• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
İste bebek doğunca saniyodumki kucağımızda olacak her şey çözülecek şimdi sorun daha çok arttı sanki😐
Evet yaa ben de hatta grip oldum ben doğumdan önce dedim ki yavrum bi doğsa 2 gün sonra 36 haftalık doğum yaptım 🤦🏼‍♀️ 3 gün küvezde kaldı 2 gün eve çıktık sonra tekrar 3 gün kaldı sonra 2 günde bi geldik 12sinde de küveze girdi akşam verdiler 😔

Evet yaa ben de hatta grip oldum ben doğumdan önce dedim ki yavrum bi doğsa 2 gün sonra 36 haftalık doğum yaptım 🤦🏼‍♀️ 3 gün küvezde kaldı 2 gün eve çıktık sonra tekrar 3 gün kaldı sonra 2 günde bi geldik 12sinde de küveze girdi akşam verdiler 😔
Şu günler geçsin grup nazara geldi galiba ya hepimizin farklı farklı sorunları var güzel günlere gidelim😇

Aynen öyle 🤦🏼‍♀️

Ah ahhh nerede bunun kerameti 😂😂😂😂

Ben de 2.5 3 saatte bir 90ml veriyorum

Ben mama vermeden doyduğunu hissetmiyorum ya sanki boşa emiyor gibi geliyo
😂
Bana da öyle geliyordu canım ama benim bebeğim önsütü alıp sondaki yağlı sütü almıyormuş onu fark ettik. Bende artık önce emziriyorum sonra sağıp çıkan sütü veriyorum dünden beri muhtemelen doyuyor çünkü aranmıyor sütü içtikten sonra ve uykuya dalması da kolaylaştı. Mamayı sadece gece yatarken 30 cc veriyorum tam o saatlerde sütüm daha az oluyor uykuya geçmesi daha kolay oluyor mama yiyince bende gece biraz dinlenmiş oluyorum

Kızlar ben anlamadım bebek emiyosa niye sağım yapıyosunuz . Bebeğin emmesi sağımdan daha çok tetikliyomuş süt gelmesini ben o yüzden hep emziriyorum gece uyuyacaksam sağıyorum sadece ben mi yanlış yapıyorum ki
Benim kız memeyi tam boşaltamıyor ondan sağıyorum canım emzirdikten sonra bir de sütümü arttırmak için yapıyorum

Kızlar daha önce sigara içip canı sigara çeken var mı🙈 hamilelikte zar zor bıraktım hep doğumdan sonra içerim gibi düşünmüştüm tabi öyle olmadı bazen inanılmaz bir sigara krizi geliyor şu an olduğu gibi sizde de oluyor mu hiç yoksa yalnız mıyım 😅

Hamilelikte ne yalan söyleyeyim bir iki içtim ama emzirirken benim canım cekmedi 🙁 ama çok sinirlendiğimde ben de arıyorum vallahi yalnız değilsin 😭

Ben de makineyi yanlış kullanıyorum herhalde diyordum başta ama öyle çok da karmaşık bir şey de değil ki.. istesen de yanlış kullanamazsın. Sağarken biraz öne eğil demişti kardeşim yerdeki halıyı mı öpeyim ne yapayım artması için 😂
Ben önce düşükte başlayıp sonra yükseltiyorum vakumlu canım. Bir de dik duruyorum sağarken ama arada eğiliyorum alttaki kanalları da sağsın diye ama sürekli eğik durma o da yanlış

Hamilelikte ne yalan söyleyeyim bir iki içtim ama emzirirken benim canım cekmedi 🙁 ama çok sinirlendiğimde ben de arıyorum vallahi yalnız değilsin 😭
Geçen çok ağladım ağladıktan sonra sigara içemeye de bayılırım dedim şimdi sigara olacaktı içecektim diye😅 sinirlenmiyorum bu ara sebebim olmuyor ama bir ara lohusalığın dibine vurmuştum sürekli ağlıyordum😆

Ben önce düşükte başlayıp sonra yükseltiyorum vakumlu canım. Bir de dik duruyorum sağarken ama arada eğiliyorum alttaki kanalları da sağsın diye ama sürekli eğik durma o da yanlış
Ben de düşük başlayıp yükseğe geçiyorum canım. Hatta azalınca akış masaj moduna alıp sonra tekrar sağım yapıyorum. Dediğin gibi dik duruyorum öne eğiliyorum. Süt gelmeyince şekilden şekile giriyorum.
Ben emzirmediğim sadece sağdığım için böyle oldu herhalde.. başta ememedi, şimdi tembelliğe alıştı sadece sağınca da bu kadar oluyor demek ki

Bugün nöbet sırası bizde galiba gündüz de az uyudu on dk uyuyup uyandı hep akşamdan beri de tek isteği emmek kusmak tekrar emmek uyumaya niyeti yok 😐
Şuan aynı durumdayız gün içinde doğru düzgün uyumadı şimdide ayakta ağlıyor bağırıyor sürekli emmek istiyor artık dolaptan süt çıkardım onu vereceğim bakalım

Bana da öyle geliyordu canım ama benim bebeğim önsütü alıp sondaki yağlı sütü almıyormuş onu fark ettik. Bende artık önce emziriyorum sonra sağıp çıkan sütü veriyorum dünden beri muhtemelen doyuyor çünkü aranmıyor sütü içtikten sonra ve uykuya dalması da kolaylaştı. Mamayı sadece gece yatarken 30 cc veriyorum tam o saatlerde sütüm daha az oluyor uykuya geçmesi daha kolay oluyor mama yiyince bende gece biraz dinlenmiş oluyorum
Az önce yine sağdım inanır mısın 5ml bile yok 🤦🏼‍♀️

Back