Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gyno tardy feron verdi bana da. Kefir çok etkili bağırsaklara onun da etkisi olabilir. D vitamini her gün 8 damla kullanıyorum onun dışında magnezyum vermedi kullandığım multivitaminin içinde var ağrılarım başlarsa ekstra verecek sanırım.
Bana da gyno ferro sanol yazdı ilk defa alcağım bende bakalım nasıl etki edecek aç karna sabahları alabilirsen al dedi bana gece yatmadan da olur ama sabah alırsan daha iyi dedi bakalım bende normale göre 1 saat öncesine alarm kurup içip tekrar uyumayı planlıyorum zaman geçsin diye yoksa açlıkla pek baş edemem :KK70:

Şimdi baktım içeriği birebir aynı canım. Evet ya kefir mükemmel bir şey bence ben çok gaz problemi yaşadım başlarda kefir çözdü . Multivitamini bana önermedi kilo yapar dedi elenatal alıyordum :KK70: canım doktorum kiloya takıntılı biraz ben de çok aldım diye onu kesmemi istedi.
Evet birbirinin muadili sanırım canım. Ben de elenatal 2 kullanıyorum. Benim doktorum da öyle kiloya takıntılı. Alman gereken kilo 12 kilo diyor 🤣 kilo almıyorum diye düşünme yediklerine dikkat et diyor 🥲

Bana da gyno ferro sanol yazdı ilk defa alcağım bende bakalım nasıl etki edecek aç karna sabahları alabilirsen al dedi bana gece yatmadan da olur ama sabah alırsan daha iyi dedi bakalım bende normale göre 1 saat öncesine alarm kurup içip tekrar uyumayı planlıyorum zaman geçsin diye yoksa açlıkla pek baş edemem :KK70:
Canım ben sabah tiroid hapı içiyorum kahvaltıdan önce de multivitamin içiyorum o nedenle demir hapını ara öğüne sıkıştırdım😊

Anladım canım sana kalsiyum verdi mi ?
Yok canım vermedi. Benim içtiğim multivitaminin içeriği bu şekilde. Sen hangi vitamini kullanıyorsun?

Eklentiler

• 20241119_134626.jpg
    20241119_134626.jpg
    138,1 KB · Görüntüleme: 7
Evet birbirinin muadili sanırım canım. Ben de elenatal 2 kullanıyorum. Benim doktorum da öyle kiloya takıntılı. Alman gereken kilo 12 kilo diyor 🤣 kilo almıyorum diye düşünme yediklerine dikkat et diyor 🥲
ohoo ben ilk 3 ayda 3,5 kilo aldım :KK70: bulantım vardı ama kusmadım iştahım çok açıktı. Şimdi o kadar iştahlı değilim ama çabuk acıkıyorum. Acıktıkça da meyve sebze yiyorum bir süredir. Bu arada avokado bebişlere çok faydalıymış canım. Her gün yarım yiyorum ben. Haftasına göre de ilerde gidiyor maşallah

O zaman +1 kız benden 💕 dr 10+6 haftada erkek demişti ama ben hep kız hissetmiştim.. hepsi sağlıkla vakitlice gelsinler.. Mervenur277 Mervenur277
Hayırlı olsun canım 🥰
Kizlar iyi geceler benim 10 gündür her gün migren tarzı baş ağrım oluyor akşam da kustum kustuktan sonra kasıklarımda ve karnimda ağrı oluştu ve kahverengi akıntı geldi bugün de ağrı var akıntı da var 14+3 uz bugün neden oluyor anlamıyorum bu arada biyopsi sonucumuzun ön raporu çıkmış yarın öğrenmeye gideceğim
2 3 gündür benim de hafif bi baş ağrım oluyor. Uzanıp dinleniyorum öyle geçiyor ancak
Arkadaşlar soran yazan mesaj atan tüm arkadaslarima teşekkür ederim. Tek tek alintilayamadim, buraya girip dualarınızı dileklerinizi görünce göz yaşlarıma hakim olamadim.. teşekkür ederim hepinize ...

13 haftalıktı, Hastaneden eve geçtim. Ama toparlanabilecrk miyim bilmiyorum. Hersey üzerime yıkılmış gibi. Nefes alacak alan arıyorum sürekli.. doktorlarin söylediği yasanan bir mucize ve sen zehirlenip hayatini kaybedebilirdin baska komplikasyonlar gelisebilirdi.. elbette buna şükür rabbimin bir bildigi vardır hic isyanım yok. Sadece çok yaralıyız eşimde bende ailelerimiz de. Ama hersey esimle benim gozlerimiz önünde oldugu icin nasil atlatacagimizi hic bilmiyoruz.. sizin dualariniza hala ihtiyacımız var. Ve yeniden evlat sahibi olmayi cok istiyoruz. Ozellikle ben. Bize bunun icinde dua edin olur mu 🙏 sizleri cok sevmiştim. Ama buraya kadarmis napalim.. bebeğimizin kaderi de buraya kadar yasamakmis.

Fetal dna test sonucumuz da temiz geldi bu arada. Cinsiyetini bugun ogrenecektik sürprizle ama nasip olmadi. Kafamda binlerce soru isareti var..

Neden oldugu ile ilgili bir bilgi yok henüz. Patolojiye gitti malesef . Bakalim sonuclar cikacak. Ben ilaclara devam ediyorum.
Kan degerlerim hep oynamisti. Acil mudahaleler yapildi nabzim 160 lardan dusurulemedi kac ünite serum verildi sayisini bilmiyorum. Doktorlar sadece gidip gelip bana daha kötü birsey olmadan yaşandığı icin şükret dediler üzüldüğünü biliyoruz deyip. Sizlerin de söylediği gibi arastirmaya devam edicez. Genetik test yaptirmayi düşünüyoruz eşimle. 20 gun sonra cikar sonuclar dediler o zamana kadar aksi durum olmazsa gelmene gerek yok o zaman bakarız dediler. Kürtaj sonrasi rahmi dinlendirmemi istediler. Hala kanamam ve agrilarim devam ediyor. Zihnim bulanik ama toparlanmak icin gayret ediyorum😔😔😔

Sizi üzmek istemem. Merak edenlere yazanlara borç bildim geri dönüş yapmayi. Dualarinizda Ankaralı bu kızı unutmayin olur mu. Bizde yeniden evlat sahibi olalim innsallahhh 🙏🙏🙏
Canım benim bi kaç ay dinlendikten sonra tekrar denersiniz. Ama genetik testi mutlaka yaptırın ben de bi kaç hücrede mutasyon çıktı ve iğne kullanmaya başladım. En kısa zamanda buralarda görürüz inşallah tekrar seni 🙏
Nasılsınız kızlar
Acıkmalı, baş ağrılı ve aşırı duygusal 😂😂 sen nasılsın

ohoo ben ilk 3 ayda 3,5 kilo aldım :KK70: bulantım vardı ama kusmadım iştahım çok açıktı. Şimdi o kadar iştahlı değilim ama çabuk acıkıyorum. Acıktıkça da meyve sebze yiyorum bir süredir. Bu arada avokado bebişlere çok faydalıymış canım. Her gün yarım yiyorum ben. Haftasına göre de ilerde gidiyor maşallah
Bende öyle 3 kilo aldım bulantım vs benim de olmadı ama ben çok hamur işi aşerdim ilk haftalarda o nedenle doktorum uyardı, yememelisin dedi. Şimdi çok nadir yiyorum o da canım isterse yapıyorum. Bende her sabah avokado yiyorum canım mutlaka kaşar peyniri tüketiyorum o da çok faydalıymış bebişlere👼🏻

Bende öyle 3 kilo aldım bulantım vs benim de olmadı ama ben çok hamur işi aşerdim ilk haftalarda o nedenle doktorum uyardı, yememelisin dedi. Şimdi çok nadir yiyorum o da canım isterse yapıyorum. Bende her sabah avokado yiyorum canım mutlaka kaşar peyniri tüketiyorum o da çok faydalıymış bebişlere👼🏻
Onu bilmiyordum o zaman kaşar peyniri de ekleyeyim kahvaltıma :) ay ne yiyceğimi şaşırıyorum bazen her sabah yumurtadan da bıktım ama mecburen yiyorum

Onu bilmiyordum o zaman kaşar peyniri de ekleyeyim kahvaltıma :) ay ne yiyceğimi şaşırıyorum bazen her sabah yumurtadan da bıktım ama mecburen yiyorum
Evet yumurta zor yeniyor ben her gün 2 tane yiyorum üstüne tuz ve karabiber eklemeden yiyemem tabi. Roka mutlaka yiyorum o da folik asit içeriyormuş canım. Artık domatesin zamanı geçtiği için çoğunlukla kapya biber yiyorum o da çok faydalıymış bebişe. Sana da fikir olsun😊

Evet yumurta zor yeniyor ben her gün 2 tane yiyorum üstüne tuz ve karabiber eklemeden yiyemem tabi. Roka mutlaka yiyorum o da folik asit içeriyormuş canım. Artık domatesin zamanı geçtiği için çoğunlukla kapya biber yiyorum o da çok faydalıymış bebişe. Sana da fikir olsun😊
Rokayı bende çok yiyorum eşim roka bağımlısı her akşam soframızda olur :KK70: sağ ol canım ekleyeyim listeme. Şifa olsun bebişlerimize

Adim falci gibi bi seye cikmasin aman, ben chatgpt'ye yukluyorum (chatgpt.com) ve onun verdigi cevabi kopyaliyorum sadece😊
Bu sefer erkek tahmin etti.

"Alright, based on the shape and what I can see from the images, there seems to be a slight upward angle in the second picture, which might suggest a boy according to nub theory. However, the angle is not crystal clear, and this is just a fun guess—accuracy is not guaranteed at 12 weeks! 😊"
Ben resim ekleyemedim canım yaaa :-)

Ben resim ekleyemedim canım yaaa :-)
Mobilden girince bazen cikmiyor dosya ekleme ikonu ama webden girince cikiyor. Her zaman chatgptye sorabilirsin, nasil resim ekleyebilirim diye :KK70:

Fikir olsun diye soyleyeyim, ben bazen haftalik menu olusturmak icin, ya da tatil plani yapmak icin de kullaniyorum gunluk hayatimda.
4 aylik hamile icin haftalik menu olustur derseniz hazirliyor.
xx sehrinde 5 gunluk program yap derseniz cok detayli yapiyor, aklinizda olsun.

Ben demir ilacı içemem heralde zaten kabızlık var demir ilacı mahveder beni bu arada magnezyum aldım bı haftadır kullanıyorum ama hiç bir işe yaramıyor kabızlık konusunda

Ben demir ilacı içemem heralde zaten kabızlık var demir ilacı mahveder beni bu arada magnezyum aldım bı haftadır kullanıyorum ama hiç bir işe yaramıyor kabızlık konusunda
Canım senin kabızlık hala devam ediyor mu ya? Doktorun bir şey vermiyor mu bununla ilgili?

Nub teorimine gore kiz diyor yapay zeka🥰
“From the ultrasound you’ve shared, the nub isn’t distinctly clear or easy to measure in terms of its angle. However, if I had to make an educated guess based on general appearance and the flat positioning of what might be the nub, it seems slightly parallel to the spine. Based on nub theory, this could indicate a girl.”

That said, it’s still early, and nub theory isn’t 100% accurate. A confirmation during the anatomy scan at 18–20 weeks will be more reliable. Let me know if you’d like any further insights!
Ya ben bunu denedim benim chatgpt söylemedi 😂 seninki pro mu canım

Ya ben bunu denedim benim chatgpt söylemedi 😂 seninki pro mu canım
Degil, ama zorla soylettim, once soylemiyor. diyorum ki nub teorisine gore sence ne, yine bazen soylemiyor. hadi tahmini soyle ben tahmin edemiyorum filan diyorum, o zaman soyluyor. fotograflar cok net degilse, biraz israr etmek gerekiyor.

Canım senin kabızlık hala devam ediyor mu ya? Doktorun bir şey vermiyor mu bununla ilgili?
Evet canım son safhada hem de acaba ben nezaman canımın istediklerini yiyeceğim bilmiyorum şuan salata çorba şeklinde besleniyorum duphalac verdi bir şişe bitti ama bırakınca devam ediyor tekrar içmek istemedim magnezyum da hiç bir işe yaramadı bakalım zamanla geçer diye umut ediyorum 🥲

Ben hep bir kızım olsun istemiştim canım oldum olası eşimde kız çocuklarına çok düşkün ondan mı etkileniyorum bilmiyorum ama başından beri kız gibi geliyor , hatta ben hamile olduğumu öğrenmeden 1-2 hafta önce kendi kendime hadi gel artık güzel kızım çok bekletme bizi falan diye söylenmiştim kendi kendime sonra haberi alınca sanki hep kız gibi :)
Öncelikle sağlıklı olmasını ve sonra her şeyin gönlünce olmasını diliyorum canım 🥰☺️
Haber alınca paylaş bizimle 😍

Evet canım son safhada hem de acaba ben nezaman canımın istediklerini yiyeceğim bilmiyorum şuan salata çorba şeklinde besleniyorum duphalac verdi bir şişe bitti ama bırakınca devam ediyor tekrar içmek istemedim magnezyum da hiç bir işe yaramadı bakalım zamanla geçer diye umut ediyorum 🥲
Canım doktorun verdiğine göre bebeğe bir zararı yoktur. Bence bırakmasaydın ilacı en azından canının istediğini yersin.

X