2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Blw yi benim psikolojim kaldirmaz
Ben evde yalnızken kaşıkla beslemeye bile korkuyorum boğazına kaçacak panik yapcam bişey olcak diye ama ne cesaretse blw ye niyetlendim gerçi benim koca benden panik eline verme büyük koparır boğazına kaçar diyo birşeyler tutuşturmaya kalktığımda yapacaksam bu işi yalnız yapmam lazım

Boğaza kaçma durumunda yapılacaklar

Ilk oglumda nasi basladim hatirlamiyorum. Bunda doktor 3 ogun vericeksin minik bi kase kadar her ogunde yemesini isteriz her ogunun arkasina da yarim cay bardagi su dedi
bende hic hatirlamiyorum nasil basladigimi gelisi guzel veriyorum

bogazina kacda bile kendileri cikariyot harika bi ögürme reflekleri var kendileri cikariyor zaten muzu iyice catalla ezerek verebilirsin su ile

bugun alerji testi yapilcak galiba randevumuz var nasil oluyo bilgisi olan var mi ?

neden gebelıkte bırsey yapılamıyor?
benım doktorum lokal anastezi ile yakıldıgını ve bebege zararı olmadıgını soyledı. eger yakmaz ısek normal dogum yapılamıyormus. ama riskli ise bende yaptırmam sımdı doktoruma nasıl guveneyım sızın doktor bellıkı rısklı demıs

Benimki klitorisin ust tarafinda 1 taneydi. Doktor mudahaleye gerek gormedi. Normal dogum yaptim. Dogum sonrasi bagisiklik yukselince kendiliginden gecti. Ihmal ettim test falan yaptirmadim henuz ama yakin zamanda bi gidicem

Bi de her doktor farkli yaklasiyo olaya. Benim doktorum hpv nin normal doguma engel olmadigini soylemisti. Onceden sezaryen sebebiydi ama arastirmalar bunun boyle olmadigini gosteriyo dedi. Baska bi arkadas vardi onunki de sezaryen dedi mesela bu topikte. O sezaryen oldu. Yani tek bi gorus yok. Ikimiz de kendi doktorumuza inanmayi tercih ettik

Ben başladım ve ek gıdaya başladığımızdan beri gece çok uyanıyor bağırsaklarının alışma sürecin de böyle olabilirmiş gaz da oldu biraz
Evet mantıklı dün gece ilk defa deliksiz uyudu, artık gece beslenmeside bitti gibi uyandıgınds direk emzik veriyorum geri uyuyor. Ek gıda işe yaradı
Geç mi verdin cnm ek gıdayı? Çocukta ekstra enerji oluşmuş olabilir

Veya dış kasintid8 ?
Yok canım sabah ve ögle saatlerinde veriyorum suan sadece akşam sadece 3-4 kasık ev yoğurdu veriyorum. Galiba bağırsak alışma sürecindeydik ondandı. Bugün kahvaltısına kuru kayısı falan ezdim tuvalete cıkınca rahatladı. Ek gıdaya da mecbur basladım cünkü sütüm artık onu tamamen doyurmamaya başlamıştı ve benden sürekli ek olarak formül mama istiyordu üstüne. Meme reddine sebep olmaya baslayınca hemen ek gıdaya geçtim düzeldi şuan cok şükür meme+ek gıda ile doyuyor.

Benimki klitorisin ust tarafinda 1 taneydi. Doktor mudahaleye gerek gormedi. Normal dogum yaptim. Dogum sonrasi bagisiklik yukselince kendiliginden gecti. Ihmal ettim test falan yaptirmadim henuz ama yakin zamanda bi gidicem
Bende de et beni gibi cıkmıştı hamileyken ama hpv miydi bilmiyorum doktorum değildir dedi normal doğum yaptırdı. Suan yok gitmiş benimkilerde

Bende de et beni gibi cıkmıştı hamileyken ama hpv miydi bilmiyorum doktorum değildir dedi normal doğum yaptırdı. Suan yok gitmiş benimkilerde
Benimki de et beni gibiydi ama buyumeye devam etti mercimek boyutuna ulasmisti. Zaten hpv bulasi sadece normal dogumda oluyo diye bisey yokmus. Rahim agzina ulasan sigiller varsa sezaryenle de bulasabiliyomus ama cok dusuk ihtimal. Iki turlu de ihtimal dusuk demisti doktor. Normal yaptim cocukta bi sorun yok suan

Ben ek gıdada haslanmıs kabak püresiyle basladım. 3 gün kuralıyla kabak,havuç kapya biber ve brokoliye geçtik şuan üçünü karıştırıp zeytinyağı katıp veriyorum öğlenleri. Sabahlarıda bebek irmiğini (organik gurmemden aldım) suda pişirip gene organik gurmemin bebe bisküvisini sıcak suda yumuşatıp 1 yumurta sarısı ve bir tatlı kaşığı labne ile blender yapıp azcık zeytinyağı katarak veriyorum . 7.ayda pancake tarzı kahvaltılara baslayacağım. Bazende zorlamıyorum elmalı irmikli yapıyorum yumurtasız onu yediriyorum. Ama yumurtalı olan tarif daha cok tok tutuyor tabi.

evet gercekten kafa karıstırıcı yaa
iki farklı doktor farklı yorum yaptı bana
bakalım bu ucuncu doktor ne dıyecek.

benımde senınkı gıbı bır tanecık ve dış tarafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…