2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ek gidada biraz anam babam usulu gidiyorum kizlar. Sofrada sulu yemek ne varsa ondan veriyorum. Icindeki sebzeleri de kaşıkla eziyorum. Yumurta yogurt falan da denedim. Kilo almiyor diye kaşık maması verdim ve kakası çok kötü oldu. Hazır olan hicbir gıdayı sevmiyor bebişim.

Kız öğürmesi beni korkutuyor zaten kızarıp öğürüyor elim ayağıma dolaşıyor 😂😂 muzu veriyorum canım ona bayılıyor 😁 havuç patates kabak sevmedi onları eline veriyim belki oynarken tadına alışır Didim bi cesaret gelince yapcam büyük koparıp geri çıkaramamasından korkuyorum
havucu nasil koparsin bebe kiz 😂😂ver alissin simdiden dis kasirkende iyi olur

Ben ek gidada biraz anam babam usulu gidiyorum kizlar. Sofrada sulu yemek ne varsa ondan veriyorum. Icindeki sebzeleri de kaşıkla eziyorum. Yumurta yogurt falan da denedim. Kilo almiyor diye kaşık maması verdim ve kakası çok kötü oldu. Hazır olan hicbir gıdayı sevmiyor bebişim.
aynen bende oyle yapiyodum guzel baslamistik bronsit ve balgamdan dolayi hastalandi istahida gitti ve cok kaldi bogazinda yutamadi balgamdan ara verdik o yuzden bende anam babam usulu gidiyorum.

Tuz ?? 😵‍💫

1 yasına gelene kadar bizim yedigimiz yemeklerden ona koymayı düşünmüyorum ben. Ona özel yemek hazırlayacağım. Bizimle aynı yemeği pişirsem bile onun yiyebileceği şekilde ona ayrı küçük tenceresinde yapacağım ben. Mini demir döküm tencere aldım bunun için😂

1 yasına gelene kadar bizim yedigimiz yemeklerden ona koymayı düşünmüyorum ben. Ona özel yemek hazırlayacağım. Bizimle aynı yemeği pişirsem bile onun yiyebileceği şekilde ona ayrı küçük tenceresinde yapacağım ben. Mini demir döküm tencere aldım bunun için😂
Ben de döküm mini bir tava düşünüyordum ama tencere mi alsam acep

Doktorlar min 1 yaşına kadar sıfır tuz diyor, malum bu yaştaki Sodyum ileride tansiyona dönüşme riski var ve böbrekler için riskli
Aslında doktorumuz yemeklerden verebilirsin korkma dedi ama yine de temkinli olmak lazım. Şu an sadece tadım için yarım çay kaşığı falan veriyorum, yine de sıfır tuza geçeyim

Aslında doktorumuz yemeklerden verebilirsin korkma dedi ama yine de temkinli olmak lazım. Şu an sadece tadım için yarım çay kaşığı falan veriyorum, yine de sıfır tuza geçeyim
Tuza izin veren doktor ilk kez duyuyorum😵‍💫 tuzsuz sizin yemeklerden de normal şartlarda hepsine geçilmesine ok vermemesi lazımdı. Mercimek vs gibi tahıllar 8. ayda. Veya domates alerjiktir 9.atda başlanıyor gibi....

Tuza izin veren doktor ilk kez duyuyorum😵‍💫 tuzsuz sizin yemeklerden de normal şartlarda hepsine geçilmesine ok vermemesi lazımdı. Mercimek vs gibi tahıllar 8. ayda. Veya domates alerjiktir 9.atda başlanıyor gibi....
Yok onlardan tattırmadım hiç. Patates, kabak ve pırasa yemeklerinin suyundan tattırdım. Havuç ve patates ezip verdim. Yumurtanın sarısı ve yoğurt. Meyve olarak da elma, muz. Su veriyorum bi de.
Umarım bebişler sağlıklı ve sorunsuz bir biçimde büyür. 🌹

Tamamen püre olarak veriyorum suanda. Pütürlüye bence 7.ayda baslamak lazım acele etmemekten yanayım
Ama kahvaltı falan hazırlıcaz peynir yicek yumurta yicek pankek yicek bilmem ne yicek nasıl alışıp onları yicek 😁 daha bebe desteksiz oturamıyo ben bizimle oturup yemek yesin diye bekliyorum hajsj

Ay yemeklerdeki tuz baharat zarar vermez mi böbreklere bağırsaklara?

havucu nasil koparsin bebe kiz 😂😂ver alissin simdiden dis kasirkende iyi olur
Haşlayıp da veriyoz ya beybisi 😂 parmak gıda olarak eline verince yumuşak sonuçta az önce verdim kocaman koparmış 😂 uykusu vardı ama yemeye niyetli değildi koparıp bıraktı 😂 aman uykusu olmasın karnı çok aç olmasın çok tok olmasın şöyle olmasın böyle olmasın uğraş dur denk getircem de yicek diye 😁😁

Tam teçhizatlıyım diyosun 😂 ben tuzunu baharatını atmadan biraz ayırıyorum bitti gitti 😂

Aaa kız ben mercimek çorbası verdim ya 🥴

X