- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Süper olur keşke kendi yeseSelam kızlar ek gıdada blw yöntemini uygulayacak mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper olur keşke kendi yeseSelam kızlar ek gıdada blw yöntemini uygulayacak mısınız?
Ben evde yalnızken kaşıkla beslemeye bile korkuyorum boğazına kaçacak panik yapcam bişey olcak diye ama ne cesaretse blw ye niyetlendim gerçi benim koca benden panik eline verme büyük koparır boğazına kaçar diyo birşeyler tutuşturmaya kalktığımda yapacaksam bu işi yalnız yapmam lazımBlw yi benim psikolojim kaldirmaz
Her şeyi ağızlarına götürüyolar zaten yiyecekleri de götürürler ya tadım zamanı bitene kadar iki oynar bi yutar yemeyi öğrenir heraldeSüper olur keşke kendi yese
Karma yap hem klasik metot hem blwBlw yi benim psikolojim kaldirmaz
Bendeki şans her şeyi ağzına götüren bebe yiyeceğe gelince yemezHer şeyi ağızlarına götürüyolar zaten yiyecekleri de götürürler ya tadım zamanı bitene kadar iki oynar bi yutar yemeyi öğrenir heralde
Boğaza kaçma durumunda yapılacaklarBen evde yalnızken kaşıkla beslemeye bile korkuyorum boğazına kaçacak panik yapcam bişey olcak diye ama ne cesaretse blw ye niyetlendim gerçi benim koca benden panik eline verme büyük koparır boğazına kaçar diyo birşeyler tutuşturmaya kalktığımda yapacaksam bu işi yalnız yapmam lazım
bende hic hatirlamiyorum nasil basladigimi gelisi guzel veriyorumIlk oglumda nasi basladim hatirlamiyorum. Bunda doktor 3 ogun vericeksin minik bi kase kadar her ogunde yemesini isteriz her ogunun arkasina da yarim cay bardagi su dedi
bogazina kacda bile kendileri cikariyot harika bi ögürme reflekleri var kendileri cikariyor zaten muzu iyice catalla ezerek verebilirsin su ileBen evde yalnızken kaşıkla beslemeye bile korkuyorum boğazına kaçacak panik yapcam bişey olcak diye ama ne cesaretse blw ye niyetlendim gerçi benim koca benden panik eline verme büyük koparır boğazına kaçar diyo birşeyler tutuşturmaya kalktığımda yapacaksam bu işi yalnız yapmam lazım
neden gebelıkte bırsey yapılamıyor?Benimki minicik 1 tane et beni gibi. Genital sigil dedi doktor. Acele bi durum yok doktorunu bekle gebelikte bisey yapilamiyo sadece tahlil vs yapiliyo. Sadece bulasici esler birbirine bulastirabiliyo. Wc sonrasi falan ellerini daha ozenli yika siyebilirim sadece
Benimki klitorisin ust tarafinda 1 taneydi. Doktor mudahaleye gerek gormedi. Normal dogum yaptim. Dogum sonrasi bagisiklik yukselince kendiliginden gecti. Ihmal ettim test falan yaptirmadim henuz ama yakin zamanda bi gidicemneden gebelıkte bırsey yapılamıyor?
benım doktorum lokal anastezi ile yakıldıgını ve bebege zararı olmadıgını soyledı. eger yakmaz ısek normal dogum yapılamıyormus. ama riskli ise bende yaptırmam sımdı doktoruma nasıl guveneyım sızın doktor bellıkı rısklı demıs
Bi de her doktor farkli yaklasiyo olaya. Benim doktorum hpv nin normal doguma engel olmadigini soylemisti. Onceden sezaryen sebebiydi ama arastirmalar bunun boyle olmadigini gosteriyo dedi. Baska bi arkadas vardi onunki de sezaryen dedi mesela bu topikte. O sezaryen oldu. Yani tek bi gorus yok. Ikimiz de kendi doktorumuza inanmayi tercih ettikneden gebelıkte bırsey yapılamıyor?
benım doktorum lokal anastezi ile yakıldıgını ve bebege zararı olmadıgını soyledı. eger yakmaz ısek normal dogum yapılamıyormus. ama riskli ise bende yaptırmam sımdı doktoruma nasıl guveneyım sızın doktor bellıkı rısklı demıs
Evet mantıklı dün gece ilk defa deliksiz uyudu, artık gece beslenmeside bitti gibi uyandıgınds direk emzik veriyorum geri uyuyor. Ek gıda işe yaradıBen başladım ve ek gıdaya başladığımızdan beri gece çok uyanıyor bağırsaklarının alışma sürecin de böyle olabilirmiş gaz da oldu biraz
Yok canım sabah ve ögle saatlerinde veriyorum suan sadece akşam sadece 3-4 kasık ev yoğurdu veriyorum. Galiba bağırsak alışma sürecindeydik ondandı. Bugün kahvaltısına kuru kayısı falan ezdim tuvalete cıkınca rahatladı. Ek gıdaya da mecbur basladım cünkü sütüm artık onu tamamen doyurmamaya başlamıştı ve benden sürekli ek olarak formül mama istiyordu üstüne. Meme reddine sebep olmaya baslayınca hemen ek gıdaya geçtim düzeldi şuan cok şükür meme+ek gıda ile doyuyor.Geç mi verdin cnm ek gıdayı? Çocukta ekstra enerji oluşmuş olabilir
Veya dış kasintid8 ?
Bende de et beni gibi cıkmıştı hamileyken ama hpv miydi bilmiyorum doktorum değildir dedi normal doğum yaptırdı. Suan yok gitmiş benimkilerdeBenimki klitorisin ust tarafinda 1 taneydi. Doktor mudahaleye gerek gormedi. Normal dogum yaptim. Dogum sonrasi bagisiklik yukselince kendiliginden gecti. Ihmal ettim test falan yaptirmadim henuz ama yakin zamanda bi gidicem
6,5-7 aylık oldugunda blw deneyeceğim ben. Şuan ona hazır değil bence daha.Selam kızlar ek gıdada blw yöntemini uygulayacak mısınız?
Benimki de et beni gibiydi ama buyumeye devam etti mercimek boyutuna ulasmisti. Zaten hpv bulasi sadece normal dogumda oluyo diye bisey yokmus. Rahim agzina ulasan sigiller varsa sezaryenle de bulasabiliyomus ama cok dusuk ihtimal. Iki turlu de ihtimal dusuk demisti doktor. Normal yaptim cocukta bi sorun yok suanBende de et beni gibi cıkmıştı hamileyken ama hpv miydi bilmiyorum doktorum değildir dedi normal doğum yaptırdı. Suan yok gitmiş benimkilerde
Hahahsj yaaa bi deneyince söyleseneBendeki şans her şeyi ağzına götüren bebe yiyeceğe gelince yemez
Boğaza kaçma durumunda yapılacaklar
evet gercekten kafa karıstırıcı yaaBi de her doktor farkli yaklasiyo olaya. Benim doktorum hpv nin normal doguma engel olmadigini soylemisti. Onceden sezaryen sebebiydi ama arastirmalar bunun boyle olmadigini gosteriyo dedi. Baska bi arkadas vardi onunki de sezaryen dedi mesela bu topikte. O sezaryen oldu. Yani tek bi gorus yok. Ikimiz de kendi doktorumuza inanmayi tercih ettik