2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Ordunaryus babasi 2 paket 2 numara siparis etmis, kizim 5200 Gram hala 2 numara kullaniyoruz. Simdi 3 numara az mi alayim Ben ? 98 tane olandan
Kuzum 20 gün önce 5500du Lena hala 3 numara kullanıyoruz bence bir büyük paket bitirirsiniz 3 numaradan.
Erken geçmişsiniz bize göre canım. Evet çok fark yok, hatta külot bezler var 4ten itibaren onlar çok iyi bence ben öyle devam edeceğim.

sütüm azaldı
Hatta bitti gibi
Sol göğüsümü zaten çok zor emiyor kavgayla sağıyorum sonra kesilmesin diye 30 ml anca geliyor artık önceden 60 ml gelirdi
Sağ göğüsümde hep boş hissediyorum sıkınca süt geliyor ama eskisi gibi değil
Göğüslerim sertleşir akardı önceden kesildi oda normal mi bu durum bacılar ya
bestlak kullanıyorum en başından beri başka bi takviye mi kullansam

Eskisi gibi olmaması normalmiş benimde eskiden sürekli akardı sertti ama şuan öyle değil göğüs pedi kullanmayı bile bıraktım ama emdiğinde gayet ağzından akıyor ve huzurla ayrılıyor memeden hiç stres yapma canım bol bol taze soğan ye Rezene iç bol su iç

4. Ayda külot beze geç daha rahat ve daha uzun kullanılıyor numarası
Varlığını biliyorum ama hiç kullanmayı düşünmemiştim. Güzel bir fikir verdin bana teşekkür ederim canım

Sanırım ben de kilot beze geçeceğim. Hem daha rahat olacak sanırım

Meme reddimiz cümleten hayırlı olsun
Bebeğim dün 3 ayını doldurdu ve iki gündür bu sorunla başbaşayım. Başından beri az süt işe mücadele ettim halen ediyorum da. Gökçe de aksine emmeyi çok seven bir bebek oldu. Kilosu düşük doğdu toparlaması için mama veriyordum dolayısıyla biberona alıştı. Kaşık biberon kullanmıştık bir dönem ama büyüyünce onu kullanmak zorlaştığı için bırakmıştım. Emzik yok. İki gündür emmeyi çok seven bebeğim memeyi ağzına almıyor, direniyor, ağlıyor. O ağlarken ben de ağlıyorum. Mamayı ise deli gibi içiyor. Pişpiş yaparak memeyi verdim bir kaç kez ama asla randımanlı emmedi ve bir süre sonra bıraktı. Meme reddi yaşayıp bunu aşan birileri var mı? Varsa nasıl yaptınız?

Sakinleşmeden asla emmiyor . Emziği verir gibi yapıp 5 6 kere memeyi vermeyi deniyorum bi yerde pes edip alıyor , ama senin işin daha zor emzik de tutmuyormuş . Sen de biberonu veriyor gibi yapıp dalınca memeyi vermeyi dene bi canım tutar o zaman belki

Erken değil mi 4. Ay ek gıda için ya çok şaşırdım Doktor'un bunu tavsiye etmesine
Kızlar eşleriniz bebekli hayata ne kadar dahil , mesela neler yapıyor eve gelince
Yatıyor kalkıyor, yemek yiyor çay içiyor, geri yatıyor
Benım elımde şuan bı 46lı 3 numara var. O bitince ben de 4e geçerim heralde. Popo kenarlarından kızarmaya ve bez dolunca taşırmaya başladı çünkü 3 numara
Oğlumda 5te sabitlenmiştik 6 ay civarı. Nerdeyse 1,5 yasına kadar 5 numara kullanıp sonra sürekli boya verip daha zatıf görüldüğünden bezi bırakmadan son 3 4 ay geri 4 numara kullanmıştık
Bizimki de 3 gün çalışıyor ama ne hikmetse her daim yorgun ve uykusuz. 6 yıllık evlilik, 4 yıl sevgililik, yani 10 yıldır hayatımda, daha 1 sefer uykusunu almış ve dinç görmedim kendisini
Tecrübeli sayılmam ama şu an bebeğim 7 kilo 200 gramda 3 numara kullanıyorum yarım paket kaldı bitince 4 numaraya geçicem. yanlardan biraz daraldı gibi geldi bana.
Bizim de aynı öyle
Normal canım artık memeler kolay kolay sertleşmez
Varlığını biliyorum ama hiç kullanmayı düşünmemiştim. Güzel bir fikir verdin bana teşekkür ederim canım

Sanırım ben de kilot beze geçeceğim. Hem daha rahat olacak sanırım
Külot bez bu kadar küçük bebeklerde rahat olmuyor kızlar giydirirken. Yine deneyin ama küçük paketler sen alıp deneyin.

Ben tahin helvasi yiyorum cok. Tahin pekmez surekli. Sut diyetindeyim zaten cogu sey yasak iste geriye ne kalmissa bide su cok iciyorum. Bestlak gunde 3 kere.kullaniyorum

Benim ilk oğlan böyle ilk 6 ay bir kilo aldı bir kilo aldı, kesin obez olacak bu çocuk dedim. 6 aylıkken 10 kilo falandı heralde. Ama ek gıdaya geçmemizle ya da hareketlenmesiyle deyim tamamen durdu kilo alımı. Persentil değeri %95in üstündeyken %20lere kadar düştü şuan 4,5 yasında ve hala yasıtlarından zayıf. Yani demem o ki bu aylarda bebeğin kilosu azmış fazlaymış hiç takılmayın. 3 4 ay sonra belli olacak gerçek kilo yapıları.

Ayyy masallahhh bunlarin formülü nedir bizede söyle 16subatta bizimki 5900 olarak tartildi doktorda 15 gun gecti suan bilemiyorum ama tabi o kadar olmamıştır

Bizimki de 8e yaklaşmıştı 15 gün önce gece bile 2 saati geçirmiyorum anksiyetem tutuyo 2 buçuk saati görünce , ilmek ilmek dokudum resmen bu kiloları

Çok sinir bozucu , hele bi de annesini sevmiyorsan işkence resmen . Demek ki bugüne kadar sorumluluk alacağı yerlerde annesi dahil olmuş olaya o da şimdi kaçış yolunu böyle bulmuş

Hiç sevmiyorum inanır mısın hayatımda gördüğüm en kıskanç ve fesat insan sürekli yaptığım herşeyi takip ediyor ogluda küçük çocuk gibi sürekli beni onun önüne atıyor çok bağımlı annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…