Kız öğürmesi beni korkutuyor zaten kızarıp öğürüyor elim ayağıma dolaşıyorbogazina kacda bile kendileri cikariyot harika bi ögürme reflekleri var kendileri cikariyor zaten muzu iyice catalla ezerek verebilirsin su ile
Kaşıkla yemek yedirirken kaşığa saldırıyor kendisi tutup ağzına sokmaya çalışıyor ondan hazır olduğunu düşünüyorum ama sebzeyi haşlayıp eline vermeye korkuyorum büyük koparır yutamaz geri de çıkaramaz diye6,5-7 aylık oldugunda blw deneyeceğim ben. Şuan ona hazır değil bence daha.
Tamamen püre şeklinde mi veriyorsun? Pütürlü verdiğimde yemek istemiyor bende ona alışsın istiyorum çok aceleci davranıyorum galibaBen ek gıdada haslanmıs kabak püresiyle basladım. 3 gün kuralıyla kabak,havuç kapya biber ve brokoliye geçtik şuan üçünü karıştırıp zeytinyağı katıp veriyorum öğlenleri. Sabahlarıda bebek irmiğini (organik gurmemden aldım) suda pişirip gene organik gurmemin bebe bisküvisini sıcak suda yumuşatıp 1 yumurta sarısı ve bir tatlı kaşığı labne ile blender yapıp azcık zeytinyağı katarak veriyorum . 7.ayda pancake tarzı kahvaltılara baslayacağım. Bazende zorlamıyorum elmalı irmikli yapıyorum yumurtasız onu yediriyorum. Ama yumurtalı olan tarif daha cok tok tutuyor tabi.
10 yıl önceden denenmisi varHahahsj yaaabi deneyince söylesene
Masallah 10 yaş mı var aralarında, ben cesaret edemezdim10 yıl önceden denenmisi var
Sakin püre düşünme aldı kolayin tadını püre istiyor. Pütürlü devamTamamen püre şeklinde mi veriyorsun? Pütürlü verdiğimde yemek istemiyor bende ona alışsın istiyorum çok aceleci davranıyorum galiba
IdolumsunÜçüncüyü 10 yıl sonra yapcam çok kıvamında
30 yil sonra torunlar.icin bulusalim daha dogurcaniz mi yaIdolumsun10 yıl sonra bu yazının altında buluşuyoruz
Ben degil mandalina 3.yu yapacakmış30 yil sonra torunlar.icin bulusalim daha dogurcaniz mi ya
Belki yenisi başka olacak canım aaa10 yıl önceden denenmisi var
Püre hiç vermedim çatalla ezdim ama yiyemiyorSakin püre düşünme aldı kolayin tadını püre istiyor. Pütürlü devam
Tabiki doğurmak güzel30 yil sonra torunlar.icin bulusalim daha dogurcaniz mi ya
Ay inşallahBelki yenisi başka olacak canım aaa
Ay neresi guzel her asamasi ayri zorTabiki doğurmak güzel
Olay dogurduktan sonraTabiki doğurmak güzel
Tamamen püre olarak veriyorum suanda. Pütürlüye bence 7.ayda baslamak lazım acele etmemekten yanayımTamamen püre şeklinde mi veriyorsun? Pütürlü verdiğimde yemek istemiyor bende ona alışsın istiyorum çok aceleci davranıyorum galiba
Şuan baktım da doğduktan sonrada güzel ama yaOlay dogurduktan sonra