- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
şu an çok küçük net görülmüyor dedi panikleme daha küçükSende de mi görünmedi yolksac? Panikledim ya
şu an çok küçük net görülmüyor dedi panikleme daha küçükherşey yolunda korkmayın dedi 10 gün sonra gelin tek mi çift mi kese var bakalım dedi
Evet öyle bir ihtimal varPaniklememeye çalışarak beklicemikiz olma ihtimali mi var ne güzel
Hayırlısı olsun inşallahEvet öyle bir ihtimal var
Benmki kiz cikiyo. Oglum var hayirlisi olsun ama bi kiz da ben isterimÇin takvimine de baktım orda da erkek çıkıyor hayırlısı
Hangi yontemler onlarBenim çinde kız çıkıyor hatta eski yöntemler ile de kız çıkıyor.
Hii belki aletlerindendir başka bir doktora mi gitseniz acaba imkan varsaGörüntü net değil göremedim yolksacı dedi. Ekrandan ben incelerken gördüm kenarında yuvarlak bişey ama silikti
Bi tanesi saç telinize yüzük bağlıyorsunuz tatsız olacak. Avucunuzda sıkıca tutup 3 ihlas 1 fatiha suresi okuyorsunuz sonra yüzüğü tuttuğunuz Avucunuza 3 kez değdirip kaldırıyorsunuz. Eğer ileri geri giderse erkek daire çizerse kız oluyormuş.Hangi yontemler onlar
Ay denenebilir. Ben bi de camasir suyuyla yapilan gordum. Bardaktaki cisin ustune camasir suyu dokuyolar. Kopururse erkek kopurmezse kizBi tanesi saç telinize yüzük bağlıyorsunuz tatsız olacak. Avucunuzda sıkıca tutup 3 ihlas 1 fatiha suresi okuyorsunuz sonra yüzüğü tuttuğunuz Avucunuza 3 kez değdirip kaldırıyorsunuz. Eğer ileri geri giderse erkek daire çizerse kız oluyormuş.
Bi tanesi de yere düz uzanıyorsunuz göbeğinizin üzerine yüzüğü tutuyorsunuz aynı mantık ileri geri erkek daire çizerse kız.
Bir hafta falan bekleyip gitmeyi düşünüyorum başka bi doktoraHii belki aletlerindendir başka bir doktora mi gitseniz acaba imkan varsa
Benimde iki genimde mutasyon var doktorum benim normalde en iyisi en erken dönemde başlamak dediği için adet günümde test yaptim pozitif olunca 0.4 lük iğne başladımNe zaman başladınız iğneye. Dozu ne. Bende faktör v pi 4 g birde mthrc var da doktorun bir kısmı kalp atışı bir kısmı da hemen kullanmak lazım diyor
ooo ritüel gibi bunlar. daha öğrenmemize çok var. ben nifty testiyle örenirim diye düşünüyorum.Valla canım bu siteden görüp denemiştim. Bi tanesi saç telinize yüzük bağlıyorsunuz tatsız olacak. Avucunuzda sıkıca tutup 3 ihlas 1 fatiha suresi okuyorsunuz sonra yüzüğü tuttuğunuz Avucunuza 3 kez değdirip kaldırıyorsunuz. Eğer ileri geri giderse erkek daire çizerse kız oluyormuş.
Bi tanesi de yere düz uzanıyorsunuz göbeğinizin üzerine yüzüğü tutuyorsunuz aynı mantık ileri geri erkek daire çizerse kıztabi ben eğlence olsun diye yaptım Allah bilir sağlık sıhhat versin gerisi önemli eğil.
Çeşit çeşit yöntem var işte. Eski zamanlarda ultrason mu vardıAy denenebilir. Ben bi de camasir suyuyla yapilan gordum. Bardaktaki cisin ustune camasir suyu dokuyolar. Kopururse erkek kopurmezse kiz
Nifty testi nedir?ooo ritüel gibi bunlar. daha öğrenmemize çok var. ben nifty testiyle örenirim diye düşünüyorum.
Bende tesbihle duydum onu daire ileri geri vs hic denemedim amaValla canım bu siteden görüp denemiştim. Bi tanesi saç telinize yüzük bağlıyorsunuz tatsız olacak. Avucunuzda sıkıca tutup 3 ihlas 1 fatiha suresi okuyorsunuz sonra yüzüğü tuttuğunuz Avucunuza 3 kez değdirip kaldırıyorsunuz. Eğer ileri geri giderse erkek daire çizerse kız oluyormuş.
Bi tanesi de yere düz uzanıyorsunuz göbeğinizin üzerine yüzüğü tutuyorsunuz aynı mantık ileri geri erkek daire çizerse kıztabi ben eğlence olsun diye yaptım Allah bilir sağlık sıhhat versin gerisi önemli eğil.
Merhaba benim de sat 16 Ekim. Yumurtlamayı adetten sonra 18 ve 19 günde gördüm. 25 Kasım'da 4+1 günlük keseyi gördük. Dün doktora kalp atışları için gittik yolk sac göründü kalp atışı yoktu bebek olması gerekenden çok küçük dedi. Bekleyelim dedi ama üçüncü hamileliğim buSelam kızlar bende ağustos annesi olacağım inşama benim geç döllenmeninde geç döllenmesi olduğu için Kaç haftalık hamileyim bilmiyorum pazar günü keseyi gördüm 5,08 mm di cumartesi randevum var inş kese büyümüştür ve yolk saç görünür Sat 16 ekim ama şu an 5 haftalık falan hamileyimdir sanırım
Hayırlı olsun canım. Aramizda 4 gün var :)Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza henüz çok minigiz iki gün önce bat 3.29 şu dün tekrar test yapıldı 42.1 3 haftalık hamileyim çok şükür
Sırf merakımı eğlencesine denedim.Bende tesbihle duydum onu daire ileri geri vs hic denemedim ama