Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
1-2 parça yenidoğan aldım ama geneli 0-3 ay 😅 boydan dolayı diyorsun değilmi 😂

Yaa bizim hastanede öyle bırak bir şey ikram etmeyi falan dediğin gibi eşimi de almadılar 😅
sol tarafa yüzüm duvara dönük olarak yatırdılar , Bir de nstye bakan kız telefonda sevgilisiyle kavga edip durdu 🤦🏼‍♀️ her türlü kötü geçti yani 😅 ve 30 dakika sürdü bebek çok hareketli dedi 🤷🏼‍♀️

Canım sordun mu doktoruna ne zaman kadar kullan dedi magnezyuma ?

Bende hantallaştım bence ya yorgun hissediyorum ve canım hiç bir şey yapmak istemiyor 🥲 yani zaten bir şey yapmıyorum sürekli yatıyorum da dün mesela elime telefon bile almak istemedim 🤷🏼‍♀️ böyle bi bezmişlik var nedense
Evt canim ❤️

Canım sen sata göre hesapla kaç hafta olduğunu raporu da ona göre al. Hastaneye gittiğinde de sana sat soracaklar. Tam 32. Haftada alman lazım çalışabilir raporunu
Iste 19 nisan benim sat. Ama cumadan cumaya haftam degisiyo o zaman M miniklerinogretmeni93 dedigi gibi 29 kasim cuma alayim ben raporu. Tam o zmn 32 hafta gösteriyo çünkü

Son düzenleme:
Çorap giymede de zorlanıyorum.ayaklarim çıplak olmalı sikmamali gibi.ama Dr a sorcam bı.

Evet perşembe yaptirdim herşey normal dedi dr.idrar kan vs.

Evet evet kuzum sol daha rahatsız edici halde şuan.bildigin odun oldu resmen.arada su tutuyorum bende ama geçici çözüm oluyor hep.

Yok ayak şişmesi dışında bsy yok şükür.dr a da demedim ayaklarım sisiyor die.suyu fazla kacirinca oluyor şişme büyük ihtimal.oglumda öyleydi.suyu azaltinca sismiyordu.ama insan suya aserer mi öyleydim oğlumda.

Bnm sol daha fazla rahatsız ediyor.bide sol ayak problemliydi bnm.ondan mi acaba diyorum.

Bnm de aynı.karnim bacaklarıma engel oluyor sanki yürümekte oturmakta zorlanıyorum.bel ağrım cabasi.
Bence asil sıkacak ki odem tutmasin. Hatta dogumdan hemen sonra yine giydirmist odemimi atayim diye bir kac gun yine giydim sonra cikardim. Tabi ben saglikci degilim benim bilgim yok da mantigima uygun geliyor sadece. Takdir sizin

Belki zamani gelince bakarim yeterince toparladigini dusunmezsem bunun üzerine korse giyerim bilemiyorum. Tabi bir de aldigim denk gelecek mi o var😁😁 2xl aldim ama küçük gibi ama esniyor da bakalim o gun gelince gorecegim inşallah 😁😁

X