- 17 Şubat 2023
- 156
- 37
- 30
Önce zaten öyle başlıyorlar yürümeye 1 2 haftaya kalmaz hızlanır sende destek ol tek elinden tut yürüsün falan benim küçükte anlaşamaz kimseyle 14 ayligiz hala emerHanımlar benim kızım bu ayın 25 inde 14 aylık olacak hala yürümüyor ayakta filan duruyor ama durduğunu farkwderse hemen oturuyor hala yeni doğan gibi emiyor ve uyanıyor bensiz asla durmuyor gittiğimi görürse ağlıyor ve ablası ile hiç anlaşamıyor
Ah keşke donse, Formül mama da değil ten temasi oldugundan istiyor. Ne su ne emzik eliyle itiyor valla. Nasıl azaltacagim derdindeyim.Gece beslenmesini bitiremedik 1 kere uyanıyor gece. 9 aylıkken bitirmişti kendiliğinden ama bir süre önce tekrar başladı bazı geceler uyanmıyor ama çoğu zaman uyanıyor onu kesmenin derdindeyim bende dün gece uyandı bezi sızdırmışdeğişip uyuttum mama vermedim uyudu mesela ama çoğunlukla gece uyandığında mama içmeden uykuya dönmüyor uğraşıyorum kolay bırakır inşallah
Ben de sürekli yorgun ve uykusuzum emzirdigim icin. Çocuklara da parlıyorum. Emzirmeyi birakmak emzirmekten daha yararli hale gelmeye başladı l.Biz çıkıyoruz disari, ondan lazım şimdiden bakayım dedim.
Tek uykuya zorluyor sanırım benimki de, bir iki haftabdahanhozlemleyip tek deneyecegim
Cok ilginçbakalım bizde nasıl olacak
Benimki alışkanlık sanırım sık uyanıp emiyor yatiryor. Ne su ne emzik yerini tutmadı, ille istiyor ac olduğunu sanmiyorum
1.5 yaşı bekliyorum, sonrasında keseceğim. Gunduz değil de gece cok yoruyor beni, geceyariaindan sonra saat başı max 2 saate 1 uyanıp emiyor. Ne uyku kaldı ne kafa bende. Vitamin depolarim boşalmış yine, kronik yorgun hissediyorum
Deneyerek üzerinde bakmak lazım o vakit. Markaya göre de degisecek muhtemelen
İşine bak. Sana laf atan yok. Kimin başının altından çıktığını da iyi biliriz bazı şeyleri. Hadi yol al.Aylardır yoktun kimse istemedide en son buraya yazayım bari mi dedin anlamadım
Dinime soven müslüman olsa sjsjjs
Yolum ol yollanalimİşine bak. Sana laf atan yok. Kimin başının altından çıktığını da iyi biliriz bazı şeyleri. Hadi yol al.
Çok şükür senden daha müslümanım.Dinime soven müslüman olsa sjsjjs
Terbiyesizlik yapma lütfen kim kimin daha iyi müslüman olduğunu bilemez başımı tutmuyosundur bu konudaÇok şükür senden daha müslümanım.hadi hadi yol al.
Bu arada yolu sen alacan seversin her yerden yol almayı iyi bı halt olsan zaten gruplarda olurdun ne işin var burda bilmez etmezdin yolunu burda mı aramaya geldinÇok şükür senden daha müslümanım.hadi hadi yol al.
bye byeee!! Aynen iyi ki sizin gibi kirli kalpliler ile daha fazla durmamışım. Bu yüzden nankörümdür.Terbiyesizlik yapma lütfen kim kimin daha iyi müslüman olduğunu bilemez başımı tutmuyosundur bu konudabirde nick tam oturmamış bence nankör yapmalısın bebek
ben kanıtlanırım wp de olmadığımı ama sen kanıtlayamazsın ona göre davran derim. Ne kadar yapışıksın. Yedirememişsin kendine belli. Her yerden engelledim kesitim konuşmayı burdan sardın. Benden uzak Allah’a yakın olun. Özellikle sen
Aynen, 18 ayı bekliyorum, son 4 ay bakalım.sonra nsil.olacak ama. Böyle.ne o uyku uyuyor ne de benBen de sürekli yorgun ve uykusuzum emzirdigim icin. Çocuklara da parlıyorum. Emzirmeyi birakmak emzirmekten daha yararli hale gelmeye başladı l.
Kişi kendinden bilir işi yüzümüze gülüp ardimizdan iş çeviren mi bunları söylüyo bizebye byeee!! Aynen iyi ki sizin gibi kirli kalpliler ile daha fazla durmamışım. Bu yüzden nankörümdür.içinizden sadece 2 kişiye haksızlık yaptım ama diğerleriniz rezilsiniz. Çok şükür ki kurtuldum sizinle daha fazla arkadaşlık etmekten. Kimlerin arasından atıp tutuyorsanız devam edin. Zaten bu yazılanlar da şak hemen wp grubuna düşüyor.
Hodri meydan diyelim o halde ayy yapışmak senin işin baktığın yüze tükürmek falan seviyene dusmucem sende benden uzak kal mümkün olduğunca evlerden ırak..ben kanıtlanırım wp de olmadığımı ama sen kanıtlayamazsın ona göre davran derim. Ne kadar yapışıksın. Yedirememişsin kendine belli. Her yerden engelledim kesitim konuşmayı burdan sardın. Benden uzak Allah’a yakın olun. Özellikle sen
Senin seviyen zaten yerlerde. Ne seviyesinden bahsediyorsun. Çirkinliklerini al da git burayı da kirletmeHodri meydan diyelim o halde ayy yapışmak senin işin baktığın yüze tükürmek falan seviyene dusmucem sende benden uzak kal mümkün olduğunca evlerden ırak..
Sabır