Sakin ol şampiyonAaa kız ben mercimek çorbası verdim ya
Bak böyle bir liste var cnm, kolaylık olur belkiAaa kız ben mercimek çorbası verdim ya
Patatesi nasil versiniz yogurt mayaladiniz miMerhaba bizde ek gıdaya başladık 3 gün kuralına uyarak önce yoğurt sonra patates şimdide havuç verdim yarın kabak vereceğiz .. bizimki ek gıda yemiyor sevmedi galiba ama bu ara gazı var ek gıdadan mı yoksa mama da 2 numaraya geçtik ondan mı bilemiyorum
+ yumurta ve patates koyulan yemekler tekrar isitilmaz, bebekler için riskliBak böyle bir liste var cnm, kolaylık olur belki
Ay Allah'ım maşallah deyim şükürler olsun binlerce ki bizi hastanelik lavmanlık edene kadar çektiren gaz sancılarımız geçti dilimi mi ısırsam kıçımı mı kaşısam napsam maşallah bebeme ıkınmayı öğrendi ayakları dikip dikip salıyorGazdan dolayi 8. Ay. Gaz yapmiosa ver gitsin
Ay ben bütün yemeklere baharat koyuyorumTuz cok az koyuyodum ama artik hic koymuycam. Sebze yemegine baharat koyuyo musunuz biz hic koymayiz. Ee mercimek corbasini nasil verdiniz siz?
Teşekkür ediyorum hemen kaydettimBak böyle bir liste var cnm, kolaylık olur belki
Ay Allah'ım maşallah deyim şükürler olsun binlerce ki bizi hastanelik lavmanlık edene kadar çektiren gaz sancılarımız geçti dilimi mi ısırsam kıçımı mı kaşısam napsam maşallah bebeme ıkınmayı öğrendi ayakları dikip dikip salıyorverdim 2 3 kere mercimek bişey olmadı ben böyle devam o zaman daha yenice mercimek çorbası yaptım
Reflü bizde de var hala yedikleri ağzına gelip gelip kusuyor yavrum ne zaman geçecek bilmiyorumDarısı basima, gaz, kabizlik reflu... Ek gıdada ne yapacağız bilmiyorum
Bizim de gaz sancılarımız ve kusmamız ciddi olcude azaldı. Uykuyu da duzene koyduk mu gelsin bakalım diş çıkarma seruveniAy Allah'ım maşallah deyim şükürler olsun binlerce ki bizi hastanelik lavmanlık edene kadar çektiren gaz sancılarımız geçti dilimi mi ısırsam kıçımı mı kaşısam napsam maşallah bebeme ıkınmayı öğrendi ayakları dikip dikip salıyorverdim 2 3 kere mercimek bişey olmadı ben böyle devam o zaman daha yenice mercimek çorbası yaptım
Son zamanla4da arttı reflu iyice, emiyor kusuyor mide bomboş... inşallah geçer cnmReflü bizde de var hala yedikleri ağzına gelip gelip kusuyor yavrum ne zaman geçecek bilmiyorumbazı bebeklerin uzun sürüyormuş ama 6. Ay dolunca biter inşallah gaz kabızlık sorunlarınız
Yaa kusma bizde şarıl şarıl olmasa da hala devam reflü varBizim de gaz sancılarımız ve kusmamız ciddi olcude azaldı. Uykuyu da duzene koyduk mu gelsin bakalım diş çıkarma seruveni
Oyyy baya baya çok deseneSon zamanla4da arttı reflu iyice, emiyor kusuyor mide bomboş... inşallah geçer cnm
5.ayq girerken arttı, şimdi zorluyor artık.Oyyy baya baya çok desenegastrotuss baby diye bi şurup kullanıyorduk biz 2 aydır hiçbir şey vermiyorum karaciğer enzimleri yüksek çıktı diye gaz damlası dahil, bahsettiğim şurup baya iyi gelmişti kusmalara bitkisel içerikli zaten aklında bulunsun rahatlatıyor bide şey bizim gaz durumu ne hikmetse gaz damlasını bıraktıktan sonra düzeldi
2 aydir kesintisiz diş belirtisi yasiyoruz eli agzinda damaklarini hep yırttı tırnagiyla.. bide hemen uzuyo salyadan falan istahsiz ne gecse isiriyo kasiyo agliyo bagiriyo sis damaklar bi ara baya ishaldi ama ne gelen var ne gidenYaa kusma bizde şarıl şarıl olmasa da hala devam reflü varparmaklarını yiyecek kopardı koparacak 2 3 gündür bakalım ne zaman çıkacak dişler
haslayip verirsen direk tabi bogazinda kalir canikom catalla ez oyle yemiyor mu ben havucun kendinisini dis kasisin diye oyle veriyorum benimki pek sevmedi ya haslamasini ne patatesi ne havucuHaşlayıp da veriyoz ya beybisiparmak gıda olarak eline verince yumuşak sonuçta az önce verdim kocaman koparmış uykusu vardı ama yemeye niyetli değildi koparıp bıraktı aman uykusu olmasın karnı çok aç olmasın çok tok olmasın şöyle olmasın böyle olmasın uğraş dur denk getircem de yicek diye
Merhaba bize de aynı şeyler söyledi doktorum. Sizin bebeginiz nasil oldu. Cift bezle gecti miBugun kalca usgmiz vardi kalca cıkıklıgı süphesi var dedi doktorumuz bezi cift baglicaz kundak vs yapmicaz zaten yapmiyorduk sayilar cok ucuk degil pek anlamiyorum ama doktor sorun olmucagini soyledi yinede canım sıkıldı
Bu ara bizimki de arttı ne zaman emse mama içse ağzında çocuğun. 6 aydan sonra kusmalar bitiyor diyolar düzlükten önceki son çıkıştır inşallah5.ayq girerken arttı, şimdi zorluyor artık.
Doktora sorayım aklımda olsun, sagol cnm
Ay bi çıksa da onlar da rahata erse biz de ersek sizin belirtiler çokmuş bizim daha yolumuz var o zaman2 aydir kesintisiz diş belirtisi yasiyoruz eli agzinda damaklarini hep yırttı tırnagiyla.. bide hemen uzuyo salyadan falan istahsiz ne gecse isiriyo kasiyo agliyo bagiriyo sis damaklar bi ara baya ishaldi ama ne gelen var ne giden
He çatalla ezdim verdim de kerem de sevmedi yemek istemiyor bende parmak gıda olarak haşlayıp eline veriyim blw yapsın elinde oynarken alışır tadına yer belki dedimhaslayip verirsen direk tabi bogazinda kalir canikom catalla ez oyle yemiyor mu ben havucun kendinisini dis kasisin diye oyle veriyorum benimki pek sevmedi ya haslamasini ne patatesi ne havucu
Ah inşallah cnmBu ara bizimki de arttı ne zaman emse mama içse ağzında çocuğun. 6 aydan sonra kusmalar bitiyor diyolar düzlükten önceki son çıkıştır inşallah