2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

V
Selam kızlar bende ağustos annesi olacağım inş 😍 ama benim geç döllenmeninde geç döllenmesi olduğu için Kaç haftalık hamileyim bilmiyorum 😁 pazar günü keseyi gördüm 5,08 mm di cumartesi randevum var inş kese büyümüştür ve yolk saç görünür 🙏🏻 Sat 16 ekim ama şu an 5 haftalık falan hamileyimdir sanırım
Ve lekelenmem de var şu an kahverengi

Nifty testi nedir?
fetal dna testi, bir kromozon anomalisi bulunup bulunmadığını kontrol ediyor. 2li 3lü 4lü testlere gerek kalmıyor. % 99 doğru sonuç veriyor. cinsiyetini de öğrenebiliyorsunuz bu şekilde.

Doktordan çıktım şimdi geçen gittiğimde alttan görebilmişti şimdi karından göründü rahat kalbi de duyduk şükür normalde 6+2 im bugün 6+0 çıktı iki gün ileri atalım satı dedi 29-30 ekimden hesaplayacaz artk
Çok şükür ne güzel duymuşsunuz kalbini. Darısı başımıza 🙏🏻 Kalp atışını vajinal mi duydunuz ? Birde kese kaç mm çıkmıştı hatırlıyor musunuz ?

fetal dna testi, bir kromozon anomalisi bulunup bulunmadığını kontrol ediyor. 2li 3lü 4lü testlere gerek kalmıyor. % 99 doğru sonuç veriyor. cinsiyetini de öğrenebiliyorsunuz bu şekilde.
Hmm anladım. Ne zaman yapılıyor ki bu test

Ben de bugün kontrole gittim 6+4 teyiz 3 mm olmuşuz kalbimiz de atıyor çok şükür 🤲🏻❤️ Üstümden büyük bir yük kalktı ☺️ Foti de koyiyim bu haftada cinsiyet tahmini yapılıyomuş belki fikri olan olur 🤣
Hayırlı olsun 😍 vajinal mi duydun yoksa karından mı ?

Merhaba benim de sat 16 Ekim. Yumurtlamayı adetten sonra 18 ve 19 günde gördüm. 25 Kasım'da 4+1 günlük keseyi gördük. Dün doktora kalp atışları için gittik yolk sac göründü kalp atışı yoktu bebek olması gerekenden çok küçük dedi. Bekleyelim dedi ama üçüncü hamileliğim bu 🥺 başka doktora da gideceğim siz nasılsınız, son durumunuz nedir acaba
Benimde sizin gibi sat 16 ekim. Ben beta hcg 15 ile 24 kasımda öğrendim sizden daha geç öğrendim. Geçtiğimiz hafta perşembe beta hcg 750 idi. Dayanamayıp pazar günü nöbetçi doktor bulup keseyi gördüm karından. Kendi doktoruma bu cumartesi gidicem bakalım yolk sac falan görünecek mi diye. Bende kaç haftalık hamileyim bilmiyorum ama adet zamanı yumurtladığımı biliyorum. Bence kötü düşünmeyin geç döllenme olduğu için öyle çıkıyordur 🙏🏻

Bende 40 beta ile 3+2 de öğrenmiş oldum. Ağustos görünüyor sağlıklı olursa inşallah. 12 +4 de bir kaybım var 6 ay sonra bu ikinci.
Aranızda pıhtılaşma için iğne kullanan var mı.
Gozunuz aydn saglikla kucagina alrsn insallh evet been kullaniyorum 4 yasinda bi oglum var onda DA 9 ay boyunca kullndm siimdi bunda DA basladim bi 10 gundr her sabh saat 11 De kendm yapyrm

Benimde sizin gibi sat 16 ekim. Ben beta hcg 15 ile 24 kasımda öğrendim sizden daha geç öğrendim. Geçtiğimiz hafta perşembe beta hcg 750 idi. Dayanamayıp pazar günü nöbetçi doktor bulup keseyi gördüm karından. Kendi doktoruma bu cumartesi gidicem bakalım yolk sac falan görünecek mi diye. Bende kaç haftalık hamileyim bilmiyorum ama adet zamanı yumurtladığımı biliyorum. Bence kötü düşünmeyin geç döllenme olduğu için öyle çıkıyordur 🙏🏻
Sağ olun iyi dilekleriniz için inşallah siz de güzel haberler verirsiniz 🙏

X