimle uyuduğunda 2 3 saat yatıyor dışarı çıkmayı deneyebilirsin arabasında hep sakinleşiyor oğlum geçecek bu günlerimizde emekleyip yürümeye başladılar mı rahat edicezHanımlar selam.
Bende Ocak 2023 annesiyim.
8 inde 2 aylık olacak bebeğim. Gündüzleri çok huzursuz uyumuyorsa sürekli ağlıyor hep kucakta orada bile huzursuz uykularıda kısa.gecede çok geç uyuyor. Ama gece uykusu iyi şükür. Doktor kolik olmadığını söyledi ama yinede biogaia damla verdi.Bu huzursuzluğu bir çözemedim ne ile oyalamaliyim ne yapmaliyim şaşırdım. Birde anaokuluna giden çocuğum var ikisini birarada yürütmek epey zorluyor.
Bu arada anne sütü alıyor sadece gece az mama teklif ediyorum nadiren de gündüz bı kere. Cevaplar tecrulelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Sizlerde sağlıkla büyütün yavrularınzı insallah
Doktora mutlaka söyleyin sikayetlerinizi umarim degildirBizim de idrarda koku var sanki. Bezden mi çok ayırt edemiyorum. Kilo alımı da çok azaldı bu ay. Pazartesi kontrolümüz var inşallah değilizdir
Bizimkisi de sıkıyor Hatta böyle geriye çekiyorKızlar ya bebisleriniz memeyi damaklariyla sıkıyor mubizimki doyunca öyle bir sıkıyor ki dişi olsa koparır çok canım yanıyor
Aynısı vallaBizimkisi de sıkıyor Hatta böyle geriye çekiyor
Böyle altını açarken totosuyla bezinin arasında sünuyor kakaben ordan anladım beze dikkatli bakınca da yumurta akı görüntüsü varKızlar bebeğinde mukuslu kaka olanlarda fotoğrafı var mı? Bebeğimin kakası mukuslu mu anlayamadım. Bugün nokta gibi kan vardı bide tedirgin oldum. Görmek isteyene özelden fotoğrafını atabilirim yardımcı olabilecek varsa
Bezi degistirdim marka olarak bugün koku yoktuMukuslu kaka bizde de vardi inek sutu alerjisi cikti bebegimde sut urunleri tüketimini kestim.kokulu cis icin idrar yolu enfeksiyonu olabilir deniyo kuzum bi gidin doktora bence beklemeden