2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar daha önce de sordum ama geri dönüş alamadım İstanbul'da olan varsa hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz? Evlendikten sonra İstanbul'a taşındım hiçbir bilgim yok henüz kimseye de söylemedim eşimden başka o yüzden yardım alacağım kimse de yok iyi bir doktor istiyorum her şeyi anlatsın beni iyice aydınlatsın geri dönüş yaparsanız sevinirim ☺️

Kızlar daha önce de sordum ama geri dönüş alamadım İstanbul'da olan varsa hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz? Evlendikten sonra İstanbul'a taşındım hiçbir bilgim yok henüz kimseye de söylemedim eşimden başka o yüzden yardım alacağım kimse de yok iyi bir doktor istiyorum her şeyi anlatsın beni iyice aydınlatsın geri dönüş yaparsanız sevinirim ☺️
Anadolu mu Avrupa mı ?

Boş gebelik düşük tehlikesi yada yerleşme kanaması herşey olabilir kesin bişey söyleyemem dedi.
Ama kese büyüyor o bir kesin 5 mmden 6mm ertesi gün 7 mm e yükseldi
Ya her şey yolunda görünüyor aslında. geçmiş olsun. çok olumsuz yorumlar yapıyorlar, canım sıkılıyor. inşallah 10 güne kalp atışını da duyacaksın bu günleri hatırlayamacaksın.

Canim gebe degilim ama ilk gebeligim de gittiğim.doktoru önerebilirim Avrupa yakasında beylikduzu medilife hastanesi burcu betul kazdal memnun kaldım hastaneden de doktordan da

Ya her şey yolunda görünüyor aslında. geçmiş olsun. çok olumsuz yorumlar yapıyorlar, canım sıkılıyor. inşallah 10 güne kalp atışını da duyacaksın bu günleri hatırlayamacaksın.
Ya aslında olumsuz konuşmadı ihtimalleri söyledi canım dış gebelik olayını saymıyorum o bir fiyaskoydu.
1299 olan değeri 1480 olmuş 1.5 günde
Hayırlısı tabiki içerde ne oluyor bilemeyiz güzel kalbine teşekkür ederm 💙

Hamileliğini yeni öğrenenler ovulasyon yaptınız mı ?
Benim testlerim hiç yumurtlama bile göstermedi onyüzden denemedim tekrar normal gebelikte çıktığı için.
Ben beylikdüzündeyim yakınsanız birinci hastanesini tavsiye ederim

Ya aslında olumsuz konuşmadı ihtimalleri söyledi canım dış gebelik olayını saymıyorum o bir fiyaskoydu.
1299 olan değeri 1480 olmuş 1.5 günde
Hayırlısı tabiki içerde ne oluyor bilemeyiz güzel kalbine teşekkür ederm 💙
Bende bir kimyasal geçirdim 4ay önce yine olmasından korkuyorum açıkçası. O yüzden hiç beta baktırmıyorum. Ayın 20si gibi gideceğim doktora. Eğer sağlıklıysa keseyi bebeği görürüm inşallah. İçimizi ferah tutalım biz pozitif olalım gerisine yapabileceğimiz birşey yok beklemekten başka😊

Benim testlerim hiç yumurtlama bile göstermedi onyüzden denemedim tekrar normal gebelikte çıktığı için.

Ben beylikdüzündeyim yakınsanız birinci hastanesini tavsiye ederim
Bahçelievler'de oturuyorum Beylikdüzüne gidilebilir sanırım. Çoğu kişi nisa hastanesini öneriyor ama kötü yorumları da çok bilemedim bir türlü nereye gideceğimi

Bende bir kimyasal geçirdim 4ay önce yine olmasından korkuyorum açıkçası. O yüzden hiç beta baktırmıyorum. Ayın 20si gibi gideceğim doktora. Eğer sağlıklıysa keseyi bebeği görürüm inşallah. İçimizi ferah tutalım biz pozitif olalım gerisine yapabileceğimiz birşey yok beklemekten başka😊
Keseyi gördüm de sevincim yarım kaldı aynen öyle canım dua sabır dinlenme çarşamba gününe kadar beklicem 🙏🏼

X