Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmezden geliyorum canım sorun değil sıkıntı yok.Ozelde yasadiklariniz sizi baglar. Ikinizi de kirmak istemem. Ama tartisacaksaniz ozelden tartisin. Topikte gerginlik olsun istemiyorum.
Canım bende 1 bucuk yaşında ablasını suttten kestim ama ablası hem kilolu hem baya iştahlıydı küçügümün sağı solu belli değil canı isterse cok iyi yer birde hala surekli emdiği için regl olmadımAha ayni benimki. Hala yürümüyor. 2-3 adıma atıp hop bana bırakıyor kendini. Ablası yürümüştü tam bu zamanlarında. Yürüdü yürüyecek bence.
Ama bu yeni doğan gibi tüm gün memede durması beni yoruyor. Şu an bir emzirme seansından bildiriyorum. Hep adil olsun diye emzirmeye devam ettim. Aralıkta bırakmak istiyorum. Ayni ablasini da o kadarken bırakmıştım.
Birinde emziriyosan diğerinde yanına yatırıp sarılsan uyur mu acabaAh keşke donse, Formül mama da değil ten temasi oldugundan istiyor. Ne su ne emzik eliyle itiyor valla. Nasıl azaltacagim derdindeyim.
Ağzı balık gibi acip kapatıyor aranıyor ne emzik ne başka bsey ille alışkın olduğu şeyi ariyorBirinde emziriyosan diğerinde yanına yatırıp sarılsan uyur mu acaba
Oy yavrum ya valla zor Allah yardımcın olsunAğzı balık gibi acip kapatıyor aranıyor ne emzik ne başka bsey ille alışkın olduğu şeyi ariyor
Valla gece bu kadar olmasa ben de uyusam, yenidogan anası gibiyim sabah işbaşı yapıyorum, bana da yazıkOy yavrum ya valla zor Allah yardımcın olsun
Hakkaten çok zor bir emzirme danışmanı yol göstermez mi acaba bu konudaValla gece bu kadar olmasa ben de uyusam, yenidogan anası gibiyim sabah işbaşı yapıyorum, bana da yazık
Ilk baslarda elbette istiycek ama birinde emiyosa birinde suyla ikna etmek gerekir. Aciktigi icin emmiyo ki. Canina yazikValla gece bu kadar olmasa ben de uyusam, yenidogan anası gibiyim sabah işbaşı yapıyorum, bana da yazık
Emzirme değil de uyku danışmanı belkiHakkaten çok zor bir emzirme danışmanı yol göstermez mi acaba bu konuda
Ah bacim olmuyor, emzik süne versem itiyor eliyle, e artık kuvvetliler de. Ozellikle gece yarısından sonra bazen saatte 1 bazen 2 saatte bir kucagimda. Odasini ayırmıştım ben, gece uyanınca vbazen uykusuzluktan algilamaktq zorlanıyorum valla. Çalışasım belki o uyurken bir yarım saat uyurdum ama yok yani. Veya sabah geç de uyanmıyor sipa.Ilk baslarda elbette istiycek ama birinde emiyosa birinde suyla ikna etmek gerekir. Aciktigi icin emmiyo ki. Canina yazik
Emzirme azaltma emzirme danışmanıyla daha kolay olur sanki diye düşündüm de ondan emzirme dedim ya birkaç gün dayanıcan bir şekilde emzirmeden uykuya döndürmek için uğraşıcan ya da destek alıcan gibi bebikler yeni düzene 3 günde alışıyormuşEmzirme değil de uyku danışmanı belki
Ah bacim olmuyor, emzik süne versem itiyor eliyle, e artık kuvvetliler de. Ozellikle gece yarısından sonra bazen saatte 1 bazen 2 saatte bir kucagimda. Odasini ayırmıştım ben, gece uyanınca vbazen uykusuzluktan algilamaktq zorlanıyorum valla. Çalışasım belki o uyurken bir yarım saat uyurdum ama yok yani. Veya sabah geç de uyanmıyor sipa.
Doktor azalt dedi emzirmeyi a nasıl olacağını söylemiyor
Valla gece çığlık çığlığaEmzirme azaltma emzirme danışmanıyla daha kolay olur sanki diye düşündüm de ondan emzirme dedim ya birkaç gün dayanıcan bir şekilde emzirmeden uykuya döndürmek için uğraşıcan ya da destek alıcan gibi bebikler yeni düzene 3 günde alışıyormuş
Canım aynıydık 6 ya geçtik bir hafta oldu rahat oldu 10.8 kg oglum sürekli kaka çiş tasiriyordu bide hangi marka alırsam alayım aşırı iz yapıyor çocukta ya buna çözümü olan var miiAyy bizim yine gece bez sızdırmalarımız başladı aşağı yukarı 1 haftadır her gece üst baş değişiyoruz. Bezi küçük de gelmiyor ki 10 kilo bebeğe 5 numara bez giydiriyorum 6 numaraya geçsem büyük gelip yine yanlardan taşma yapacak gece uyurken yarınlar yokmuş gibi işiyor bebem bu sorunu yaşayan var mı ev soğuk daha petekleri yakmadılar üşüyor da üşüdükçe çişi mi geliyor acaba dicem sıkı sıkı giydiriyorum sıcacık da duruyor ama anlamadım
Böylesi anne için çok zor aynı sekilde ablamın oğlu böyleydi iki yaşına kadar tamamlatmicam dese de vijdan yaptı ve tam 24aylik kesti anne sütünu ama o süreçte mahfoldu uykusuzluk bağışıklık sistemini de etkiliyor destek almak en iyisi yada biraz erken sütten kesmek çünkü uykusunu alan anne enerjik anne mutlu anne demek napalimEmzirme değil de uyku danışmanı belki
Ah bacim olmuyor, emzik süne versem itiyor eliyle, e artık kuvvetliler de. Ozellikle gece yarısından sonra bazen saatte 1 bazen 2 saatte bir kucagimda. Odasini ayırmıştım ben, gece uyanınca vbazen uykusuzluktan algilamaktq zorlanıyorum valla. Çalışasım belki o uyurken bir yarım saat uyurdum ama yok yani. Veya sabah geç de uyanmıyor sipa.
Doktor azalt dedi emzirmeyi a nasıl olacağını söylemiyor
Anca bi tatil zamanına denk getirip alıştırmaya çalışmak lazım çok zor böyleValla gece çığlık çığlığa
. Sabahlatirsa.beni nasıl calisacagim.cnm aklıma.takılan o.
Büyüdü ya tepkileri.de buyudu
Şu an 5 numara tam oluyor benim oğlana ya kilosu 9.6 ydı en son düz 10 olmamış olabilir ama tombik bi bebek değil uzadıkça kilo boya gidiyor bebe zayıf kalıyor cuk oturup göbüşte iz yapan bez artık iz bırakmamaya başladı bollaştı o yüzden 6 büyük gelir diye düşünüyorum ama büyüdükçe idrar miktarı da artıyor böyle de sızıyor kısır döngü dün akşam yemeğinden sonra mama içirmeden yatırdım taşmadan çıktık sabaha şükür böyle bi deniyim bakim birkaç gün bebiş zayıflayınca göbüşte iz bırakmıyor bizim çözümümüz bu zayıflamaktan kastım hiç kilo kaybetmedi şükür bu zamana kadar ama boyu uzadıkça beden zayıflıyorCanım aynıydık 6 ya geçtik bir hafta oldu rahat oldu 10.8 kg oglum sürekli kaka çiş tasiriyordu bide hangi marka alırsam alayım aşırı iz yapıyor çocukta ya buna çözümü olan var mii
Yok iki yasa dayanamam bütün vitamin depolarim bitmis zaten. Doktor 5 haftalık iğne verdi uykusuzluk yorgunluk, bir yandan çalışma hayatı. Çok yorucu. Uykusuzluktan çarpıntı oluyor bazen bildiğin. Gunduz az emiyor ama gece minik vampir resmen.Böylesi anne için çok zor aynı sekilde ablamın oğlu böyleydi iki yaşına kadar tamamlatmicam dese de vijdan yaptı ve tam 24aylik kesti anne sütünu ama o süreçte mahfoldu uykusuzluk bağışıklık sistemini de etkiliyor destek almak en iyisi yada biraz erken sütten kesmek çünkü uykusunu alan anne enerjik anne mutlu anne demek napalim
Ay tatilde uykusuz geceler mi zaten az uyuyorum kalanı da heba olacak bu sureci nasıl yöneteceğinlm bilmiyorumAnca bi tatil zamanına denk getirip alıştırmaya çalışmak lazım çok zor böyle
Sonrasında gelecek uyku dolu geceler için değer sanki eşin destek olsa gündüz baksa sen uyusan atlatılmaz mı ki aman en iyisi destek almak gibiYok iki yasa dayanamam bütün vitamin depolarim bitmis zaten. Doktor 5 haftalık iğne verdi uykusuzluk yorgunluk, bir yandan çalışma hayatı. Çok yorucu. Uykusuzluktan çarpıntı oluyor bazen bildiğin. Gunduz az emiyor ama gece minik vampir resmen.
Ay tatilde uykusuz geceler mi zaten az uyuyorum kalanı da heba olacak bu sureci nasıl yöneteceğinlm bilmiyorum