- 17 Aralık 2008
- 537
- 946
- 38
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.061
Bizimki de daha yeni 5 kilo olduAhahahah ayy masallah bebislerime suan tribe girdim bizimki ciliz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki de daha yeni 5 kilo olduAhahahah ayy masallah bebislerime suan tribe girdim bizimki ciliz diye
9 gun snra 3 aylık olcaz bakalim bizde o gun kontrolde kac cikcaz 2 aylik kontrolunde 5900 cikmistiBizimki de daha yeni 5 kilo oldu
Sevmesi bile bence büyük bi boşluğu dolduruyor 1 saat sevse o arada çocuğun uykusu da gelmiş olur baya iyi yani . Benim esim de seviyor bakıyor ama bazen de çileden çıkıyor:))Benim eşim 7 gün çalışıyor gece 2 ye kadar motokurye o nedenle hiç ama hiç ilgilenemiyordu. Çok şükür dün normal mesleğine döndü yine ek olarak kuryeleiğie devam edecek ama en azından haftada 2 gün akşam evde olacak . Bebek bakımından çok anlamıyor sadece seviyor. Birde eğer huysuzsa ve uyumuyorsa devralıyor ben dinleneyim diye. Ama çok beceremiyor ilgilenmeyi maalesef kendinde çok üzülüyor bu duruma
Tesekkurler idrarinda koku vardi ben bezi degistirmistik.ondan sanmistim bide kilo alimi cok yavasti geceleri sık uyanmaya başlamistiÇok geçmiş olsun canım. Peki idrarı kokuyor muydu ya da başka bir şikayetiniz var mıydı
Benimki de cılız zor toparladı zaten anca 5255 olmuş bugün tartıldıkAhahahah ayy masallah bebislerime suan tribe girdim bizimki ciliz diye
Kampa sokucam cocugu 24 saat memeBenimki de cılız zor toparladı zaten anca 5255 olmuş bugün tartıldık
Bizim de idrarda koku var sanki. Bezden mi çok ayırt edemiyorum. Kilo alımı da çok azaldı bu ay. Pazartesi kontrolümüz var inşallah değilizdirTesekkurler idrarinda koku vardi ben bezi degistirmistik.ondan sanmistim bide kilo alimi cok yavasti geceleri sık uyanmaya başlamisti
Tamamen anne sütü mu mama destekli miBizimki de 8e yaklaşmıştı 15 gün önce gece bile 2 saati geçirmiyorum anksiyetem tutuyo 2 buçuk saati görünce , ilmek ilmek dokudum resmen bu kiloları
Mukuslu kaka bizde de vardi inek sutu alerjisi cikti bebegimde sut urunleri tüketimini kestim.kokulu cis icin idrar yolu enfeksiyonu olabilir deniyo kuzum bi gidin doktora bence beklemedenKızlar merhabalar bebegimde afedersiniz mukuslu cıvık kaka ve kötü kokulu çiş var . Bu durumu yaşayan oldu mu ne olabilir
Kuzum kilolu olmaları iyi bir şey mi ki ya benimki 3.ayda 5500du ve kilosu gayet iyiydi bana göre hatta hafif tombik bile elleri bacakları dolu dolu asla zayıf durmuyor. 7-8 kilolar bana çok fazla geldiKampa sokucam cocugu 24 saat meme
Sadece anne sütü ama genetik de önemli . Ben de iriyim baba da iri dayımız da 5 kilo doğmuştu , bebişin iri olmak dışında başka şansı yok gibi o yüzdenTamamen anne sütü mu mama destekli mi
2 saatte süt nasil doluyor acaba ekstra birseyler yapıyor musunuzSadece anne sütü ama genetik de önemli . Ben de iriyim baba da iri dayımız da 5 kilo doğmuştu , bebişin iri olmak dışında başka şansı yok gibi o yüzden
Helva yiyorum , humana içiyorum , her emzirdikten sonra da en az 300 ml yakın su içiyorum , bence su en fazla süt yapıyor , ilk başlarda sütüm daha çoktu ama son 1 haftada baya azaldı . Emmeye başlayınca süt de gelmeye başlıyor zaten çok memede duran bir çocuk değil en fazla 5 dk emiyor . Kusma konusunda da biz de baya yaşadık her emme sonrası ağız dolusu kusuyordu ama şimdi doyunca kendini geri çekiyor o yüzden kusma çok nadir yaşıyoruz . Bir de dakikalı emziriyorum ben , her emzirmede kronometre açık oluyor emip kusmasın diye saate bakıyorum sürekli . ( ilk çocuk diye heralde aşırı takıntılı ilerliyorum )2 saatte süt nasil doluyor acaba ekstra birseyler yapıyor musunuz
Birde çok beslemekten dolayı kusma olmuyor mu
1 aylıkken 4900 çıkmıştı şimdi 2 ay oldu henüz tartilmadik ancak aşırı kusma yaşıyoruz
Valla mama dan sa ufak ufak başlayalım dedi hem işe başladığımda rahatefersib dedi zaten söylediği günde üç çay kaşığı fln … anneme sordum annemde biz 6 aydan önce yoğurt tarhana fln verdik hep sizlere ıhlamur elma suyu… öyle dedi. Valla bende çok pimpirikliydim ama geçen tarhana , ıhlamur tattırdımErken değil mi 4. Ay ek gıda için ya çok şaşırdım Doktor'un bunu tavsiye etmesine
Yatıyor kalkıyor, yemek yiyor çay içiyor, geri yatıyor
Benım elımde şuan bı 46lı 3 numara var. O bitince ben de 4e geçerim heralde. Popo kenarlarından kızarmaya ve bez dolunca taşırmaya başladı çünkü 3 numara
Oğlumda 5te sabitlenmiştik 6 ay civarı. Nerdeyse 1,5 yasına kadar 5 numara kullanıp sonra sürekli boya verip daha zatıf görüldüğünden bezi bırakmadan son 3 4 ay geri 4 numara kullanmıştık
Bizimki de 3 gün çalışıyor ama ne hikmetse her daim yorgun ve uykusuz. 6 yıllık evlilik, 4 yıl sevgililik, yani 10 yıldır hayatımda, daha 1 sefer uykusunu almış ve dinç görmedim kendisini
Bizim de aynı öyle
Normal canım artık memeler kolay kolay sertleşmez
Külot bez bu kadar küçük bebeklerde rahat olmuyor kızlar giydirirken. Yine deneyin ama küçük paketler sen alıp deneyin.
Ne biliyim bebegim bnde duyunca az mi bizimki tribine girdim kendimceKuzum kilolu olmaları iyi bir şey mi ki ya benimki 3.ayda 5500du ve kilosu gayet iyiydi bana göre hatta hafif tombik bile elleri bacakları dolu dolu asla zayıf durmuyor. 7-8 kilolar bana çok fazla geldi
Arttırdım canım aralıkları. 2 saat en az bekliyorum.1
1saatte süt bile gelmez canimcok sık en az 2 saatte süt geliyor
Ahaha doğumdan sonra çok kilo almadı diyelim 4 kg kadar doğmuştu zaten sütüm yarıyormuş öyle diyorlar çevredekilerVay masallah tosuncuj 7200 kiz neyle besledin bebenii
bence kilo-boy mevzusu çok değişken bir şey. Kız erkek bebeğe göre bile değişiyor. Benim bebeğim zaten haftasında büyük doğdu çok şükür başka bir sıkıntı da yaşamadığımız için anne sütüyle beslendi. Kg alımı hızlı ilerliyor ama anne sütüyle beslendiği için azaltma arttırma olmuyor. Mama yiyip fazla fazla kilo alsaydı o zaman dr belki mama azaltın derdi. Bebeklerimizin kg çizgisi sürekli yukarı doğru gidiyorsa sıkıntı yok demişti hemşire. İster 500 alsın ister 100. Gelişim her bebekte farklı neticedeKuzum kilolu olmaları iyi bir şey mi ki ya benimki 3.ayda 5500du ve kilosu gayet iyiydi bana göre hatta hafif tombik bile elleri bacakları dolu dolu asla zayıf durmuyor. 7-8 kilolar bana çok fazla geldi