- 14 Mayıs 2022
- 56
- 108
- 23
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #36.001
Bir buna yatırım yaptım bende faydasını gördüğüm için çok önemliydi benim içinÇok istiyorum ama pahalı bayağı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir buna yatırım yaptım bende faydasını gördüğüm için çok önemliydi benim içinÇok istiyorum ama pahalı bayağı
Aa evet selfie yapmıştık sizin bebeği paylaştı mı adı ne bebeğinizinBen 11nde doğum yaptım. 12sinde çıktık. Ben sizi doktor beyin paylaşımında gördüm gökçe bebek demi
Bizim sadece bebeği paylaştı Çağan bebekAa evet selfie yapmıştık sizin bebeği paylaştı mı adı ne bebeğinizin
Biz bir defa topuk kanı verdik neden üç kere veriliyormusKızlar topuk kanını kaç kere verdiniz? Sağlık ocağı mesaj atmış bugün 3. Topuk kanı vermek için gelmeniz gerekiyor diye. 3. Kez nedir yahu
Bir de sütü az olanlar bence mutlaka bestlak damlayı denesin. Ben mastit olacağım diye bıraktım göğüslerim şişip yer yer sertlikler oluşmaya başlayınca i. İki üç kullanımda bile çok farketti. Ben doğuma gitmeden önceki gün içmeye başladım. Sezaryen olmama rağmen sütüm hemen gelmişti doğumdan sonra
Ben daha doktorun aa öyle mi olmaz dedigino duymadim zaten ne desem olur evet böyle olcakAynen bizimki de böyle yapıyor ve bizim doktor da böyle diyor
12sinde de hastanedeydimBizim sadece bebeği paylaştı Çağan bebek
Toplamda iki kez verdik canım , doğum yaptığım hastanede, sağlık ocağı tekrardan almadı verdiğimiz içinKızlar topuk kanını kaç kere verdiniz? Sağlık ocağı mesaj atmış bugün 3. Topuk kanı vermek için gelmeniz gerekiyor diye. 3. Kez nedir yahu
Bir de sütü az olanlar bence mutlaka bestlak damlayı denesin. Ben mastit olacağım diye bıraktım göğüslerim şişip yer yer sertlikler oluşmaya başlayınca i. İki üç kullanımda bile çok farketti. Ben doğuma gitmeden önceki gün içmeye başladım. Sezaryen olmama rağmen sütüm hemen gelmişti doğumdan sonra
BiberonKızlar , mama verenler , mamayı nasıl veriyorsunuz
Bize doktor biberon kullanmamamızı , kaşık biberon ya da şırıngayla vermemizi söyledi, şırıngayla vermeye başlamıştık , hala da öyle devam ediyoruz
Meme reddi yapıp yapmayacağını bilmediğimiz için biberonla hiç vermedik
Ama şırınga da zor oluyor, bu şekilde devam edeceğiz sanırım
Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Belki de karşılaştık12sinde de hastanedeydim
Biz hastanede bir kere verdik bir kere de sağlık ocağına üçüncü yok bence hiç bir şey söylemediler.Toplamda iki kez verdik canım , doğum yaptığım hastanede, sağlık ocağı tekrardan almadı verdiğimiz için
Büyük olasılıkla karşılaştıkBelki de karşılaştık
Asiye hanımın kapısında karşılaşırız belki o kadar çok kalabalık oluyor orasıBüyük olasılıkla karşılaştık
31 ocakta geleceğim benAsiye hanımın kapısında karşılaşırız belki o kadar çok kalabalık oluyor orası
Bizim 8 Şubat31 ocakta geleceğim ben
Büz de iki kez verdik hastanede. Sağlık ocağı bugün 3. İçin aradı. Normal bir prosedür mü anormal bir durum mu var anlamadımToplamda iki kez verdik canım , doğum yaptığım hastanede, sağlık ocağı tekrardan almadı verdiğimiz için
Kalça ultrasonu için mi çağırdıBizim 8 Şubat
Aynen biz göbek bağı için doğduğundan beri her hafta gidiyorduk bundan sonraki kalça icinKalça ultrasonu için mi çağırdı
Bizde sarılık için 2 günde bir geldikAynen biz göbek bağı için doğduğundan beri her hafta gidiyorduk bundan sonraki kalça icin