2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tavsiyeniz ne canim
Oncelikle esine evde senin de Yaşadığıni hatirlatip anahtar cikarttirmakla baslayabilirsin. Her evde herkesin yaptigi bir sey aile fertlerine anahtar cikartmak, buyutmesin esin. Allah korusun bir şey olsa, dışarı ciksaniz giremeyeceksiniz...

Bizde 2 hafta öncesinden başladık aynı şeylere gece gündüz uyku kalmadı iştahsızlıkta oldu.. diş çıkarmadan 1 hafta önce fena ishal oldu yanında gribal enfeksiyon.. sonrasinda bardağa çıt çıt degmeye başladı disimiz 7 aylık olduk bu arada.. neyse rahatladı derken şimdide diğer yandaki dişi geliyo galiba sürekli huysuz aşırı sinirli ve ishale devam tam güzel yemeye başladı derken yine ağzını kapıyo yemiyo önceki kadar olmasada yine basladik.. sizde biran önce çıkarırsınız inşallah çok zor oluyo

Kavga ettigimiz gün cikicam artık dedigimde çıktA goruyum dedi bende çıkıyım sende gör dedim
Eeee yani sebep ne seni kıskanıyor hiçbir erkek görsün istemiyor da mı kapı dışarı çıkarmıyor yoksa erkeklik mi taslamaya çalışıyor ne yani ne? Nasıl böyle bir insanın hayatını söndürebilir hayretler içinde kalıyorum ya. Yok bacım biz ne desek de boş sen bu yolun yolcususun evde hapsolmaya devam edersin boşa nefes tüketmeyelim

Şükür ard arda iki diside patlattik çok zor geçti yaa bütün minikler kolayca hemen patlatsin ayın 20sinde sünnet olucaz dikişli ne kadar sürede iyileşiyor kizlar sunnet yaptıran oldu mu ?

Kıskanma falan degil ya tamam bacim yordum sizi kusura bakmayın

Tamam canım

Şükür ard arda iki diside patlattik çok zor geçti yaa bütün minikler kolayca hemen patlatsin ayın 20sinde sünnet olucaz dikişli ne kadar sürede iyileşiyor kizlar sunnet yaptıran oldu mu ?
İlk gün biraz zor oluyor sonra geçiyor zaten tamamen iyileşmesi 2 haftayı buluyor ama bizimki klpsliydi

Klinsmann yöntemi ile haftasına iyileştik tamamen, ilk 2 gün hassasiyet vardı jrem surerken, sonra hissetmedi bile

Merhaba ben Ocak ayında yaptırmıştım oğluma sünnet hemen iyileşiyor beş gün teramisin sürdük üstüne bezledik sadece anlamıyorlar bile dikişli yaptırdık biz de ,iyi ki de yaptırmışız diyorum büyüdüğü zaman o derdimiz olmayacak

İyi geceler kizlar bebisler nasıl ek gıda süreciniz nasıl gidiyor benim oğlum başlarda gayet iyiydi yoğurt bebek tarhanası vs baya iyi yiyordu sonra dış araya girdi iştah gitti hiç bişey yemiyor ağız kilit ve püskürtme halinde diisi de çıktı üstelik bunun gibi sorun yaşayan önerisi olan var mıdır ya hazırlıyorum özen gösteriyorum tabak tabak yiyecek yok yemiyor ne yapsam

Kızlar irmiği nasıl veriyorsunuz. Biraz kilo alsın istiyorum işe yarar mı acaba. Gaz yapma özelliği de varmış sanırım

Aynen bizde oğlumu 2 yaşında yaptirdik baya zor oldu iyileşmesi klipsli olmuştu hiç memnun kalmadım bundada erken yaptırayım dedim testiste su fıtığı vardi ertelendi o yüzden bende dikişli olsun istedm hemen iyileşir inşallah

Bizde aynı durumdayız ilk dışı çıktı biraz yer gibi oldu tekrar kapandı iştah emmesi bile azaldı diğer diside patlatti

Diş süreci geçince normale döner mi peki yaa ama diş de uzun bir surec napcaz böyle
Bı şekilde idare edecez hepsi ard arda geliyo tam düzeldi derken üst gelecek yanlar köpek dişi ve azı disler daha kötü oluyo.. baya zorlu oluyo o yüzden zorlama sadece sevdiği şeylerden git emiyosa emzir bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…