2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bi sorunumuz var kabızlık bildiğiniz kakası odun gibi yaptı daha da yapamıyo ve çok zorlanıyo gaz skışması yaşıyo yavrum nefes almakta zorlandı resmen dün ne yapmam gerekşyo. ? Doktora götürdük şurup verdi kullanıyoruz 2 gündür ama hala yapmadı kakasının

Gecmis ols7n, çay kaşığı ile zeytinyağı verebilirsin günlük + ara öğünlerde yogurt + kayısı püresi iyi geliyor. Hippp organik kayisiyi yoğurdu koyup veriyorum ben

Grubumuz ne kadar sessiz..
Uykular ne alemde kizlar?
Gunduz kac kere uyuyor bebisleriniz?
Gündüz 3 uyku yapıyor benim bebiş, bu ara gece uykularına dalmakta aşırı zorlanıyoruz 20.30-21.00 gibi uyutuyorum biraz sonra kalkıyor 23.00 a kadar bizimle oturuyor resmen babasında da uyumuyor ben pert oluyorum

Gündüz 3 uyku yapıyor benim bebiş, bu ara gece uykularına dalmakta aşırı zorlanıyoruz 20.30-21.00 gibi uyutuyorum biraz sonra kalkıyor 23.00 a kadar bizimle oturuyor resmen babasında da uyumuyor ben pert oluyorum
Benim bebis de boyleydi. Aksam yarim saat uyur uyanir gece 1 2 gibi tekrar uyurdu. Simdi uyansa bile odasindan cikarmiyorum hic. Biraz faydasi oldu bunun

Kuru kayısı kaynatıp blemderdan çekip verin benim bebeğime çok faydalı oldu

gecmıs olsun anne sutu mu mama mı kullanıyor ne zamandır bu sekılde ? masaj yapıyor musunuz karnına bacaklarıyla hareket videoları var ınternette .. aptamıl ,bebelac yogun gaz yapıyor bır cok bebekte hip de kabızlık yapıyor ben similac dan cok memnunum burda formda bırısı onermıstı saolsun denedım ıyı geldi

Grubumuz ne kadar sessiz..
Uykular ne alemde kizlar?
Gunduz kac kere uyuyor bebisleriniz?
Uykular nanay bizde valla. Sanırım 3 uykudan 2 uykuya düşmeye çalışıyor ama son uykusu biraz erken kalıyor o yüzden akşama çok yoruluyor. Düzene oturmuştu biraz şimdi bozuldu. Bir de akşam uykuya direnme çıktı 7. aya girdik gireli komşular akşam çocuğu boğazlıyoruz sanacak öyle bir bağırış çağırış

Benim bebis de boyleydi. Aksam yarim saat uyur uyanir gece 1 2 gibi tekrar uyurdu. Simdi uyansa bile odasindan cikarmiyorum hic. Biraz faydasi oldu bunun
Ben yorgun olunca eşime paslıyorum o da bir iki uğraşıyor uyutamayınca alıp geliyor bebeye de bayram tabi uyku eğitimi düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum

Kizlar sunnet olduk bugün baya zorlu geciyo şuan şişlik var normal mi acaba o kadar çok sunnet olan var di ki doktorumuzla hiç konusamadik

Kizlar sunnet olduk bugün baya zorlu geciyo şuan şişlik var normal mi acaba o kadar çok sunnet olan var di ki doktorumuzla hiç konusamadik
Kızarıklık vardı ama şişlik yoktu bizde. Ama klasik yöntem degil klips ile olmustuk. Sizin klasik yöntemi diye hatırlıyorum, oyleyse cerrahı operasyon şişlik normal olabilir ama doktora danismakta fayda var. Antibiyotik krem vernisti doktor, ilk 2 gün sonrası hissetmemjsti operasyon yerini zaten, goruntu kötüydü sadece kizarik

Dikişli oldu evet şişlik 10 12 gün normal diyodu ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…