2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Sevmesi bile bence büyük bi boşluğu dolduruyor 1 saat sevse o arada çocuğun uykusu da gelmiş olur baya iyi yani . Benim esim de seviyor bakıyor ama bazen de çileden çıkıyor:))

Tesekkurler idrarinda koku vardi ben bezi degistirmistik.ondan sanmistim bide kilo alimi cok yavasti geceleri sık uyanmaya başlamisti
Bizim de idrarda koku var sanki. Bezden mi çok ayırt edemiyorum. Kilo alımı da çok azaldı bu ay. Pazartesi kontrolümüz var inşallah değilizdir

Kızlar merhabalar bebegimde afedersiniz mukuslu cıvık kaka ve kötü kokulu çiş var . Bu durumu yaşayan oldu mu ne olabilir

Kızlar merhabalar bebegimde afedersiniz mukuslu cıvık kaka ve kötü kokulu çiş var . Bu durumu yaşayan oldu mu ne olabilir
Mukuslu kaka bizde de vardi inek sutu alerjisi cikti bebegimde sut urunleri tüketimini kestim.kokulu cis icin idrar yolu enfeksiyonu olabilir deniyo kuzum bi gidin doktora bence beklemeden

Sadece anne sütü ama genetik de önemli . Ben de iriyim baba da iri dayımız da 5 kilo doğmuştu , bebişin iri olmak dışında başka şansı yok gibi o yüzden
2 saatte süt nasil doluyor acaba ekstra birseyler yapıyor musunuz
Birde çok beslemekten dolayı kusma olmuyor mu
1 aylıkken 4900 çıkmıştı şimdi 2 ay oldu henüz tartilmadik ancak aşırı kusma yaşıyoruz

Helva yiyorum , humana içiyorum , her emzirdikten sonra da en az 300 ml yakın su içiyorum , bence su en fazla süt yapıyor , ilk başlarda sütüm daha çoktu ama son 1 haftada baya azaldı . Emmeye başlayınca süt de gelmeye başlıyor zaten çok memede duran bir çocuk değil en fazla 5 dk emiyor . Kusma konusunda da biz de baya yaşadık her emme sonrası ağız dolusu kusuyordu ama şimdi doyunca kendini geri çekiyor o yüzden kusma çok nadir yaşıyoruz . Bir de dakikalı emziriyorum ben , her emzirmede kronometre açık oluyor emip kusmasın diye saate bakıyorum sürekli . ( ilk çocuk diye heralde aşırı takıntılı ilerliyorum )

Valla mama dan sa ufak ufak başlayalım dedi hem işe başladığımda rahatefersib dedi zaten söylediği günde üç çay kaşığı fln … anneme sordum annemde biz 6 aydan önce yoğurt tarhana fln verdik hep sizlere ıhlamur elma suyu… öyle dedi. Valla bende çok pimpirikliydim ama geçen tarhana , ıhlamur tattırdım

Kuzum kilolu olmaları iyi bir şey mi ki ya benimki 3.ayda 5500du ve kilosu gayet iyiydi bana göre hatta hafif tombik bile elleri bacakları dolu dolu asla zayıf durmuyor. 7-8 kilolar bana çok fazla geldi
Ne biliyim bebegim bnde duyunca az mi bizimki tribine girdim kendimce

Kızlar bebeklerinizin saçları ne alemde. Bizimkii baya saçlı doğdu ensesine kadar kepek sorunu var böyle saç dipleri pul pul dökülüyor. Ne yapsam bilemedim.

Kuzum kilolu olmaları iyi bir şey mi ki ya benimki 3.ayda 5500du ve kilosu gayet iyiydi bana göre hatta hafif tombik bile elleri bacakları dolu dolu asla zayıf durmuyor. 7-8 kilolar bana çok fazla geldi
bence kilo-boy mevzusu çok değişken bir şey. Kız erkek bebeğe göre bile değişiyor. Benim bebeğim zaten haftasında büyük doğdu çok şükür başka bir sıkıntı da yaşamadığımız için anne sütüyle beslendi. Kg alımı hızlı ilerliyor ama anne sütüyle beslendiği için azaltma arttırma olmuyor. Mama yiyip fazla fazla kilo alsaydı o zaman dr belki mama azaltın derdi. Bebeklerimizin kg çizgisi sürekli yukarı doğru gidiyorsa sıkıntı yok demişti hemşire. İster 500 alsın ister 100. Gelişim her bebekte farklı neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…