• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Akşam 9 dan beri uğraşıyorum tam uyuyor 2 dk sonra uykusunda elini yüzüne gözüne kafasına götürüp sinirleniyo huzursuzlaniyo uyaniyor ve emmek istiyo çığlık kıyamet.
Aynn emmek istiyo memede 2dk.da uyuyo emmiyo uzun surede yataga koy 5dk snra ciglik cigliga

Kızlar yoğun Kusma için bebeğin başını yükselterek yatırın . Ben öyle çözdüm kusmalarını
Ben doğduğundan beri reflü yatağında yatırıyorum bizde kusma hiç olmadı, kucağımdayken 2-3 kez biraz çıkardı sadece. Sanırım o yüzden olmuyor hep kullanmak lazım reflü yatağını
Gaz damlasi veriyorz gaz cikartmaya ugrasiyrz alti temiz karni tok ama yok yataga koy 5dk snra o ciyaklama sesi basliyo 😔
Of evet çok sinir bozucu bir durum. Benim kızın da hali değişken geçen hafta aynı öyleydi 5 gün boyunca. Kucağımda uyuduğunda iyice bekleyip yatırıyordum bazen uyanmiyordu öyle. Denemediysen eğer uykuyu iyice derinleştirmeyi bekle belki uyanmaz :KK43: ne sesler ne pişpişlar hiç eklili olmuyo cidden. Veya pusetinde yatır birkaç kez sustu öyle bizimki ama hepsinde de değil. Ne yapacağımızı şaşırdık artık, masajların da çok etkili olduğunu düşünmüyorum bir iki pırt yapsa da asla hepsi çıkmıyor çocuğun rahatlayıp uyuyacağı kadar

Kızlar kimyon çayı içen var mı, ben denemeyi düşünüyorum doktoruna bu konuda danışan ve deneyip fayda gören var mı?
Ben içiyorum canım doktorum tavsiye etmişti zaten. Bebişin gazına da iyi geliyor. Ben sıcak, suyun içine kimyonuatıp içiyorum yalnız. Bir de kimyonlu rezene çayı var onu da tüketiyorum hem gaza iyi geliyor hem sütü arttırıyor

Ben doğduğundan beri reflü yatağında yatırıyorum bizde kusma hiç olmadı, kucağımdayken 2-3 kez biraz çıkardı sadece. Sanırım o yüzden olmuyor hep kullanmak lazım reflü yatağını

Of evet çok sinir bozucu bir durum. Benim kızın da hali değişken geçen hafta aynı öyleydi 5 gün boyunca. Kucağımda uyuduğunda iyice bekleyip yatırıyordum bazen uyanmiyordu öyle. Denemediysen eğer uykuyu iyice derinleştirmeyi bekle belki uyanmaz :KK43: ne sesler ne pişpişlar hiç eklili olmuyo cidden. Veya pusetinde yatır birkaç kez sustu öyle bizimki ama hepsinde de değil. Ne yapacağımızı şaşırdık artık, masajların da çok etkili olduğunu düşünmüyorum bir iki pırt yapsa da asla hepsi çıkmıyor çocuğun rahatlayıp uyuyacağı kadar
Ne zormus bu gaz illeti ya kucağımda bakiyorum derin uykuda iyice dalmis uykuya ama yataga koy basliyo söylenmeye aglamaya anne karni sesi fon sesi pispusler yalan yani

Hametan da kullandım hiç bi işe yaramadı ☹️
O zaman bu pişik değil vücudu birşeye tepki veriyor ateşi var mı? Ateşte pişik yapar çünkü bir çocuk dr na görünün bence. Hametan tek seferde bile pişiğin büyük bölümünü geçirir içinde ki bitkiler sayesinde. birde bunun 2 çeşidi var mavi olan sarı olan hangisi varsa diğerini de deneyin içindeki oran farklı çünkü.

Kızlar bir şey daha soracağım ben hipotiroidi hastasıyım 7 yıldır. Kızıma işitme testi yaptılar ve her iki kulak geçti. Ama buna rağmen 6 aylık olunca tekrar eğitm araştırma ya da üniversite hastanesinde tekrarlanması gerek dediler sevk ettiler. Bende nedenini sordum oğlumda böyle bir şey olmamıştı çünkü. Bakanlık her sene riskli hastalıklar tanımlıyor ondan kaynaklı sadece kontrol amaçlı ysptiracagimizi söyledi. Böyle bir durum yaşayan vR mi aranız da ve hangi birimden randevu aldınız
Bende aynıyım banada aynı şeyleri soylediler canım bende 5 yıldir kullanıyorum ben kafama takmadım bi belge veriyolar hastaneyi secin dediler sectik o belgeye yazdı o hastaneye tam 6 ayi dolunca gidin dediler

Kızlar kızımızı verdiği doğum kilosuna ulaşması için sık emzirmemiz gerekiyor.
Sorun bebeği uyandırmakta zorluk çekiyoruz. Satılık değeri en son cuma ölçüldüğünde 10.2 idi.

Yanagini oksamak, sirtini Uyarmak vs fayda etmiyor. Bezi kalana kadar soyuyoruz ama meme verince ikinci üçüncü dakikada uyumaya devam .

Benzer durumda olup ta çözümü bulan var mı?

Sorun bebeği uyandırmakta zorluk çekiyoruz. Satılık değeri en son cuma ölçüldüğünde 10.2 idi.

Yanagini oksamak, sirtini Uyarmak vs fayda etmiyor. Bezi kalana kadar soyuyoruz ama meme verince ikinci üçüncü dakikada uyumaya devam .

Bir hafta bizimse böyle süreç olmuştu topuğuna tırnağını batır hafiften üzerini aç müsline sar pes etmeden bunları yapmalısın cnm

Ben çay kaşığıyla ağzını aralayıp öyle veriyordum ağzına 3 5 1 hafta sonra zaten kendine geliyor bebek alışıyor yavaştan, uyuyor diye bırakmamak lazım ama sarılık yükselir çünkü

Bizde cok ugrastik bizimki bezini acinca agliyo o aglama esnasi memeyi tikadim agzina oyle oyle alıştı halen daha memede ck uyanik kalmaz ama cok sukir sarilik riskimiz kalmadi. Sagdigim sutleri de siringayla verdm agzina uyur uyanik napiym doktor 2 saatte 1 emzir diyo bizmkinin uyanması ztn kc saat sürüyordu

Back