2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bogazina kacda bile kendileri cikariyot harika bi ögürme reflekleri var kendileri cikariyor zaten muzu iyice catalla ezerek verebilirsin su ile
Kız öğürmesi beni korkutuyor zaten kızarıp öğürüyor elim ayağıma dolaşıyor muzu veriyorum canım ona bayılıyor havuç patates kabak sevmedi onları eline veriyim belki oynarken tadına alışır Didim bi cesaret gelince yapcam büyük koparıp geri çıkaramamasından korkuyorum

6,5-7 aylık oldugunda blw deneyeceğim ben. Şuan ona hazır değil bence daha.
Kaşıkla yemek yedirirken kaşığa saldırıyor kendisi tutup ağzına sokmaya çalışıyor ondan hazır olduğunu düşünüyorum ama sebzeyi haşlayıp eline vermeye korkuyorum büyük koparır yutamaz geri de çıkaramaz diye

Tamamen püre şeklinde mi veriyorsun? Pütürlü verdiğimde yemek istemiyor bende ona alışsın istiyorum çok aceleci davranıyorum galiba

Tamamen püre şeklinde mi veriyorsun? Pütürlü verdiğimde yemek istemiyor bende ona alışsın istiyorum çok aceleci davranıyorum galiba
Tamamen püre olarak veriyorum suanda. Pütürlüye bence 7.ayda baslamak lazım acele etmemekten yanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…