2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Soğuk uygulama ise yarıyor eşin elini biraz sogutup ayaklarına falan dokunsun hemşireler öyle yapiyordu

Canım antibiyotik tedavisi gördü 1 hafta ondan oldu. doktoru zaten 2 krem verdi geçirmedi, bende kantaron yağı sürüyorum iyi geldi hatta şu an geçti.

Kızlar şu pilli tırnak törpüsünden alıp kullanan var mı varsa memnun musunuz ben geçen bebişin tırnağını keseyim derken etini kanattım şimdi öyle uzun tırnaklarla oturuyoruz

Eklentiler

• A16F02C0-A8A9-4E7B-A498-D96A0696BDC8.png
    320,5 KB · Görüntüleme: 45
Bugün çok gazımız vardı yavrum gazdan kızarıyor ıkınıyor rahat rahat uyuyamıyordu hem biogaia damla kullanıyoruz hem de ayaklarına ve göbeğine yağla gaz masajı yaptım ondan mıdır bilmem aman allahım sular seller oldu aktı gitti ama tabi sonra emzirdim yine ıkınıyor tam bir kısır döngü şu gaz işi bitse de bebeklerimiz rahatla sancı girdiğinde bir dudak büzüşü var insanın içi yanıyor onu öyle görünce

Kızlar bebisleriniz emzik aldı mı. Bende 2 tane olduğu için mecburen alistirmam lazım. Biri damaklı sevdi ama birden tümünü verirsem midesini bulandırıyor ama yavaşça veriyorum biri beni emzik gibi kullanmayı tercih ediyor simdilik :). Bibs ve nuk markaları denedik.sizin emzik konusunda naaptiniz

Başta avent almıştım canım onu hiç almadı hep midesi bulandı, sonra nuk aldık kauçuk uclu olandan onu da ben verince almıyor babası verince affetmiyor bi yandan 2 aya düzene giriyor diyorlar veresim gelmiyor, bir yandan da tam akşam yemeği hazırlayacağım ve yiyeceğim sıra meme krizi tutuyor ver gitsin diyorum çok kararsızım

Wee nin emziğini kullanıyorum canım. Ben dudağına dokunduruyorum isterse alıyor istemezse zorlamıyorum

Ağladıkça emziriyorum ben , dalınca daha güzel gaz çıkarıyor . Masaj ilaç vs hiç işe yaramadı . Memede yatıyor yatınca kendiliğinden çıkarıyor , şükür 2 3 gündür gaz sorununu bu şekilde çözdük

Alerji olduğunu nasıl anlarım canısı losyon kullanayım mı yağ yerine

Bizimkinde de minik sivilce isilik gibi bisy çıktı. Ama senin dediğin beyaz nokta burnunda var
Alerji mi normal mi kuruluk mu anlamadım hiç
Aynn emmek istiyo memede 2dk.da uyuyo emmiyo uzun surede yataga koy 5dk snra ciglik cigliga
Kuzum hırıltısı var mı belki nefes alamıyordur biz solüsyon ile çözdük o sorunu doktora danıştık kullanın dedi gösterdi kontrolde
Kuzum benim bebişde böyle kuruluktan sandım ben yağ sürdüm bi kaç gün alerjiyse ne yapmam lazım yada alerjiden olduğunu nasıl anlarım

Kızlar şu pilli tırnak törpüsünden alıp kullanan var mı varsa memnun musunuz ben geçen bebişin tırnağını keseyim derken etini kanattım şimdi öyle uzun tırnaklarla oturuyoruz
Ben kullanıyorum canım çok memnunum. Çocuk eldivenden kurtuldu resmen. Hastaneden çıkarken kâğıt törpü ile törpüleyin dediler. Kızım da sıkıntıya gelemediği için uyanıkken zor oluyordu. Uykuda kağıt törpü ile uğraşmak yerinde bunu aldık çok pratik ve kullanışlı bence.

Herkese merhaba. 27 Aralık sabahı ben de doğum yaptım 40+1 de geldi oğlum. İlk doğumumdu ve çok zorlandım. Şimdi bebeğim kucağımda çok şükür.
Geçmiş olsun tüm zorluklar geride kalsın bundan sonrası bebeğinle harika bir şekilde geçsin..

Sen daha önceki çocuklarından tecrübelisin ve daha kolay anlıyorsun muhtemelen ama böyle döküntülere normal demişlerdi. İlk başlarda yoktu ama son bir haftadadır benim kızımda da var. Ben olan şeyler diye hiç bir şey yapmıyorum bu hafta kontrolü var zaten orada farklı bir şey görürlerse söylerler sanırım.

Ben çay kaşığıyla ağzını aralayıp öyle veriyordum ağzına 3 5 1 hafta sonra zaten kendine geliyor bebek alışıyor yavaştan, uyuyor diye bırakmamak lazım ama sarılık yükselir çünkü

Soğuk uygulama ise yarıyor eşin elini biraz sogutup ayaklarına falan dokunsun hemşireler öyle yapiyordu
Bir hafta bizimse böyle süreç olmuştu topuğuna tırnağını batır hafiften üzerini aç müsline sar pes etmeden bunları yapmalısın cnm
Tesekkur ederim hanimlar. Ebe de bakti bugün kilo alimi fena degil ama günde 30 gram alirsa iyidir dedi. Gögüslerin de Dolu dedi, bence sütün yetiyordur dedi. Bakalim elektrikli pompa alacagiz sütünü de sag dedi cogaltmak icin cünkü

Hirilti yok ama soyleniyo hep gaz cok fena alttan ustteb gidiyo

Ya bu babalarin halleri ck komik bi anda cok bilge kisilik oluverdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…