2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle nasılsa susuyor diye eziyeti artırıyolar bende hiç geri basanı görmedim şimdiye kadar

Canim anlamiyorsunuz az once annemle konustum sen ne dedin sinirlendi diyo kizim için de diyo öldü gezme diye
Hayir ben anliyorum. Sen anlamiyosun. Anne baba artk onemli degil. Evlenmis 3 cocuk annesi olmussun. Senin cocuklarina kendine arka cikman gerek annen baban sana arka cikmasa da olur. Benm ailem arkamda olmasin ama adam bana senin anlattiklarinin bi kismini yapsa hayatini cehenneme ceviririm. Kustum konusmicam ne demek. Adam iyi bari dirdiri yok en azindan diyodur. Siddetin karsiligi kusmek olabilir mi? Cok sasiriyorum gercekten. Agzina burnuna b patlat bak bakim bida yapiyo mu. Niye aramiyosun polisi. Oncocuklar girmuyo mu sana yapilani. Smdi kucukler az daha buyuyince buncehennemden bizi niye kacirmadin dediklerinde ne diceksin?

Sen mesela bi gün eşin işteyken alsan çocuklarını parka götürsen markete uğrayıp ellerine birer çikolata versen ne yapar? Sen söylemesen bile seni görenler söyleyecek mutlaka dışarda gördük diye ne olur o akşam sizin evde?

Çocuklar uyuyordu bende rezillik çıkarmak istemiyorum en basta kaynanam sevinecek

Evet yüksek ve düşük değerlerin var uygulamanın değil doktorun görmesi lazım canım uygulama senin için tedavi planlayamaz ilaç yazamaz senin canına da mı acımıyor bu adam götürüversin bi zahmet madem kapı dışarı çıkarmayacak kadar kıskanıyor seviyor sağlığına dikkat etsin

Canim benim yanimda evin anahtari yok bir anahtar var oda esimde ciksamda izinsiz gittim diye bence cok kavga ederiz ki oglum 7 aylik kucuk ben tek gitsem çocuklarla tek ilgilenebilirmiyim

Canım kesin bilgi demi

Bacılar ben görücü usulü evlendi esim gil isteye gelmeden once ben birini seviyordum ailem ogrendi istemediler cok gizli gizli konuşup bulusmaya devam ettik ben cocugu unutuyum kafam dagilsin diye beni istanbula halamin yanina bile yolladilar en sonda esim gil istemeye gelmislerdi bende oylede boylede yanmissin zaten iatemiyorlar diye dusundum kabul ettim evlenmeyi bana dediler kimse zorlamiyor seni istemezsen hayir de dediler ama ben kabul ettim evlenmeyi hayatim cok acı

Eşinle sorunun yok ve biz anlamıyoruz. Size mutlu bir ömür dilerim. Boğazını sıktı eve hapis etti gibi size göre sorun olmayan bize göre sorunun babasi olan ailevi konularınız da sizin gibi düşünen bireylerle paylaşmanızı umarim

Sizin için dua ediyorum daha önceden de takip etmiştim mesajlarınızı Allah yardımcınız olsun kendinize bile ayıracak vaktiniz yokken bide 3 çocuğun sorumluluğu var rabbim yardımcınız olsun inşallah eşinize de Allahım merhamet nasip Etsin bu saatten sonra hiç olmazsa ilgilensin ailesiyle

Canim benim yanimda evin anahtari yok bir anahtar var oda esimde ciksamda izinsiz gittim diye bence cok kavga ederiz ki oglum 7 aylik kucuk ben tek gitsem çocuklarla tek ilgilenebilirmiyim
Insanin evinin anahtari kendinde nasi olmaz ya. Cildircam bunu nasi kabul edebilirsin. Kimsin o zaman o evde sen

ALLAH razı olsun senden canım

Siz alismissiniz bu sekilde yasamaya sorunumuz yok dediginize gire de zaten pek sikayetci dwgilsiniz belli ki. Ne diyeyim allah gonlunuze gore versin

Bu adam yeni mi böyle oldu neden daha önce bir şey yapmadınız veya neden 3 çocuk yaptınız? 3 çocuğum olsa adam çıkalım dese bile çıkamam şu an bile bebekle çıkmak benim için çok zor oluyor.. Neden anahtarı çoğaltmıyprsunuz paranız varsa çıkın çilingir çağırın rezillik çıksın bakalım eşiniz bir daha öyle yapıyor mu yoksa psikopat mı bu adam size zarar verir mi çıksanız şiddeti ne kadar ileriye götürür bir fikriniz var mı? Özgürlük istiyorsanız kadın sığınma evleri dahil birçok seçenek vardır ama aileniz de bir tuhaf siz bu yaşam tarzını normal görerek büyümüşsünüz gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…