- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #35.501
Benim oğlumda memede emerken uyuyor yada gezdirirken kucakta yataga koyunca uyaniyor bugun doktordaydik sordum memede uyursa bile uyandie yatagina öyle koy dedi ama bu seferde hic uyumuyo uyanincaGaz damlasi veriyorz gaz cikartmaya ugrasiyrz alti temiz karni tok ama yok yataga koy 5dk snra o ciyaklama sesi basliyo
Tebrikler.. sağlıkla keyifle yaşayacağınız uzun bir ömrünüz olsun. İlk günleri kolayca geçer kolayca birbirinize alışırsınız umarımselam kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Doğum iznine ayrıldıktan sonra evden pek giremedim buralara. Hep bir koşturmaca halindeyim. 12.12'de 3000 gr doğdu kızım. Bugün tam 3 haftalık oldu. Herşey yolunda şükür. Ama 2 çocuklu hayat çok zormuş :)
Benim bebek sanki boğazı hırıltı ediyor ama endişelendim. Geniz akıntısı falan naısl oldu sende? Başka ne gibi belirtiler vardı? Bir de neden ateş yokmuş bir şey demediler mi
Ay uyandırıp yataga.koysam yikiyo evi sonra ne mumkun susturmak doktorlar ordan oyle akil veriyo gecenin saat3unde o ciyaklamayi susturmaya gelmiyolar amaBenim oğlumda memede emerken uyuyor yada gezdirirken kucakta yataga koyunca uyaniyor bugun doktordaydik sordum memede uyursa bile uyandie yatagina öyle koy dedi ama bu seferde hic uyumuyo uyaninca
Ayni durumdaymisiz. Zaten bebegi kaldir, Altindianisch degistir, once 1 meme 15 dk, sonra digeri 15 dk sonra mama da veriyoruz 30 ml . Bunlar zaten bi saati aliyor . Sonra uyut Tamam hadiii 1 saat sonra yine kaldir. Üzülüyorum Cok uyanik kaliyor bir de ciplak kaliyor bu süreler boyunca://Bizde cok ugrastik bizimki bezini acinca agliyo o aglama esnasi memeyi tikadim agzina oyle oyle alıştı halen daha memede ck uyanik kalmaz ama cok sukir sarilik riskimiz kalmadi. Sagdigim sutleri de siringayla verdm agzina uyur uyanik napiym doktor 2 saatte 1 emzir diyo bizmkinin uyanması ztn kc saat sürüyordu
Hee bir de emerken 5 dk da bir gaz çıkarın diyor. Çoğun uykusu iyice açılıyor. Gel sen çıkar gazı sonra da uyut diyesim varAy uyandırıp yataga.koysam yikiyo evi sonra ne mumkun susturmak doktorlar ordan oyle akil veriyo gecenin saat3unde o ciyaklamayi susturmaya gelmiyolar ama
Canım bizde üniversite hastanesine sevk ettirmiş eşim bugün aradım 6 ayı bitmeden getirirseniz randevusuz oluyor dediler. Ama işitme testinden kız da 40 haftası dolduktan sonraki 6 ayı hesaplayın dedi iyiden kafam karıştı ne yapacağımı şaşırdım biz merkeze 1 saat uzaklıktayız boşa gitmiş olmakta sıkıntıBende aynıyım banada aynı şeyleri soylediler canım bende 5 yıldir kullanıyorum ben kafama takmadım bi belge veriyolar hastaneyi secin dediler sectik o belgeye yazdı o hastaneye tam 6 ayi dolunca gidin dediler
Valla bana da bir meme 15 dk diğeri 15 dk diyor.bebe memeyi tutunca uyuyor 15 dakika geçince çekiyorum bırakmıyor.memeyi alana kadar canım çıkıyor hep yara oldu göğüsler.birde 15 dakikayı geçmesin diyor.oldu diyesim var.hiçbirşey uygulamada söylendiği gibi olmuyorAy uyandırıp yataga.koysam yikiyo evi sonra ne mumkun susturmak doktorlar ordan oyle akil veriyo gecenin saat3unde o ciyaklamayi susturmaya gelmiyolar ama
Valla ben 6 ayi dolduktan sonra gotürcem ben 4 saat uzaktayım antalya merkeze kafana takma bisey yoktur sonucta hamilelik oncesi ve hamileyken surekli takip edildi degilmi zamani gelince randavu alir giderizCanım bizde üniversite hastanesine sevk ettirmiş eşim bugün aradım 6 ayı bitmeden getirirseniz randevusuz oluyor dediler. Ama işitme testinden kız da 40 haftası dolduktan sonraki 6 ayı hesaplayın dedi iyiden kafam karıştı ne yapacağımı şaşırdım biz merkeze 1 saat uzaklıktayız boşa gitmiş olmakta sıkıntı
Ates olmaması hakkında bişey demedi.hırıltı burnunu actıgın halde gecmiyorsa sırtından hırıltı sesi geliyorsa git bence.öksürüyordu evet balgamlı oksuruk baslamıstı 2.gün .sümüğü yesildi.aspiratör ile cekme o burun da ödem yapıyor burun yıkama yap geçmezse git.birdr yenidoğanda emerken heyecanlanınca hırıltı oluyor sonra gecıyorsa normalmişBenim bebek sanki boğazı hırıltı ediyor ama endişelendim. Geniz akıntısı falan naısl oldu sende? Başka ne gibi belirtiler vardı? Bir de neden ateş yokmuş bir şey demediler mi
Bende antalyaya 1 saat uzaklıktayım merkezeValla ben 6 ayi dolduktan sonra gotürcem ben 4 saat uzaktayım antalya merkeze kafana takma bisey yoktur sonucta hamilelik oncesi ve hamileyken surekli takip edildi degilmi zamani gelince randavu alir gideriz
Takip edildi ben Bir sorun olacağını zannetmiyorum oğlumda da şükür olmadı sadece randevu olayi benim kafamı karıştırdıValla ben 6 ayi dolduktan sonra gotürcem ben 4 saat uzaktayım antalya merkeze kafana takma bisey yoktur sonucta hamilelik oncesi ve hamileyken surekli takip edildi degilmi zamani gelince randavu alir gideriz
Bizim kız da öyleNe zormus bu gaz illeti ya kucağımda bakiyorum derin uykuda iyice dalmis uykuya ama yataga koy basliyo söylenmeye aglamaya anne karni sesi fon sesi pispusler yalan yani
Oyyy kuzum kıyamam yaaaMerhaba kızlar herkes iyidir umarım. Benim diğer çocuklarda süt ürünleri alerjisi vardı. Kakada tepki veriyordu. Bu oğlumda kakada bişey yok ama yüzü çok kötü oldu. Dra randevu açtırmak gerekiyor o da biraz sürecek gibi. Dayanamadım yüzünün bu haline başladım diyete. Dr kafana göre niye başladın demez umarım
Benim kizımda boyle ya kakasida normal altın rengi baya çogaldıMerhaba kızlar herkes iyidir umarım. Benim diğer çocuklarda süt ürünleri alerjisi vardı. Kakada tepki veriyordu. Bu oğlumda kakada bişey yok ama yüzü çok kötü oldu. Dra randevu açtırmak gerekiyor o da biraz sürecek gibi. Dayanamadım yüzünün bu haline başladım diyete. Dr kafana göre niye başladın demez umarım
Benimki memede uyumak istiyor uyuyacak arada 2 fırt çekecek. Eşim de alışmasın düzeni olsun diye izin vermiydu kucakta uyutmaya çalışıyordu vs bizimki agliyo tabi bu arada. Sonra nette bir iki makale olmuş bebekler gün içinde birçok duygu yaşar korkar sevinir uzulur bunlar uyurken ortaya cikar diye Herkes annesine ihtiyaç duyar vs diye .şimdi de diyo ki canım istediği zaman ver emsin :))Aynn emmek istiyo memede 2dk.da uyuyo emmiyo uzun surede yataga koy 5dk snra ciglik cigliga
Kundak yapıyor musunuz kolları içinAkşam 9 dan beri uğraşıyorum tam uyuyor 2 dk sonra uykusunda elini yüzüne gözüne kafasına götürüp sinirleniyo huzursuzlaniyo uyaniyor ve emmek istiyo çığlık kıyamet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?