Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor böyle bir şeyden kendi mi bahseti?Kese büyüyor bozulma yok 2 günde 2 mm büyüdü boş gebelik sanırım düşük yapıyo olsam düşmeye başlardı canım hayırlısı allahtan nasipte yokmuş
Canı gönülden gelmeni diliyorum. Çok sevinirdim. Güzel haberlerini alalım inşallah. Sağ ol teşekkür ederiz.Kızlar selam bu başlığa gelmek nasip olur mı bilemedim ama hepinize şimdiden sağlıklı gebelikler dogumlar diliyorumm
Boş gebelik düşük tehlikesi yada yerleşme kanaması herşey olabilir kesin bişey söyleyemem dedi.Doktor böyle bir şeyden kendi mi bahseti?
Anadolu mu Avrupa mı ?Kızlar daha önce de sordum ama geri dönüş alamadım İstanbul'da olan varsa hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz? Evlendikten sonra İstanbul'a taşındım hiçbir bilgim yok henüz kimseye de söylemedim eşimden başka o yüzden yardım alacağım kimse de yok iyi bir doktor istiyorum her şeyi anlatsın beni iyice aydınlatsın geri dönüş yaparsanız sevinirim
Ya her şey yolunda görünüyor aslında. geçmiş olsun. çok olumsuz yorumlar yapıyorlar, canım sıkılıyor. inşallah 10 güne kalp atışını da duyacaksın bu günleri hatırlayamacaksın.Boş gebelik düşük tehlikesi yada yerleşme kanaması herşey olabilir kesin bişey söyleyemem dedi.
Ama kese büyüyor o bir kesin 5 mmden 6mm ertesi gün 7 mm e yükseldi
Canim gebe degilim ama ilk gebeligim de gittiğim.doktoru önerebilirim Avrupa yakasında beylikduzu medilife hastanesi burcu betul kazdal memnun kaldım hastaneden de doktordan daKızlar daha önce de sordum ama geri dönüş alamadım İstanbul'da olan varsa hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz? Evlendikten sonra İstanbul'a taşındım hiçbir bilgim yok henüz kimseye de söylemedim eşimden başka o yüzden yardım alacağım kimse de yok iyi bir doktor istiyorum her şeyi anlatsın beni iyice aydınlatsın geri dönüş yaparsanız sevinirim
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsunSanmıyorum canım sağlıklı bi gebelik olsa 2400lerde olması lazımdı şu saatten sonra yapacak bişey yok sanırım
Ya aslında olumsuz konuşmadı ihtimalleri söyledi canım dış gebelik olayını saymıyorum o bir fiyaskoydu.Ya her şey yolunda görünüyor aslında. geçmiş olsun. çok olumsuz yorumlar yapıyorlar, canım sıkılıyor. inşallah 10 güne kalp atışını da duyacaksın bu günleri hatırlayamacaksın.
Amin canım hayırlısı herşeyin teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
Benim testlerim hiç yumurtlama bile göstermedi onyüzden denemedim tekrar normal gebelikte çıktığı için.Hamileliğini yeni öğrenenler ovulasyon yaptınız mı ?
Ben beylikdüzündeyim yakınsanız birinci hastanesini tavsiye ederimKızlar daha önce de sordum ama geri dönüş alamadım İstanbul'da olan varsa hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz? Evlendikten sonra İstanbul'a taşındım hiçbir bilgim yok henüz kimseye de söylemedim eşimden başka o yüzden yardım alacağım kimse de yok iyi bir doktor istiyorum her şeyi anlatsın beni iyice aydınlatsın geri dönüş yaparsanız sevinirim
Avrupa aslında ama iyiyse Anadolu'ya da giderimAnadolu mu Avrupa mı ?
Bende bir kimyasal geçirdim 4ay önce yine olmasından korkuyorum açıkçası. O yüzden hiç beta baktırmıyorum. Ayın 20si gibi gideceğim doktora. Eğer sağlıklıysa keseyi bebeği görürüm inşallah. İçimizi ferah tutalım biz pozitif olalım gerisine yapabileceğimiz birşey yok beklemekten başkaYa aslında olumsuz konuşmadı ihtimalleri söyledi canım dış gebelik olayını saymıyorum o bir fiyaskoydu.
1299 olan değeri 1480 olmuş 1.5 günde
Hayırlısı tabiki içerde ne oluyor bilemeyiz güzel kalbine teşekkür ederm
Bahçelievler'de oturuyorum Beylikdüzüne gidilebilir sanırım. Çoğu kişi nisa hastanesini öneriyor ama kötü yorumları da çok bilemedim bir türlü nereye gideceğimiBenim testlerim hiç yumurtlama bile göstermedi onyüzden denemedim tekrar normal gebelikte çıktığı için.
Ben beylikdüzündeyim yakınsanız birinci hastanesini tavsiye ederim
Avrupa’yı pek bilmiyorum ama risk olur hastaneyi uzak seçmek sen bilirsin tabiki ama Maltepe medikalpark Sevda hanım Pendik bölge hastanesi Hilal hanım ikisi de iyidirAvrupa aslında ama iyiyse Anadolu'ya da giderim
Keseyi gördüm de sevincim yarım kaldı aynen öyle canım dua sabır dinlenme çarşamba gününe kadar beklicemBende bir kimyasal geçirdim 4ay önce yine olmasından korkuyorum açıkçası. O yüzden hiç beta baktırmıyorum. Ayın 20si gibi gideceğim doktora. Eğer sağlıklıysa keseyi bebeği görürüm inşallah. İçimizi ferah tutalım biz pozitif olalım gerisine yapabileceğimiz birşey yok beklemekten başka
Canım benim geçmiş olsun inşaallah değildir bir önceki değerin kaçtı kiKese var ve büyüyo kimyasal gebelikte değer bu kadar yükselmez kese görünmez teşekkür ederim
Teşekkür ederiz inşallah en kısa zamanda görürüz aramızdaKızlar selam bu başlığa gelmek nasip olur mı bilemedim ama hepinize şimdiden sağlıklı gebelikler dogumlar diliyorumm
İnşallah canımTeşekkür ederiz inşallah en kısa zamanda görürüz aramızda