2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi yontemler onlar
Bi tanesi saç telinize yüzük bağlıyorsunuz tatsız olacak. Avucunuzda sıkıca tutup 3 ihlas 1 fatiha suresi okuyorsunuz sonra yüzüğü tuttuğunuz Avucunuza 3 kez değdirip kaldırıyorsunuz. Eğer ileri geri giderse erkek daire çizerse kız oluyormuş.
Bi tanesi de yere düz uzanıyorsunuz göbeğinizin üzerine yüzüğü tutuyorsunuz aynı mantık ileri geri erkek daire çizerse kız.

Ay denenebilir. Ben bi de camasir suyuyla yapilan gordum. Bardaktaki cisin ustune camasir suyu dokuyolar. Kopururse erkek kopurmezse kiz

Ne zaman başladınız iğneye. Dozu ne. Bende faktör v pi 4 g birde mthrc var da doktorun bir kısmı kalp atışı bir kısmı da hemen kullanmak lazım diyor
Benimde iki genimde mutasyon var doktorum benim normalde en iyisi en erken dönemde başlamak dediği için adet günümde test yaptim pozitif olunca 0.4 lük iğne başladım

ooo ritüel gibi bunlar. daha öğrenmemize çok var. ben nifty testiyle örenirim diye düşünüyorum.

Ankara'da NIFTY testi nerede yapılabilir, ya da test fiyatını bilen var mı?

Bende tesbihle duydum onu daire ileri geri vs hic denemedim ama

Merhaba benim de sat 16 Ekim. Yumurtlamayı adetten sonra 18 ve 19 günde gördüm. 25 Kasım'da 4+1 günlük keseyi gördük. Dün doktora kalp atışları için gittik yolk sac göründü kalp atışı yoktu bebek olması gerekenden çok küçük dedi. Bekleyelim dedi ama üçüncü hamileliğim bu başka doktora da gideceğim siz nasılsınız, son durumunuz nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…