2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecen gün yatarken corap konusu vardı burada ona istinaden gelsin

Kızlar selamlar, ek gidaya başlayanlar ekmek veriyor musunuz?
Başlamadım ama vermeyin, boş kof kilo beyaz undan ekmek. Su an zaten tadım yapacak, ek gıda ile doymayacak, neden ek gıda hakkını ekmekle tuketsin? Sebze yesin, meyve yesin, corba yesin misss

Ilk oglumda nasi basladim hatirlamiyorum. Bunda doktor 3 ogun vericeksin minik bi kase kadar her ogunde yemesini isteriz her ogunun arkasina da yarim cay bardagi su dedi

Ayni gun dogmus bebeklerimiz. Benmki de cilginlsr gibi kasiyo ortada bisey yok. Yarn doktor kontrolu var oglumun bakalim ek gida icin ne onericek. Ilk bebegime kabak havuc patates ve yogurt la baslamistim
Ne guzel ayni gun dogmuslar dr ne diyecek bende merak ettim paylasirsan sevinirim

Neyle başladın. Ben bugün kabak hasladim. Ömrümde yedigim en güzel yemek der gibi gömüldü.
Darısı başıma
Benim bebeğim ek gıda yemiyor dudaklarını kitliyor ne yapabilirim

Zorlamamak lazimmis red etmesin diye. Bir se bu öğün yemedi mi, sonraki öğün tekrar aynı sebzeyi dene. Sebze hala zorsa meyveye geçebilirsin, tatlı sonuçta, kabulü rahat oluf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…