2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bebeklerinizin saçları ne alemde. Bizimkii baya saçlı doğdu ensesine kadar kepek sorunu var böyle saç dipleri pul pul dökülüyor. Ne yapsam bilemedim.
Benim oğlumun saçı da baya çoktu. Daha sonra konak çoğaldı. Zeytinyağı karbonat karışımı ile temizledim fakat saçları epey döküldü taradıkça

Benim oğlumun saçı da baya çoktu. Daha sonra konak çoğaldı. Zeytinyağı karbonat karışımı ile temizledim fakat saçları epey döküldü taradıkça
benimkinin hiç saçı dökülmedi. konak olduğuna emin değilim sanki daha çok saç derisi kurumuş gibi. biraz bakayım nasıl çözebilirim. saçının dibini çok net göremiyorum da ne kadar var yok belli değil.

Ben tahin helvasi yiyorum cok. Tahin pekmez surekli. Sut diyetindeyim zaten cogu sey yasak iste geriye ne kalmissa bide su cok iciyorum. Bestlak gunde 3 kere.kullaniyorum
Su bende 3 4 litre içmeye çalışıyorum ve bestlak da kullanmıyorum tahinede düşeyim şurda 3 ay kalmış ek gıdaya kesilmesin sütüm

Kızlar bebeklerinizin saçları ne alemde. Bizimkii baya saçlı doğdu ensesine kadar kepek sorunu var böyle saç dipleri pul pul dökülüyor. Ne yapsam bilemedim.
Paşam sırma kıvırcık saçlarla doğdu şuan kel döküldü saçları hep

Doğum kilosu da önemli canım doğru diyorsun bak benimki erken doğdu 2780di hastane çıkışı 2600du o yüzden çok geliyo olabilir bana. Şu an yüksek ihtimal 6 kilo civarıdır 2.5a katlamış oluyor doğum kilosunu

Sadece anne sütü ama genetik de önemli . Ben de iriyim baba da iri dayımız da 5 kilo doğmuştu , bebişin iri olmak dışında başka şansı yok gibi o yüzden
2 saatte süt nasil doluyor acaba ekstra birseyler yapıyor musunuz
Birde çok beslemekten dolayı kusma olmuyor mu
1 aylıkken 4900 çıkmıştı şimdi 2 ay oldu henüz tartilmadik ancak aşırı kusma

Hanımlar selam.
Bende Ocak 2023 annesiyim.
8 inde 2 aylık olacak bebeğim. Gündüzleri çok huzursuz uyumuyorsa sürekli ağlıyor hep kucakta orada bile huzursuz uykularıda kısa.gecede çok geç uyuyor. Ama gece uykusu iyi şükür. Doktor kolik olmadığını söyledi ama yinede biogaia damla verdi.Bu huzursuzluğu bir çözemedim ne ile oyalamaliyim ne yapmaliyim şaşırdım. Birde anaokuluna giden çocuğum var ikisini birarada yürütmek epey zorluyor.
Bu arada anne sütü alıyor sadece gece az mama teklif ediyorum nadiren de gündüz bı kere. Cevaplar tecrulelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Sizlerde sağlıkla büyütün yavrularınzı insallah

Ömürlü olsun bebiş, Sütünüz yeterli ise neden mama veriyorsunuz ? Gazını çıkartıyor mu acaba benim aklıma gaz geliyor ama

Ya sıçramaya bi çözüm buldum gibi ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama kollarını yanlara getiriyorum saç bandanasıyla uykuya geçene kadar bağlı tutuyorum iki gündür. Üzülüyorum bunu yaptığım için saçma bir suçluluk hissi oluyor ama sıçradığında da kötü hissediyorum bi anda ağlıyor sanki bi anda korkmuş gibi oluyor. En azından o böyle daha çabuk uyuduğu ve uykusunu aldığı için sanki daha mutlu.

Kızlar bebeğinizi sağlık ocağında flan tarttığınızda kaç gram düşüyorsunuz kıyafetlerden ve ne gidiyorsunuz

Ömürlü olsun bebiş, Sütünüz yeterli ise neden mama veriyorsunuz ? Gazını çıkartıyor mu acaba benim aklıma gaz geliyor ama
Sağolun.
Önceleri yetmiyordu verdim şimdi de çaresizlikten acaba aç mı diye veriyorum. Zaten yoksa içmiyor öylece kalıyor. Gazını her beslenme snrasi genelde çıkarıyor alttan da çok yapıyor ama bilemedim aşırı huzursuz hep ağlıyor

Allah bağışlasın böyle değilse atak haftasında olabilir. Sütün yeterliyse mama verme bence. Benim bebeğim 3 aylık resmen uyku düzeni var şaşırıyorum. Sabah 7-8 arası arası uyanıyor 9-10 gibi uyumazsa bütün günü kendine de bana da zehir ediyor belki öyle bir düzen istiyordur kendisine. Slingle uyutmayı tavsiye ederim çok kolay uykuya dalıyor benimki onda

Sağolun. Aslında 40 güne kadar iyiydi 40 indan sonra böyle oldu. Desteksiz uyku olsa en iyisi ama benim kızım hiç yattığı yerde oyalanmiyor ki bıraksam katılır ağlamaktan.sling kanguru mu? Nasıl olusturdunuz uykuyu? Bu arada atak haftası için bir program kullanıyor musunuz takip için. Atak bu kadar sürer mi bilmem 20 gündür böyle

Ben doktora sordum kuruluk dedi bunun için bebe yağı sür yıkamadan yarım saat önce dedi. İncia bebek yağı içeriği doğal gibi onu alıcam

Kızlar manyakça gelebilir ama ben bebek arabasını pusetiyle evde kullanıyorum odalarda mutfakta yemekte rahatça yanımda duruyo huysuzlanınca ayağımla iteliyorum bazen onda uyuyo uyanıyo acaba yanlış mı yapıyorum diyorum am büyük rahatlık

Kanguru ama kumaştan. Yok evet atak 20 gün sürmez 1 hafta anca. Gaz problemi olabilir belki bide kucağa çok alıştıysa ondan yapabilir. Benim çok bilmiş kaynana da alıştırmıştı zar zor bıraktırdım kucak işini. Uyku konusunda da ben hiçbişey yapmadım sadece takip ettim kendi rutinini kendi oluşturmuş oldu. Sadece o saatlerde uykuya geçirmeye çalışıyorum o kadar. Ana kucağı ya da puseti varsa ona alıştırabilirsin. Bir iki koyup karşısında konuşun müzik flan açın yavaş yavaş alışır. Ben öyle bıraktırdım kucak işini. Allah yardımcın olsun ağlayan bebek zor. Biz de atak haftasındayız içimden geçiyor resmen çocuk o da perişan oldu ben de.. İnternette atak haftaları diye yazıyor ordan bakıyorum ben

Ben de pusetine koyuyorum tekerlekli kısmı dışarda kullandığımız için pis ve ağır zaten bi araba bi ev yapamam. Ama puseti aşırı sevdi benimki de yemek yaparken koyuyorum yanıma arada ayağımla sallıyorum iyi oluyor

Ben doktora sordum kuruluk dedi bunun için bebe yağı sür yıkamadan yarım saat önce dedi. İncia bebek yağı içeriği doğal gibi onu alıcam
Benim oğlumda da egzama vardı vücudunda. Kendi doktoru çözemeyince cildiyeye yönlendirdi. Kafası konaktan sanıyordum kuruluktanmış bi losyon bide şampuan verdi neredeyse geçti 3 kullanımda. Öncesinde şampuan olarak sebamed kullanıyordum mustela yenidoğan köpük şampuanını önerdi onu kullanıyorum artık baya baya geçti yok gibi bişey yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…