Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oops, bu nasil oldu peki, ayni fotograflara baska yorum yapti. Ben tekrar deneyeyim, bu sefer ne diyecek.
Bugunluk hakkim dolmus, pro olmadigim icin, deneyemedim.
2 görseli gönderdim ilkini yorumlamadı net değil açı uygun değil dedi aşağıdakini gönderdim buna yorum yaptı
1732018180769.png

Kızlar hepinize tekrardan merhaba 👋 benim bir haftadır aralıklarla devam eden sol göğüs ağrısı mı diyeyim sızı mı diyeyim acıyo yani var mı aranızda yaşayan napayım sizce

kızlar selam bir kaç kişinin demir ilacından şikayet ettiğini gördüm. Ben Sinfer isimli demir ilacını kullanmaya başladım bu hafta. Toz halinde direkt ağıza dökülüyor ve çilek tadında 🤤🤤 zorlananlar için dilerseniz onu kullanabilirsiniz aklınızda bulunsun 💕
Fotoğraf da ekliyorum

Eklentiler

• 450011AA-877A-44D8-B277-301C0CD23025.jpeg
    450011AA-877A-44D8-B277-301C0CD23025.jpeg
    52,2 KB · Görüntüleme: 6
Kızlar hepinize tekrardan merhaba 👋 benim bir haftadır aralıklarla devam eden sol göğüs ağrısı mı diyeyim sızı mı diyeyim acıyo yani var mı aranızda yaşayan napayım sizce
Ben de hassasiyet vardı. Ergenlik döneminde gögüsler yeni çıkarken bir sızı ağrı olur ya onun gibi ama ilk zamanlarda oldu. Son 1 aydır normal bir şikayetim yok. Kaç haftalıktın sen canım

hepimiz aynıyız demek ki. ben evden çalışıyorum bir de yatsam uyurum kovacaklar beni en sonunda :KK70:
Bana da hamile oldugumu soyledigimden beri cok dokunmuyorlar. Eskisi gibi konsantre olup calisamiyorum, daha yavas calisiyorum. Allahtan devlet memuruyum burada, ozel sektorde calisirken cocuk yapmayi dusunmemistim zaten hic :)

Bana da hamile oldugumu soyledigimden beri cok dokunmuyorlar. Eskisi gibi konsantre olup calisamiyorum, daha yavas calisiyorum. Allahtan devlet memuruyum burada, ozel sektorde calisirken cocuk yapmayi dusunmemistim zaten hic :)
Benim işim de çok rahat kovacaklar filan diyorum da ben biraz abartıyorum :KK70: sağ olsunlar hiç zorlamıyorlar ama işte çalışıyorsun sonuçta zorlamasalar da o pc açık olmak durumunda. Oysaki şuan bir elimde çikolata bi elimde dondurma tv karşısında battaniyemle netflix yapmak vardı :KK70:

Evet öyle gerçekten 🥲 eve atmak istiyorum kendimi hemen
ya korkuyorum bir de şimdi böyleyse ilerleyen haftalarda daha da yorgun olur muyuz acaba ? 1 haftadır evi silip süpüremedim robot süpürgeyi çalıştırıyorum sadece. Bulaşıkları makineye koymak bile ölüm gibi geliyor. Eşim 6 da geliyor son ana kadar yemeği zor çıkarıyorum 5buçukta başlayıp yarım saatte öyle atmasyon ortaya karışık bir şeyler yapıyorum .

Ben de hassasiyet vardı. Ergenlik döneminde gögüsler yeni çıkarken bir sızı ağrı olur ya onun gibi ama ilk zamanlarda oldu. Son 1 aydır normal bir şikayetim yok. Kaç haftalıktın sen canım
Şuan hayırlısıyla 13 haftalık olduk. Hiç hassasiyet yaşamadım öyle aşırı. Ama bu hassasiyet değilde böyle bir sıkışıklık gibi ince bir sızı 🤕

ya korkuyorum bir de şimdi böyleyse ilerleyen haftalarda daha da yorgun olur muyuz acaba ? 1 haftadır evi silip süpüremedim robot süpürgeyi çalıştırıyorum sadece. Bulaşıkları makineye koymak bile ölüm gibi geliyor. Eşim 6 da geliyor son ana kadar yemeği zor çıkarıyorum 5buçukta başlayıp yarım saatte öyle atmasyon ortaya karışık bir şeyler yapıyorum .
Evet ben de endişe ediyorum aynı şekilde, ise de devam etmek istiyorum gidebildigim kadar ama dediğin gibi çok zor oluyor her şey. Önceden keyifle farklı farklı yemek yapardım çok severim yapmayı, şimdi hiçbir şey yapmak istemiyorum. İsteksiz olunca da yaptığım hiçbir şey içime sinmiyor. Bu aylarda biraz daha enerjik olsak keşke. Bazen bugün de iyi dayandın diyorum kendime gerçekten 😂

Valla ben pek yemek de yapamiyorum. Nadir corba fln :)
Martta zorunlu dogum iznine cikiyorum zaten, oncesinde de duruma gore biraz da yillik izinlerimden alabilirim belki. Ona henuz karar vermedim.

X