Genelde iki kez ama süresi iyice kisaldi, öğleden önce 30, öğleden sonra 30 olmak üzere koca günde 1 saat... disten dolayı mu, çalışmaya başladım ondan mı bozuldu düzeni anlamiyorumGrubumuz ne kadar sessiz..
Uykular ne alemde kizlar?
Gunduz kac kere uyuyor bebisleriniz?
Ayy bizimki de 3 kere 30ar dakika. Surekli aktif olmak yoruyor. Gece uykusuna kacta geciyorsunuz pekiGenelde iki kez ama süresi iyice kisaldi, öğleden önce 30, öğleden sonra 30 olmak üzere koca günde 1 saat... disten dolayı mu, çalışmaya başladım ondan mı bozuldu düzeni anlamiyorum
Gunde 2 kez. Sabah10 da 40 dakika oglen 2 bucykta 1 bucuk saat. Aksam 7 bucukta gece uykusuGrubumuz ne kadar sessiz..
Ay 7 bucuk cok iyiymisGunde 2 kez. Sabah10 da 40 dakika oglen 2 bucykta 1 bucuk saat. Aksam 7 bucukta gece uykusu
8-9 arasiAyy bizimki de 3 kere 30ar dakika. Surekli aktif olmak yoruyor. Gece uykusuna kacta geciyorsunuz peki
Uyaniyo 2 kez. Sabah 7 de ayakta tekrardan. Kendi belirledigi saatler ben hic bisey yapmadimAy 7 bucuk cok iyiymis7 bucukta uyuduktan sonra uyanmiyo mu tekrar? Sabah kacta uyaniyorsunuz?
Maşallah kuzuya. Gunduz uykularini 2ye dusurup surelerini uzatmak istiyorum ben deUyaniyo 2 kez. Sabah 7 de ayakta tekrardan. Kendi belirledigi saatler ben hic bisey yapmadim
Benim oglum yaklasik 2 aydir 2 uyku yapiyo. 3 yaparsa gec uyur die dusundum ama yine ayni saatte uyumak iatiyo bu sefer sabah 4 te uyaniyo. O yuzden 2 kurtarici oldu benim icinMaşallah kuzuya. Gunduz uykularini 2ye dusurup surelerini uzatmak istiyorum ben de
Baya sessiz aynen .. günde 3 defa uyuyo gecede güzel uyuyoruz maşallah diyim ne zman güzel uyudu desem sapıtıyoGrubumuz ne kadar sessiz..
Sarimsak denediyseniz sarimsak kürü yapin. Agrisini aninda kesiyoBiz hala diş cıkarmadık. Huzursuz sürekli eller agızda. Salya da var. Diş sürümü basladı cıkacak dedi doktor ama yok hiç bir şey. Uyuturken cok zorlanıyorum . Cıldırmaya ramak kaldı
2 dış çıktı ama 3 gündür deliririyoruz halaBiz hala diş cıkarmadık. Huzursuz sürekli eller agızda. Salya da var. Diş sürümü basladı cıkacak dedi doktor ama yok hiç bir şey. Uyuturken cok zorlanıyorum . Cıldırmaya ramak kaldı
TarifSarimsak denediyseniz sarimsak kürü yapin. Agrisini aninda kesiyo
Ben 40 ml lik cam kavanoza yapiyodum o tarifi vereyim uyarlayin. 2 dis sarim soyup 2 ye boldum koydum kavanoza zaten minicik oldugundan doldurdu. Ustunu ortrcek kadar hakiki sizma zeytinyagi koydum. 3 gun gunes goren yerde agzi kapali beklettim. Sonra sarimsaklari cikarip dolaba koydum. Sivi bi krem kivami aldi. Dolapta 1 ay duruyo. Ozellikle gecekeri ciglikla uyandiginda hep onu kullandim buyuk ogluma. Aninda agrisi gecer geri uyurdu
günde bir veya iki kere. ama galiba üç olması lazımGrubumuz ne kadar sessiz..
Ayni durumdayiz ben jel kullaniyorum zorla suruyoruzBiz hala diş cıkarmadık. Huzursuz sürekli eller agızda. Salya da var. Diş sürümü basladı cıkacak dedi doktor ama yok hiç bir şey. Uyuturken cok zorlanıyorum . Cıldırmaya ramak kaldı
Hayır 3 gün bekliyorsun, dolapta 1 ay kalıyor diyorKizlar ne durumdasiniz 6,5 aylik 7 nin icinde kizim ama hala dis cikmadi kasiniyor huzursuz vs ama dis yok ben napicam bilmiyorum kasintisi icin jel aldik onuda fark etti surdurmuyor dudaklarini buzuyor agzini zor acip suruyorum ayni durumda olan var mi ne haldesiniz sarimsak kuru demissiniz okudum ama bir ay olmasini bekliycez derken ozamana disi zaten cikar diye dusunuyorum ..
Ve artik farkindaliklari yuksek surekli kucakta evin icinde gezmek istiyor nasil oyalabilirim
Teşekkür ederimm deniycem fayda sagliyor mu ?Hayır 3 gün bekliyorsun, dolapta 1 ay kalıyor diyor
Dolapta 1 ay durur bozulmaz demek istemistim. Gel bunu sureyim diye sartlayip surmedim ben. Gun icinde elimi uzatinca zaten yakalayip disini kasimak isterdi oglum. Parmagimi o yaga daldirir giderdim yanina oy kasiniyo mu kiyamam al isir der uzatirdim o anlayana kadar zaten 1 snde alt ust her yeri dolastirir cikarirdim elimi. Tabi oncesinde iyice yikamak gerek elleriKizlar ne durumdasiniz 6,5 aylik 7 nin icinde kizim ama hala dis cikmadi kasiniyor huzursuz vs ama dis yok ben napicam bilmiyorum kasintisi icin jel aldik onuda fark etti surdurmuyor dudaklarini buzuyor agzini zor acip suruyorum ayni durumda olan var mi ne haldesiniz sarimsak kuru demissiniz okudum ama bir ay olmasini bekliycez derken ozamana disi zaten cikar diye dusunuyorum ..
Ve artik farkindaliklari yuksek surekli kucakta evin icinde gezmek istiyor nasil oyalabilirim