• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar topuk kanını kaç kere verdiniz? Sağlık ocağı mesaj atmış bugün 3. Topuk kanı vermek için gelmeniz gerekiyor diye. 3. Kez nedir yahu 😱

Bir de sütü az olanlar bence mutlaka bestlak damlayı denesin. Ben mastit olacağım diye bıraktım göğüslerim şişip yer yer sertlikler oluşmaya başlayınca i. İki üç kullanımda bile çok farketti. Ben doğuma gitmeden önceki gün içmeye başladım. Sezaryen olmama rağmen sütüm hemen gelmişti doğumdan sonra

Kızlar topuk kanını kaç kere verdiniz? Sağlık ocağı mesaj atmış bugün 3. Topuk kanı vermek için gelmeniz gerekiyor diye. 3. Kez nedir yahu 😱

Bir de sütü az olanlar bence mutlaka bestlak damlayı denesin. Ben mastit olacağım diye bıraktım göğüslerim şişip yer yer sertlikler oluşmaya başlayınca i. İki üç kullanımda bile çok farketti. Ben doğuma gitmeden önceki gün içmeye başladım. Sezaryen olmama rağmen sütüm hemen gelmişti doğumdan sonra
Biz bir defa topuk kanı verdik neden üç kere veriliyormus

Kızlar , mama verenler , mamayı nasıl veriyorsunuz
Bize doktor biberon kullanmamamızı , kaşık biberon ya da şırıngayla vermemizi söyledi, şırıngayla vermeye başlamıştık , hala da öyle devam ediyoruz
Meme reddi yapıp yapmayacağını bilmediğimiz için biberonla hiç vermedik
Ama şırınga da zor oluyor, bu şekilde devam edeceğiz sanırım
Sizler nasıl yapıyorsunuz?

Toplamda iki kez verdik canım , doğum yaptığım hastanede, sağlık ocağı tekrardan almadı verdiğimiz için

Kızlar , mama verenler , mamayı nasıl veriyorsunuz
Bize doktor biberon kullanmamamızı , kaşık biberon ya da şırıngayla vermemizi söyledi, şırıngayla vermeye başlamıştık , hala da öyle devam ediyoruz
Meme reddi yapıp yapmayacağını bilmediğimiz için biberonla hiç vermedik
Ama şırınga da zor oluyor, bu şekilde devam edeceğiz sanırım
Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Biberon 😂😂

Back