2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Önce zaten öyle başlıyorlar yürümeye 1 2 haftaya kalmaz hızlanır sende destek ol tek elinden tut yürüsün falan benim küçükte anlaşamaz kimseyle 14 ayligiz hala emer

Ah keşke donse, Formül mama da değil ten temasi oldugundan istiyor. Ne su ne emzik eliyle itiyor valla. Nasıl azaltacagim derdindeyim.

Ben de sürekli yorgun ve uykusuzum emzirdigim icin. Çocuklara da parlıyorum. Emzirmeyi birakmak emzirmekten daha yararli hale gelmeye başladı l.

Çok şükür senden daha müslümanım. hadi hadi yol al.
Terbiyesizlik yapma lütfen kim kimin daha iyi müslüman olduğunu bilemez başımı tutmuyosundur bu konuda birde nick tam oturmamış bence nankör yapmalısın bebek

K Kazen bey cipis arkadasla ilgilenir misiniz whtspci kendisi bayılır gruplara gelip burda kendi çamurunu kapatma peşinde üzerime oynuyo

Çok şükür senden daha müslümanım. hadi hadi yol al.
Bu arada yolu sen alacan seversin her yerden yol almayı iyi bı halt olsan zaten gruplarda olurdun ne işin var burda bilmez etmezdin yolunu burda mı aramaya geldin ah canım kıyamam yazık.

Terbiyesizlik yapma lütfen kim kimin daha iyi müslüman olduğunu bilemez başımı tutmuyosundur bu konuda birde nick tam oturmamış bence nankör yapmalısın bebek
bye byeee!! Aynen iyi ki sizin gibi kirli kalpliler ile daha fazla durmamışım. Bu yüzden nankörümdür. içinizden sadece 2 kişiye haksızlık yaptım ama diğerleriniz rezilsiniz. Çok şükür ki kurtuldum sizinle daha fazla arkadaşlık etmekten. Kimlerin arasından atıp tutuyorsanız devam edin. Zaten bu yazılanlar da şak hemen wp grubuna düşüyor.

K Kazen bey cipis arkadasla ilgilenir misiniz whtspci kendisi bayılır gruplara gelip burda kendi çamurunu kapatma peşinde üzerime oynuyo
ben kanıtlanırım wp de olmadığımı ama sen kanıtlayamazsın ona göre davran derim. Ne kadar yapışıksın. Yedirememişsin kendine belli. Her yerden engelledim kesitim konuşmayı burdan sardın. Benden uzak Allah’a yakın olun. Özellikle sen

Ben de sürekli yorgun ve uykusuzum emzirdigim icin. Çocuklara da parlıyorum. Emzirmeyi birakmak emzirmekten daha yararli hale gelmeye başladı l.
Aynen, 18 ayı bekliyorum, son 4 ay bakalım.sonra nsil.olacak ama. Böyle.ne o uyku uyuyor ne de ben

Kişi kendinden bilir işi yüzümüze gülüp ardimizdan iş çeviren mi bunları söylüyo bize kirli kalp bizim sözümüz orayada kurulma lütfen alıp satma senin isindi ama demi pardon neyse muhattap olmayalım daha fazla herkesin ne niyette olduğunu anladık zaten çoktan yorma kendini nice nice nankorluklerine benden uzak ama !!

Hodri meydan diyelim o halde ayy yapışmak senin işin baktığın yüze tükürmek falan seviyene dusmucem sende benden uzak kal mümkün olduğunca evlerden ırak..

Hodri meydan diyelim o halde ayy yapışmak senin işin baktığın yüze tükürmek falan seviyene dusmucem sende benden uzak kal mümkün olduğunca evlerden ırak..
Senin seviyen zaten yerlerde. Ne seviyesinden bahsediyorsun. Çirkinliklerini al da git burayı da kirletme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…