1299 canımmCanım benim geçmiş olsuninşaallah değildir bir önceki değerin kaçtı ki
Rabbim hayırlısını versin canım gelismeyi bize haber ver1299 canımm
Çok teşekkür ederim
Sorun yoksa bekle biraz boşa gitmiş olmazsınAnladım, bir hafta erken olabilir o zaman. Neyse bekleriz artık :)
İnşallah canım benim bende cok sevinirim yarın belli olacak muhtemelenCanı gönülden gelmeni diliyorum. Çok sevinirdim. Güzel haberlerini alalım inşallah. Sağ ol teşekkür ederiz.
Yok lekelenme ağrı sızı hiç bişey yokLekenme var mi surekli ama
Her kadının hamileliği farklıdır canım, kimisinde hiç olmuyor bulantı. Bizde genetik sanırım.Sizin kaçıncı hafta benim hiç bulantım dönmem yok haftama göre şuan normal mi ki 5. 6 haftadayim
Hiç duymadım açıkçası kendize yakın bir hastane daha güzel olur benceBahçelievler'de oturuyorum Beylikdüzüne gidilebilir sanırım. Çoğu kişi nisa hastanesini öneriyor ama kötü yorumları da çok bilemedim bir türlü nereye gideceğimi
Bende yine görünmezse diye korkuyorum iyice büyüsün diye beklicem galibaben olsam bekleyemezdim 3-4 gün sonra başka bir doktora giderdim
Yaa içimi rahatlattınızBenim geçen hafta 9 mmdi. Sadece keseyi gördü
Yok ultrason da gördü direk. Yokk kesesinden hiç bahsetmedi. Salı.gunu kalp için gidicez inşallahYaa içimi rahatlattınızsizin de vajinal ultrasonla mı görünmüştü?
Bende gebe degilim ama bende şuan burcu hanima gidiyorm bende cok memnunumCanim gebe degilim ama ilk gebeligim de gittiğim.doktoru önerebilirim Avrupa yakasında beylikduzu medilife hastanesi burcu betul kazdal memnun kaldım hastaneden de doktordan da
Canım 1 buçuk günde benimde değerim az yükselmişti. Aynı gün akşam tekrar kan vermistim tam 2 katı olmuştu. Beta hcg nin belirli olmayan bi saati var tam yükselişe geçtiği. Hemen sıkıntıya sokma kendini. Eğer şimdi tekrar kan verme imkanın varsa içinin rahatlayacagina emin olabilirsin. Bence sorunsuz bi hamilelik geçiriyorsun. Sadece 24 saat kuralı doğru. Ona uymalisinYa aslında olumsuz konuşmadı ihtimalleri söyledi canım dış gebelik olayını saymıyorum o bir fiyaskoydu.
1299 olan değeri 1480 olmuş 1.5 günde
Hayırlısı tabiki içerde ne oluyor bilemeyiz güzel kalbine teşekkür ederm
Hadi inşallah sağlıkla hayırla duyarsınız kalbini deYok ultrason da gördü direk. Yokk kesesinden hiç bahsetmedi. Salı.gunu kalp için gidicez inşallah
Amin inşallahHadi inşallah sağlıkla hayırla duyarsınız kalbini de
Hesapladım 39 saat sonra vermiş oldum. Kanamam var canım o yüzden bu yorumlarım. Tabiki Allah bilir hayırlısı olsun teşekkür ederim çarşamba gününe kadar sabretmek kaldıCanım 1 buçuk günde benimde değerim az yükselmişti. Aynı gün akşam tekrar kan vermistim tam 2 katı olmuştu. Beta hcg nin belirli olmayan bi saati var tam yükselişe geçtiği. Hemen sıkıntıya sokma kendini. Eğer şimdi tekrar kan verme imkanın varsa içinin rahatlayacagina emin olabilirsin. Bence sorunsuz bi hamilelik geçiriyorsun. Sadece 24 saat kuralı doğru. Ona uymalisin
Ben suan sag kasiktan hali ustunde kivraniyorum 1 batiyo 1 cikiyoKızlar sizinde gün içinde kasık ağrınız oluyor mu?
Evet oluyo bacağıma kramp gibiKızlar sizinde gün içinde kasık ağrınız oluyor mu?
Kendini strese ne kadar sokarsan o kadar sıkıntılı geçer gebeliğin canım. Stres yok. Güzel düşün güzel olsunHesapladım 39 saat sonra vermiş oldum. Kanamam var canım o yüzden bu yorumlarım. Tabiki Allah bilir hayırlısı olsun teşekkür ederim çarşamba gününe kadar sabretmek kaldı