- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.485
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.041
4. Ayda külot beze geç daha rahat ve daha uzun kullanılıyor numarasıBende de şu an 60 tane falan var.. paketi açtığımda bantlar üst üste geliyordu yapıştırınca. Şimdi uçları zor değiyor. 4 e gidiyoruz sanırım ama her ay da 1 numara yükseliyor bu numara nerede duracak acaba
Kuzum 20 gün önce 5500du Lena hala 3 numara kullanıyoruz bence bir büyük paket bitirirsiniz 3 numaradan.Ordunaryus babasi 2 paket 2 numara siparis etmis, kizim 5200 Gram hala 2 numara kullaniyoruz. Simdi 3 numara az mi alayim Ben ? 98 tane olandan
Erken geçmişsiniz bize göre canım. Evet çok fark yok, hatta külot bezler var 4ten itibaren onlar çok iyi bence ben öyle devam edeceğim.En son 3 hafta önce 4.770 ti şu an beşi geçmiştir ama 4250 de zaten 3 numara kullanmaya başlamıştık. Arada pek fark yoksa ben de 4 numara alayım o zaman.. ben de stok yapmıyorum aslında ama aylık paketlerden almak kolay geliyor. Bir ay bez derdi olmuyor.
Şimdi bakabildim foruma şükür kavuşturana aldık bebişlerimizi kucağımıza büyüdülerde yürüyeceklerAy bende özelden sana mesaj atıyordum. Şimdi ismini aradım da gördüm çok sevindim
Bizde doğduğundan beri birlikte banyo yaptırıyoruz rutinimiz oldu artıkBizde birlikte banyo yaptiriyoruz arada oyle bi ilgileniyo ama hep bende genelde korkuyo ben odunum galiba kalas gibi tutuyorum cocugu diyo kendinide biliyooo
Eskisi gibi olmaması normalmiş benimde eskiden sürekli akardı sertti ama şuan öyle değil göğüs pedi kullanmayı bile bıraktım ama emdiğinde gayet ağzından akıyor ve huzurla ayrılıyor memeden hiç stres yapma canım bol bol taze soğan ye Rezene iç bol su içsütüm azaldı
Hatta bitti gibi
Sol göğüsümü zaten çok zor emiyor kavgayla sağıyorum sonra kesilmesin diye 30 ml anca geliyor artık önceden 60 ml gelirdi
Sağ göğüsümde hep boş hissediyorum sıkınca süt geliyor ama eskisi gibi değil
Göğüslerim sertleşir akardı önceden kesildi oda normal mi bu durum bacılar ya
bestlak kullanıyorum en başından beri başka bi takviye mi kullansam
Varlığını biliyorum ama hiç kullanmayı düşünmemiştim. Güzel bir fikir verdin bana teşekkür ederim canım4. Ayda külot beze geç daha rahat ve daha uzun kullanılıyor numarası
Kuzum 20 gün önce 5500du Lena hala 3 numara kullanıyoruz bence bir büyük paket bitirirsiniz 3 numaradan.
Erken geçmişsiniz bize göre canım. Evet çok fark yok, hatta külot bezler var 4ten itibaren onlar çok iyi bence ben öyle devam edeceğim.
Bebeğim dün 3 ayını doldurdu ve iki gündür bu sorunla başbaşayım. Başından beri az süt işe mücadele ettim halen ediyorum da. Gökçe de aksine emmeyi çok seven bir bebek oldu. Kilosu düşük doğdu toparlaması için mama veriyordum dolayısıyla biberona alıştı. Kaşık biberon kullanmıştık bir dönem ama büyüyünce onu kullanmak zorlaştığı için bırakmıştım. Emzik yok. İki gündür emmeyi çok seven bebeğim memeyi ağzına almıyor, direniyor, ağlıyor. O ağlarken ben de ağlıyorum. Mamayı ise deli gibi içiyor. Pişpiş yaparak memeyi verdim bir kaç kez ama asla randımanlı emmedi ve bir süre sonra bıraktı. Meme reddi yaşayıp bunu aşan birileri var mı? Varsa nasıl yaptınız?Meme reddimiz cümleten hayırlı olsun
Bebeğim dün 3 ayını doldurdu ve iki gündür bu sorunla başbaşayım. Başından beri az süt işe mücadele ettim halen ediyorum da. Gökçe de aksine emmeyi çok seven bir bebek oldu. Kilosu düşük doğdu toparlaması için mama veriyordum dolayısıyla biberona alıştı. Kaşık biberon kullanmıştık bir dönem ama büyüyünce onu kullanmak zorlaştığı için bırakmıştım. Emzik yok. İki gündür emmeyi çok seven bebeğim memeyi ağzına almıyor, direniyor, ağlıyor. O ağlarken ben de ağlıyorum. Mamayı ise deli gibi içiyor. Pişpiş yaparak memeyi verdim bir kaç kez ama asla randımanlı emmedi ve bir süre sonra bıraktı. Meme reddi yaşayıp bunu aşan birileri var mı? Varsa nasıl yaptınız?
Vay masallah tosuncuj 7200 kiz neyle besledin bebeniiTecrübeli sayılmam ama şu an bebeğim 7 kilo 200 gramda 3 numara kullanıyorum yarım paket kaldı bitince 4 numaraya geçicem. yanlardan biraz daraldı gibi geldi bana.
Erken değil mi 4. Ay ek gıda için ya çok şaşırdım Doktor'un bunu tavsiye etmesineBizde 3 aylık kontrole gittik 700gr almış 5220 kızım. Doktor bir ay önce mama ver demişti ebe verme demişti bende ebe yi dinledim üç gün verip kestim mamayı. Emzirmeyi sıklaştırmıştım. Şimdi doktor ne iyine kötü dedi kilosu. Bir ay daha bekleyelim 4. Ay kontrolünde de böyle olursa ufak ufak yoğurda fln başlarız dedi
Yatıyor kalkıyor, yemek yiyor çay içiyor, geri yatıyorKızlar eşleriniz bebekli hayata ne kadar dahil , mesela neler yapıyor eve gelince
Benım elımde şuan bı 46lı 3 numara var. O bitince ben de 4e geçerim heralde. Popo kenarlarından kızarmaya ve bez dolunca taşırmaya başladı çünkü 3 numaraKızlar, tecrübeli anneler ;
4 numara beze ne zaman geçiliyor. Kilodan bağımsız soruyorum çünkü üstündeki kilolara göre geçmedim hiç.. şu an 3 numara kullanıyoruz tam oluyor ama bir büyük paket kaldı sipariş vereceğim kaç vermeliyim. Genelde aylık alıyorum 200 tane falan oluyor. Daha az alıp sonra 4 e mi geçerim. Yoksa bir ay daha 3 kullanır mıyız nasıl bileceğim ?
Oğlumda 5te sabitlenmiştik 6 ay civarı. Nerdeyse 1,5 yasına kadar 5 numara kullanıp sonra sürekli boya verip daha zatıf görüldüğünden bezi bırakmadan son 3 4 ay geri 4 numara kullanmıştıkBende de şu an 60 tane falan var.. paketi açtığımda bantlar üst üste geliyordu yapıştırınca. Şimdi uçları zor değiyor. 4 e gidiyoruz sanırım ama her ay da 1 numara yükseliyor bu numara nerede duracak acaba
Bizimki de 3 gün çalışıyor ama ne hikmetse her daim yorgun ve uykusuz. 6 yıllık evlilik, 4 yıl sevgililik, yani 10 yıldır hayatımda, daha 1 sefer uykusunu almış ve dinç görmedim kendisiniBu konuda eşim çok iyi gerçekten allah razı olsun. eve gelenler bebeğe değil de kocama nazar değdirecekler
Genel olarak eşim epey üstleniyor bakımını. ama şöyle diyeyim eşim 4 gün çalışıyor ve akşam 16.00 gibi evde. Dinlenmeye uyumaya epey vakti oluyor. Genelde oğlum sabaha karşı uyandığında geri uyumazsa alıp oyalıyor. Alt değiştirme uyku öncesi masaj oyun oynatma oyalama uyutma falan her şeyi yapıyor. Ama bana yardım etmiyor, babalık yapıyor. Kendisi de böyle düşündüğü için aramızda lafı bile geçmiyor kimin ne kadar sorumluluk aldığının
Bizim de aynı öyleTecrübeli sayılmam ama şu an bebeğim 7 kilo 200 gramda 3 numara kullanıyorum yarım paket kaldı bitince 4 numaraya geçicem. yanlardan biraz daraldı gibi geldi bana.
Normal canım artık memeler kolay kolay sertleşmezsütüm azaldı
Hatta bitti gibi
Sol göğüsümü zaten çok zor emiyor kavgayla sağıyorum sonra kesilmesin diye 30 ml anca geliyor artık önceden 60 ml gelirdi
Külot bez bu kadar küçük bebeklerde rahat olmuyor kızlar giydirirken. Yine deneyin ama küçük paketler sen alıp deneyin.Varlığını biliyorum ama hiç kullanmayı düşünmemiştim. Güzel bir fikir verdin bana teşekkür ederim canım
Sanırım ben de kilot beze geçeceğim. Hem daha rahat olacak sanırım
Arttırıyorum, 7300Vay masallah tosuncuj 7200 kiz neyle besledin bebenii
Ben tahin helvasi yiyorum cok. Tahin pekmez surekli. Sut diyetindeyim zaten cogu sey yasak iste geriye ne kalmissa bide su cok iciyorum. Bestlak gunde 3 kere.kullaniyorumsütüm azaldı
Hatta bitti gibi
Ayyy masallahhh bunlarin formülü nedir bizede söyleArttırıyorum, 7300daha dün tartıldı.
Abisi gibi iştahsız olacaksa Stok yapıyor olabilir diyelimAyyy masallahhh bunlarin formülü nedir bizede söyle16subatta bizimki 5900 olarak tartildi doktorda 15 gun gecti suan bilemiyorum ama tabi o kadar olmamıştır
Saglikli olsun da azcikta tombiklik yakisiyo yaniAbisi gibi iştahsız olacaksa Stok yapıyor olabilir diyelim
Ayyy masallahhh bunlarin formülü nedir bizede söyle16subatta bizimki 5900 olarak tartildi doktorda 15 gun gecti suan bilemiyorum ama tabi o kadar olmamıştır
Çok sinir bozucu , hele bi de annesini sevmiyorsan işkence resmen . Demek ki bugüne kadar sorumluluk alacağı yerlerde annesi dahil olmuş olaya o da şimdi kaçış yolunu böyle bulmuş
Ahahahah ayy masallah bebislerimeBizimki de 8e yaklaşmıştı 15 gün öncegece bile 2 saati geçirmiyorum anksiyetem tutuyo 2 buçuk saati görünce , ilmek ilmek dokudum resmen bu kiloları